Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

sorry Vláďo, ale myslím si, že A-klub byl výrazně slabší než Hustlaz, Kehar, Tycho i Pajzovna. To ovšem neznamená vůbec že byli slabí. Ale my hráli špatně, soupeři nedokázali využít několik našich propadnutí a kiksů a obecně i přes naší slabou hru se moc prosadit nedokázali. Za nás nejlepší hráč na hřišti Michal, řekl bych. Naprosto super výkon, jako celou sezónu...

a neříkáš to jen proto,abysme si jako mysleli,že si je dost dobře ubránil

a co se týče A-klubu, co do fotbalovosti mi přišli fakt hodně našláplí, tycho až na brankáře by strčili do kapsy...

na druhou stranu se po dlouhé době vrátil i Honza Rosák a za Pepíčkem, Zbyndou či Martinem Tankweyem nijak nezaostával, jen ten Pepíček Zíma, co dal 1. branku, a Standa Hložek, co vstřelil druhou, trošku vyčnívali...

jj,vlastnáka

Co to pískání, jde nakonec někdo?

myslel jsem komplet sestavu od brankáře po útočníka (prostě kdo všechno si sáhl na balón)!!! střelců je tam trochu víc než vstřelených branek, nezdá se ti Ondráši? Počítám, že branku vstřelil Štěpka a Kumys, ty sis dal vlastňáka a nebo mě mateš páč máš nick střelec. Co?

pěkně chlapci, já vyhrál taky, sme prostě všychňy borcy

2:2,štěpka,kumys a já

Můžete mi někdo napsat sestavu, střelce a případné obdržené kartičky ať to můžu zanést do statistických análů.

Zdar, všem železným mužům!!! Ač nejŽeleznější z vás jsem tenokráte zklamal a totálně odpadl. Je vidět,že si dokážete poradit i bezemne. Širákům zdar!!

Tyjo, Pajzovna prohrála s Calidou, takže kdyby prohrálo i Tycho s Hustlaz, tak by mohl postoupit dnešní soupeř A-klub 90... Ale moc tomu nevěřim - ale přál bych jim to, byl to jeden z nejsympatičtějších soupeřů...

Mistr ligy! Campione!!! 11 zápasů bez prohry! Skóre 33:13!

V silvestrovské sestavě a s přístupem veteránů.... Amfora - A-klub 90 2:2 (za domácí góly Náhlovský, Merunka)

:-)

já se tak strašně netěším na zítřek -> to mi bude zase v sobotu blbě

tak co gejové, už se těšíte?

zupa

Tak jsem zprávy napsal Láďovi, Michalovi, Kumbálovi, Varanovi, Pošťákovi, Mírovi - takže o ty, co sem nechoděj by mělo být postaráno...
big THANK YOU for KUMYS!!!