Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

no jo, ale na hoďku tak daleko? to snad ani nemá smysl... To radši zajdu k nám na pole... místy ta stopa neni uplně špatná...
jo mimochodem, zas ten neposednej pisálek kus blogorománu dopsal. Tak snad se Vladimejr taky pochlapí

autem je to určitě lepší,převlíkneš se a hned jsi v teple

tak na hodinku to jde,ale jinak je to fakt malinký

a jak to tam vypadá? myslíš, že ani ve dvou či více lidech by to nebyla zábava? ale chce to asi autem, ne? Jinak člověk vymrzne po cestě domů...

bruslit se dá taky na strahově v místě konání světového poháru. dnes sem tam byl na klasice,dal sem 30 okruhů,ale je to tam docela nudný. Okruh má prý 700 m,ale podle mě tak 500

brašule, kde máš Avatara?

no. aspon jednoho čtenáře máme:-)

Dneska jsem si precetl konecne cely blogoroman a musim upravit svuj neprilis dobry dojem vyplyvajici z precteni prvni kapitoly. Je to hustarna!

no asi to bude lepší.takové blbosti,co píšete se nedají číst :-)

dneska jdu na trenink.těšíte se?

no to brusleníčko je spíš lákadlo, to bych vyrazil - a nejen já, i brašule. snad bych někde splašil i delší hůlky od někoho, do stopy je to ideální tady. Nemyslíš, že si ten svůj širáckej román můžem psát mailem? a tyhle zprávy taky, beztak se tu nikdo jinej nevybavuje...

Ale chodi, jenže jsem jaksi byl v mimo. Tedy přesněji v Říčanech a v lesích okolo by ses uslintal - kilometry stop... Sice jen vyšlapaných, ale se solidním podkladem + k tomu pěkně vypluhované úseky na bruslení.
Mohli bychom tam v týdnu v klidu zajet - např. ve čtvrtek učím do 13.30. Autem jsme tam za chvíli. Ve tři můžem být ve stopě...
A mám i klíče od Renatiny skromné chaloupky

sem nikdo nechodí, ty vole...

čau bukvice, co takhle nějaká zimní příprava na běžkách? Ve Kbelích je sněhu mraky... :-)

no jo Pižla workáč je nasranej, že mu to krade čas, kterej by mohl věnovat posilování... :-) Doufám, že to budem psát nejméně do dubna.

Klucííí pochvala... píšete to hezky, já se u toho zatím fakt bavím... čím delší tím lepší...

Jo,a dohodl jsem přátelák s Křídlama Ďáblic na 20. března. Ať zase před sezonou marně nehledáme soupeře.

... zřejmě mi nezbyde jiná možnost než speciálně pro vás dva (Kartáč + Dr.) otevřít literární okénko do kterého budete chodit opět pouze vy dva. By mě trefil šlak jak je to dlouhý. Jen doufám, že to nebudete psát až do dubna.

až zítra??? Nééé
dnes jsem byl hoďku ve stromovce, najetý stopy skůtrem. Daleko lepší než na strahově. Možná zítra kolem pátý bych tam s čelovkou na dvě hoďky zajel. Kdyby měl někdo zájem tak bysme se mohli domluvit