Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Milí mí čtenáři věrní. Rozhodl jsem se poškádlit můzy a pokusím se teď několikero dní přidávat ke komentáři jednu kapitolku za druhou.Cílem je stvoření takořka románového díla, které navždy uchová slávu širáckých vojů! Půjde tedy o čtení na pokračování, k jehož tvorbě mě vede mínění, že náš úspěch si zkrátka zaslouší větší epický rozmach než ty předchozí. A i vy jako jeho spolutvůrci si tedy zasloužíte něco, co tu ještě v rámci široširého realismu nebylo.
Nevím, jak mi vše půjde, ale pokusím se pracovat tak, aby v pondělním večeru bylo veledílo hotovo.
Ale třeba to natáhnu a bude z toho nekonečný příběh.
Kdož ví...
Aby ale byl Milda uspokojen faktograficky:
A-klub byl obětí naší 5. remízy s výsledkem 2:2, ač poslepovaní, pod vlivem, na netradičních postech či s navrátilci po dlouhatananánské absenci přesto jsme bodovali a uchovali si tak pel neporazitelnosti.
Branky vstřelili Štěpán a Jerry, nijak jsme nekouzlili, ale Chelsea se tu a tam taky nikdo neptá, jak vyhrává anglickou ligu...

K obchodu, na jaře se zkrátka jedne trénink odškrtne a vše bude OK. My tě s maminkou odírat nebudeme...

pižlo,mám ten dojem,že sem ti o víkendu posílal ty peníze.dorazily?

Bezva a díky moc za rychlé vyřízení. Dám to ze svého a strhnu si to příště.

Pižlo, je to tak, máš pravdu. Už jsem to zařídil a to tak, že aby se nemusela vystavovat nová faktura, tak to ted zaplatíme/zaplatíš (já ti klidně 700 dám ze svého) jak to tam je, tj. 7700 a v příští platbě nám započítají o jeden trénink méně... takže asi někdy v dubnu nebo já nevim, do kdy budeme hrát v tělocvičně. Je to takhle ok?

:-D

v tomto případě mám námitku na fakturu co nám přišla ze školy!!! Zdá se, že nás chce kdosi obrat !!! Tedy spíše mne! Fakturka zní na částku 7700 Kč (tj. 11x2 hod po 350Kč )a doposud jsme absolvovaly pouze 10 tréninků (je to včetně toho na který jsem se nesešly). Někdo nás tedy chce o 700Kč natáhnout a nebo neumí počítat!! Podávám reklamaci a tlačím na Toma s Vláďou.

ty voe...

dále vyvracím včerejší dezinformaci a potvrzuji, že tělocvična bude příští týden mimo provoz - tudíž trénink NEBUDE!!!

Lépe než "Kde?" bylo by, milý Podolane, na místě ptáti se "Kdy?". Na to bych totiž odpověděl, že asi zítra, momentálně jsem totiž zavalen metrákem pracovních úkolů, které snad do zítřka zlikviduji, pak už snad bude na grafomanii čas...
Kdo si počká, kvality se dočká...
Skromné, že?!?

report musí napsat asi vladimír

koukám,že příští sezonu bude možná kbelské derby

kurva kde je report:?

to máte z těch vašich popokatepetlů! jak to vůbec skončilo?

Dekuji klukum za zaskok.Ja uz to Mildo volal v sobotu,ze mam horecku.Samozrejme budu piskat hned prvni piskani.S kym to uz je mi jedno.

ještě by to chtělo jednoho - napíšu Láďovi nebo Víťovi...

se nám to rozrostlo

no zvládnem, ale jsi chinda

hele chlapi já se na to asi vymrdám, bylo by to pro mě hrozně náročný, zvládnete to s tim štěpovym balonem?
Jo, právě jsem si je naházel do vany a koupu se v nich!!! Parádní pocit, Ondráši!!!