Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Štěpiku, Štěpiku, vezmi prosím tu loptičku, co ji Milda nemá rád. Tu žlutou, futsalovou.

Jídlo a pak je možnost sem..: http://www.klubyvpraze.cz/kluby/karaoke/escobaras

Ještě bych chtěl požádat, aby se ti, kdo chtějí jít zítra na trénink, zapsali!!!
Lapsus jako minulý týden opravdu nechci opakovat.
Honza navíc asi nepůjde, tak je ho třeba nahradit!!!

Crna mačka ne špatna. Ale přeci jen to neni uplně putyka, radši bych ještě něco lidovějšího, pokud to nebude karaoke...

hlavně aby tam měli vošetřený pivečko... Souhlas s Tomem, prostě hospoda s dobrym jídlem. Pro skanzen nejsem, neni to tam špatný, ale naposled nás tam voloupali a na to jim seru...

co Skanzen (ověřeno, málokdy nespokojeno) nebo ta černá kočka?

mě je jedno kam půjdem,hlavně ať je tam spousta striptérek

Kumbál alias "inzulínovej dědek" neboli "slaďouš" sem musí psát častějc

Na diskotéku půjdeme až kolem třetí v noci, až všichni sráči odpadnou :o) Kaliči at si s sebou vezmou rovnou kopačky na sobotní zápas...
Jinak by to už chtělo si začít schánět hospu - jsem pro pajzlik, kde se dobře vaří a paří, možná bych to viděl na nějaký Žižkov nebo Karlín... Případně Smíchov, kde je taky dost příjemných hospod. Hlavně nechci nějakou gejárnu nebo hogofogo restaurant...
Začněte hledat a dávat návrhy...

jsem pro centrum

no já doufám, že diskotéka byla velmi laciný forek

ty vole já neumim psát. A ještě jeden argument: na diskotéku nemá půlka z nás kondici. Já se chci vožrat pivem a zelenou za třista, ne někde platit 1500 za totéž, kde vás neuvidim, neuslyšim a 90% hostů mě bude srát jen je uvidim...

to je jasný, ty diskante, á jsem zásadně proti diskotéce. To se zas zvrhne v balení buchet starejma matadorama nebo pro Pižlu, Ondřej a spol. Navíc tam neslyšíš slovo. Já jsem pro hospodu nebo karaoke, ale ne didžinu, na to seru, to můžu jít kamkoliv sám a vyjde to nastejno (na pitchu). Chci ít někam, kde můžu dělat bordel, a nikomu to nebude vadit...

Vláďa má pravdu, já jsem pro...

Jinak datum je v poho. Za mě.

A to já bych se s tím zas nesral, když už - tak už, což takhle Kvalitní nejistota, nebo Zlatý strom, Duplex atp.
Gel a melír do vlasů, střely po boku, mikiny a čepičky Ed Hardy, rolexky na zápěstí a bude.
Ať svět vidí, kdo je širák!!!

Tak ohlasy po rozeslání sms: Pošťák - datum ok, preferuje centrum, Michal - je mu to uplně jedno - ví, že to bude všude fajn, datum bere, Lada - je mu to ganzegal, ale možná spíš Monťák (s dodatkem: nebo snad začnem chodit do potrefenjech hus jako pravý fotbalisti?)

Kumbič s Varanem se snad vyjádří tady, vědí o tom...

na místo konání mám nároky pouze tyto - nijak daleko od noční dopravy, ať se na ten comeback můžu aspoň trochu vyspat, dobrou krmi a pitivo, ochotný personál, co si z nás nebude chtít udělat oslíčka Otřes se...
specifikaci ale už nechám na vás, já mám v centru zkušenosti spíše knajpózního, či naopak restauračního rázu ve stylu haute couture.

Ok, tak toho jedenáctýho necháme a já napíšu Varanovi, Michalovi, Kumbálovi, Smoldovi, Poštákovi, Láďovi... Kumys s Vláďou sem určitě dorazej a vyjádřej se k místu...
jasně vezmu jí