Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

má se tam topit, ale po konzultaci s Tomem bychom to raději nechali a zkusili ještě něco jinýho.

Hlavně, ať něco je a ať se tam vejdem, vzhledem ke kalsickým organizačním potížím asi nic jiného chtít nemůžem.
V tom Pubu bychom byli rozsekaní, tolik se nás tam ke stolu nevejde.
Doufám jen, že v zimní zahradě nebude zima...

já mám pískání tenhle podzim splněný, a mam nabídku programu na neděli, ale když OPRAVDU nikdo nebude, tak si čas můžu udělat. Ale nechci. Jinak asi Jerryho knajpa, ale jde o to, ze uz neni ani ten salonek a budeme muset do patra, do zimní zahrady, což z toho dělá takovou klubovnu a ne knajpu. A nechceme třeba do Pubu?

za sebe sděluji, že v neděli opravdu nechci být a NEBUDU zpatytrnotrhačem, neb opravdu sem tam mám zájem strávit víkend společně s jistou blonďatou slečnou...
na jaře s pískáním zas pomůžu, ale v neděli opravdu ne.
myslím, že je nás ještě pár, kteří jsme si statistiku pískání dosud nijak významně nezaplnili, nuže tedy je to na VÁS!!!

pořád se dohadujem o chlastání, ale kdo půjde pískat se pořád neřeší

No problema, takže Jerryho knajpa.

U Pecků sem byl, obou , dovolil bych si zavrhnout - serme na Jukebox a holt si budem užívat víc konverzace než tancování a zpívání

Zdar, když se vám nelíbí hospa bez jukeboxu, tak navrhuju Restauraci u Pecků II., ale netuším jak je to tam s jukeboxem dlouho jsem tam nebyl. Pokusím se to večer zjistit a dám vědět. Hlavně tam už netočí Budvar, ale mají tanky a točí Géčko a Plzeň. Každopádně Jerryho varianta je naprsto v poho. Stejně nebudeme v cizím prostředí pařit tak jako v mototrestu. Tak úžasnej taneční parket nikde nemají. http://www.upecku.cz/index.php?misto=2

hlavně někde už něco zarezervujte,ať v pátek nechodíme z hospy do hospy

kuwa, já ho ci taki

kurva já chci jukebox

Pižlo, co takhle přidat akcičku do kalendáře? (malá šikana, co?)

no jo vole, ale oni tam už nemaj džůboks, zjistil teď Kumys... co s tim?

čus, trochu problem, už nemaj jukebox... Chcem tam?

já jsem taky pro

Jene: OK, leč "nóbl"? Pro nás? Společenskou smetanu?
My soukromí učitelé se v prachách topíme, majitel továrny na houpací koně Milda s nimi topí, Jerry si s nimi vytírá zadek, neb už zkrátka více aut prodat nemůže, Tomáš posílá dívku na studijní pobyty do západní ciziny, tvá dcera bude mít v důchodu zlatý chrup, Štěpánův synek zase ňákou tu vilku z materiálu, co náhodou taťkovi skončil v kufru. O Kumbálovi ani nemluvím, vždyť má každej měsíc nový auto...
My a finančně nedostateční - nonsens!!!

jasně,že nechat ženský doma.ulovíme na večer nové

Mně se to taky líbí, snad nás neklamou tělem - jediný, co je tam blbý je, že maj Starouše a džůboks je za rohem... Šel bych do toho salonku, případně do jakýhokoliv stolu, snad nás bude víc jak 12...
Zamluví Kumys nebo Milda - dvě největší aktivky? :o)

honem bych zarezervoval to Kumysovo, at to neni plné na ten pátek
pokud nic neseženem jsem klidně pro motorest