Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

No a když se na to všichni vykašlou, tak nebude nic.
Peťo, já mám taky arbeitu habaděj, ale s takovýmhle přístupem, bychom se na to mohli vyprdnout...
Navíc znáte některé jedince z našich řad. Nenapíšou se a stejně přijdou...

já na trénink fakt nemůžu, bok mě bolí při každým kroku tak na fotbal nemám ani pomyšlení

Jestli nás nebude víc, tak na to kašlu, mám práci.

to máte všichni na háku, když jste třetiligový plejeři, co?

to budem jako hrát tři na tři? Se mi nechce platit kilo za trénink... Lidi, hlaste se...

souhlas s tim se na to nevysrat, ale samozřejmě je ok, když nepůjdou všichni, Milda to už avizoval.

Myslím, že o frašku nemá zájem nikdo. Spíše bychom měli těm pánům ze základu ukázat, že nic nemají jisté a že na sobě ještě musí máknout. Neb jsme tu my, utlačovaní a opomíjení, kteří stejně jako vozy Dacia ví, že je čas na další revoluci

A Pižlo, branku si nenech vnutit, Smolda si jistě rád nechá podrbat ego další nulou, ty už jsi přece budoucí hvězda útočné vozby. Viz tvé výkony na trénincích!

já klidně půjdu.ať to mám za sebou

Pískání se má takto. Smolda mi předčasem říkal, že by klidně šel ale s někým zkušeným. Tj. pokud by šel Ondráš bylo by to fajn. Jinak Řada přichází na Ondráše, Míru, Jerryho. To jsou nejvážnější adepti. U kluků co hrajou první sezonu tj. Michal,Honza jsme se schodly že první sezonu za širáky nikoho do pískání nepoženeme. Pak je tu ještě Vlado, vlastně hrající taky první sezonu, ale to bych nechal na něm, kdyby se mu chtělo pískat nikdo mu bránit asi nebude.

Co se týče zápasu tak i když už nekopu budu mít svůj názor a doporučuju se na poslední zápas nevysrat. Určitě by měli dostat prostor Peťa, Jerry, Vlado ale rozhodně bych to nepojal jako sranda mač. Byla by škoda si pokazit reputaci. A-klub bude chtít jistě vyhrát a tak bude šlapat. Já se rozhodně nikam nehrnu.

Hlasovat můžete v anketě, komu se co hodí. Výjezd mimo prahu jsem vyloučil. Pokud dopadne centrum vybereme něco vhodného.

Jsem pro.Zachlastat a pak rovnou na zapas.Uz se mi to dlouho nestalo.

Jestli budete chtit jit v patek,tak dejte vedet co nejdrive.patky moc volne nemam.klidne piskat pujdu a vsechny pobliju.ale to se nehodi mildovy.ale sel bych taky do centra a rovnou na zapas

Turnaj prodejců dřevozpracujících mašinek???

jinak já bych asi ani k poslednímu zápasu nenastoupil, to odpoledne mám turnaj, tak se mi to takhle hodí

a vůbec, co vám tu budu hrát pimprlové divadlo - to jdu radši luxovat k babičce...

piž - čti piš

viz. - piž viz!!!

semnou - čti s Vladimírem
pls lidi, co nejsou odhlášený, ať napíšou, obvolávat to nehodlám... minimum je osm lidí