Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

já bych i šel, ale fakt nevím, jestli tu budu...

tak lidi, vyjadřujte se. A jinak než Milda

buquoy

já nepudu

já bych byl taky pro,pokud bude dobrá sestava.a možná bych mohl říct tomášovi nebo kolegovi z práce,který futsal hraje.ale to asi ne co?

ad turnaj, asi jsem pro, i když je to futsal, jestli jsem to teda pochopil správně...

Vláďo, kolik dílů to bude mít? bude to fakt román? To budeš psát až do jarní sezony, ne? Zatim to ale nezní vůbec špatně. Jen v těch slovech na konci ti chybí ještě bílá a síla a A.C.A.B. a pak už je to jasnej neofolk, Danečku promiň... já vim, ty ne, ty jsi křesťanskej lumen...

Jinak, už to asi psal Ondřej, ale vzhledem k tomu, že Vosy sestoupili z dvojky a my a Santa C jsme postoupili ze 4., tak je hodně pravděpodobný, že se utkáme s někym ze Kbel... HURÁ!!!
Jinak jsme tak koukal, že k udržení se ve 3. lize je potřeba tak 9b, což je docela dost - k postupu pak tak 18b :o)

Ad turnaj - já bych hodně rád šel, myslim, že halu umíme - ale jenom v případě, že se sejdeme s dobrym golmanem a v silné sestavě.

Gratulace k postupu a pozdrav Mildovi!

Dnes mi to musíte odpustit, nepřidám kapitolku, v neděli to ale jistě napravím...

tak stačilo by,aby platil startovné.aspon by pižlovy odpadli dlužníci

Třeba by nám Milda mohl přispět svou dřevozpracující technikou, mohli bychom si pak vytruhlat třeba hezkou střídačku...

k čemu sponzora? není k ničemu potřeba

jak milda zmínil,že si třetiligový zaslouží lepší prezentaci,tak mě tak napadlo,jestli by nestálo za to,oslovit nějakého sponzora.a nebo budeme jako barca?

kdybys nebyl línej gůglovat.... http://www.sportovnikatalog.cz/hala/bios-celakovice/

ten turnaj se hraje v hale na parketách, nebo v nějaké nafukovačce na umělce? nějak to z toho nemůžu vyčíst

Hodil jsem vám to do kalendáře, tak se ukažte řízkožrouti !!!

Dostal jsem pozvánku na novoroční turnaj do Čelákovic a abych hned neodsunu Vláďův spisovatelský počin, hodil jsem vám podrobnosti o turnaji do sekce Informace. Pokud by jste měli zájem je potřeba se přihlásit do 26.12.
to je zájem...