Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

střelec: už si napamatuju soupeře, ale měli tam toho hráče, co vypadal jak Voronin, hráli jsme s nima i pohár. No jak jsem dostal hlavou, pak fauloval, nakonec dostal kosu bez míče a pak se neovládl a chtěl se prát - jako kdybys to byl ty, uplně bych tě viděl, bohužel jsme to byl já

Mohl bych domluvit pratelak s tymem Duchodci (2.liga),ale chtelo by to domluvit datum a cas abych to mohl vcas zaridit.Tedy pokud by byl zajem..Dobrou noc broucci...

viděli ste včera někdo ten mutd? může mi to někdo vysvětlit, já si připadám jak ve zlém snu

kdy jsi dostal červenou?

mě statistiky taky potěšily - největší prase a o jeden vstřelený gól víc než Láďa (Jelínek samozřejmě, ne Vláďa

Však já ti tu cigaretku jednou típnu, sičáku podolská!

tak tabulčička mě moc potěšila :-) druhý nejlepší střelec a nejlepší v docházce :-)

njn, ty máš zas rezervy co se fotbalu týká, každý má něco

Nistelrooiem je ale pořád ještě Smolda, ten má z pravěku víc než padesát... Tak toho chasníka ze středních Čech zas tak pod bradičkou nedrbej, to se ještě bude muset párkrát trefit, aby si to zasloužil...
A sjezd? To není o favoritech od nás, ale o kráse tohoto sportu, jíž bohužel z mého okolí rozumí jen málokdo

Někteří už jistě vědí, ale máme v týmu Ruuda van Nistelrooje. Ve 42 utkáních 45 branek, tomu říkám něco!! Vypadá to, že letos Štěpka předčasně oslaví 50!!!!

... a kdo proti komu bude sjíždět? Máme nějaké fabority? Škoda, že už za nás nesjíždí Stanley Hayer, to by bylo další zlato!!!

Járo, Pong se na tebe zas chystá, jen toho mají tvůrci jeho osudu nyní asi torchu moc...
Milovníci Bauera - od 19.30 se zase jede sjezd, ale to vás nebere co

Já sem pro. Ne kvůli tomu že sem línej, ale ten Bauer mě zajíma jak si povede. Vlastně ne sem línej.

Čus, docházka nevypadá nic moc - a od 21:30 běží ve Vancouveru Bauer 15 km volně, tak bychom dnes mohli skončit v těch 21:30. Co?

Hele, co je s Pongem?

ok, já se poptám na vsi...

tak co ještě na začátek března ještě kontaktovat Jeho Šimkovstvo a Vosy? ať mají ty přáteláky grády...

Tož to je něco, podle rozlosování to bude mít na jaře opravdu kvalitu...

Tak se chlapi zase potkáme:-)
http://www.sportovninoviny.cz/fotbal/hanspaulka/tabulky.php?strAction=showResults&resu
Havlos: jasně...ale je třeba termíny skoordinovat se Štěpkou a s Pižlou, kteří už taky nějaké přáteláky domlouvali...