Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

květnový vzor - eeeeeeeehhh? što? čo to jako do piče ty somár ...

to by mě fakt zajímalo, jak to narušilo tvou koncepci a jak jsi to tou svou změnou napravil, ale budiž... Já doufal, že tvá koncepce se projeví v tom, co Pong uvidí u ohně. Vědomě jsem do toho nechtěl zasahovat, ale jak vidim, ani tys v tom jasno neměl...

Jene, nezlob se, ale musel jsem poněkud zasáhnout do názvu tvého prozaického příspěvku, který poněkud narušil původní tvůrčí koncepci. I proto jsem přistoupil k napodobení pojetí květnového vzoru.

svyně!
jo a Pižlo, ty jsi taky svyně. To je cílem, aby vznikl román. A kdybys nebyl sráč, tak se přidáš!!!

Kucí, pěkný, pěkný, ale je to dluhý jako Waltariho Egypťan Sinuhet!!! Jo ještě k tomu turnaji. Koukám, že se tam nějaký vemena přihlašujou, ale už je pozdě. Konec přihlášek byl 26.12. !!!

další kapitolka přibyla... Kdo bude dalším (spolu)autorem?

jako blogoRomán?

To víš, je to kus chlapa, estetika sama, Diskobolos atp.
Ale neboj, přijdou i další...
Pokud by ses nudil, můžeš přidat kapitolku, bude to zajímavější.

co vy bukvice spíte přes Vánoce...?

teda, že první širácká postava bude Jiří, to bych se nenadál pane spisovatel...

Míro, tys do diskuse přispěl v čase, kdy chodí Ježíšek, nemáš s nim něco společnýho?
Jinak já přeju hodně štěstíčka, především toho fotbalovýho, případně nějaký ty kapříky, kdyby mu bylo třeba jít naproti, hodně lásečky, taky zdravíčko, žádný problémy se životosprávou, no a doufám, že jste pod stromečkem našli hodně dárečků a mezi dárečkama co nejvíc dárkových poukázkek do Montyjacka... tzv. "potravinových lístků" na pivko a zelenou

Stastne a vesele Vanoce vsem.A jeste chci rict,ze bohuzel na zadny turnaj v nejblizsi dobe nebudu moci.Ke konci roku se stehuji a budu toho mit hodne.Baleni,malovani,uklizeni atd.

Omluva je na místě - včera byl večírek s kolegy - myslím, že z rodinných důvodů navážu až na Štědrý den, těš se.

co ten spisovatel vlastně celej den dělá? snad neshání dárky?

každý ráno se nedočkavě budím akoukám jestli nepřibyla další kapitola - no a nepřibyla

My, chceme Ponga!!! My, chceme Ponga!!!

chceme další díl vietnamské fotbalové ságy... !!!

já tu nejspíš nebudu tak asi ne

to víš, hvězdy ze třetí ligy na nějaké pofidérní turnaje serou

to jako Uncle Ho?