Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

mě 11. také vyhovuje

já určo nemůžu 12.12. proto bych sobecky nav rhl to uzavřít, nechat 11.12. a hledat lokalitu

je někdo kdo 11. nemůže? jestli ne tak je to jasný a zbývá už jen dohodnout kam půjdem. v čelákovicích je takovej jeden příjemnej bar .......................

Já jsem pro 11.12. nebo 12.12.

jsou to kokothiy..

Jsem pro 11.12. centrum.

koukám na tabulku druhé ligy, ty dementní vosyi mohlyi bejt klidně první a postoupit do jedničky, jen kdyby chodilyi pískat

tak uděláme uzávěrku a jdem

Já jsem dal taky pátek 11., ale nevím, jestli takováhle anketa na netu je nejšťastnější řešení - zúčastní se málo lidí a navíc bych šel spíš po datech, kdy někdo nemůže. Nerad bych totiž o někoho přišel. Na druhou stranu všichni vědí, že se něco chystá a na net se kouknout můžou. Asi bych hodil termín a čekal, co ostatní - já bych rozeslal smsky všem, kdo sem nechoděj a uvidíme, kdo by mohl. Ale je to peklo jako vždycky, všichni spousta požadavků na čas i místo, ale skutek utek

Já sem taky pro ten pátek - a je mi jedno jaký.
Pokud se lidi nevyjádří, nechť to vezme aktivní menšina do rukou a vydá rozohdnou direktivu!

koukám,že halsovalo pouze 5 lidí, takhle se asi nedohodnem!!! já jsem pro pátek ať už jakejkoliv. hlavně se to chce co nejdřív dohodnout. čas letí

jo a ještě se k někomu nactu na silvestra.tak pište nabídky.

jo já fakt nemůžu.13. se ke mě stěhuje nová spolubydlící

tak docela dost jste mě nasrali.a za trest nejdu pískat.

pičusové

trénink zrušen pro hromadnou neúčast !!!!

obvoláváme jako o život!!!

tak obvolávejte :-)

Láďo v šesti lidech to nemá cenu. Když nás bude aspoň osm, tak pujdu.
jedenáctýho asi můžu