Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Mildinek | 15.03.2010 14:15
já určo nemůžu
Osobní profil Tomm | 15.03.2010 13:07
Milda, Pierrre, střelec, Varan: co trénink dneska? Měli bychom se začít scházet, vyříkávat si důležitý věci a sehrávat se...
Osobní profil Tomm | 15.03.2010 13:01
Ale jinak slušný, ten závěr bych fakt moc neřešil - je jasný, že se tohle nesmí stát a taky nestane. Jinak se mi výkony všech, ale opravdu všech, co přišli v globálu líbily... až jsem byl překvapenej. Vychází mi z toho pořád to, co už dlouho víme - když hrajeme ofenzivněji a dostáváme soupeře pod tlak, tak se nám daří a vyhráváme souboje. Když jeden člověk napadání či souboje vynechává, začínají i ostatní hrát staticky a je to zlý... neumíme čekat, hrát jako tým zanďoura a pozičně, proto hurá do útoku...
Osobní profil Tomm | 15.03.2010 12:55
Celkově mi přišlo, že Šimátoři byli dobrý a přesto jsme je výrazně přehrávali. Výrazně tomu napomáhala hra po zemi a kratší přihrávky. Přišlo mi, že to šlo do kopru, když se v útoku zmenšil pohyb (fyzička?) a obránci přestali věřit míčům na kratší vzdálenost a začli to rvát na dálku a navíc nepřesně - to prostě a jednoduše neumíme a ztrácíme tak zpoustu míčů a i pozic: jsme v náběhu dopředu a zkaženou přihrávku zachytí na půlce soupeř. Při bránění nám chyběla důslednost a větší chut hrát dozadu - ještě že vesničani byli uplně bez důrazu...
Osobní profil Tomm | 15.03.2010 12:49
Milda: ty ksichte - čekal jsem, kdo to hodí na mě! Jestli sis všiml, tak jsem celej zápas nedirigoval a nesoustředil se na udílení pokynů (ani o poločase). Snažil jsem se hru vnímat v celku a soustředit se na to, co nám jde, co nejde a co zlepšit.

V závěru to sice chtělo víc houknout, to je pravda, ale i já jsem měl deku a je to o přístupu všech, nejen mě či tebe - Kartáč se kurva taky vymlouval, že seděl na lavičce...
Osobní profil Stepa | 15.03.2010 9:10
Já taky vezmu balón, ale nechlupatý
Osobní profil Mildinek | 14.03.2010 20:14
hlavně nesmí nastat to, že se jen sklopěj hlavy a bude se pořád hrát dokola ta samá mrdka, v tuhle chvíli musí kapitán, případně já, okamžitě udělit jasné pokyny a všichni je musí neprodleně akceptovat
Osobní profil Dr. | 14.03.2010 20:07
O kulhání u sebe nevím nic, zbav se aspoň toho svého
Osobní profil Kartáč | 14.03.2010 19:25
pozdrav do Schladmingu od pajdavýho kolegy. Kulhám jak ty.

Jinak k zápasu. Nějak to taky nechápu, bral bych to jako varování, ukázalo to taky, jak důležitej pro nás Míra na hřišti je a jak to umí potom zamotat po svém odchodu i mimo hřiště :-)
Kromě varování bych to ale jinak pustil z hlavy.
Rozehráli jsme se, čuchli jsme si a uplně špatný to nebylo. Samozřejmě ale do třetí ligy to mělo daleko
Osobní profil Dr. | 14.03.2010 17:40
Bré odpoledne, ohledně míče nemá smysl nikomu volat, školník nehorolezí a z ostatních školních zaměstnanců, jak tuším, taky tuto kratochvíli nikdo neprovozuje... Řeknu to pí. Mamince, neboť to můžou sundat pouze horolezci ve čtvrtek odpo, které o podobnou službičku pro nás nejednou žádala...

Míč Chlupáč vezmu, vemte pumpičku.

Mildo - já myslím, že toto se opravdu v sezóně opakovat nemůže, neb zápas má opravdu jen 60 minut s možností drobného nastavení. Já bych to bral jako výraz díků za to, že k nám venkovská chasa vážila takový lán cesty.
Osobní profil Pižla | 14.03.2010 15:38
Kucí, já si na něco vzpoměl!!! Nemáme mičudu do haly, zůstala opět v lezecké stěně. Prosím osoby, které mají číslo na školníka ať mu cinknou, nebo mi pošlete číslo, pokusím se to zařídit. Hlavně prosím vemte do haly míč.
Osobní profil Pižla | 14.03.2010 15:35
no comment
Osobní profil Mildinek | 14.03.2010 10:12
po základní hrací době, tzn. 2x30 min, byl stav 5:1, během deseti minut, které se hrály navíc, aby se využil veškerý placený čas, sme obdrželi 5 branek a prohráli o gol, fakt něco neuvěřitelného, ještě že se jednalo jen o přátelák

nutno podotknout, že během zápasu sme nevyužili několik tutovek, oni měli dohrávat ve čtyřech atd atd - ale prostě to "vysrání se na to", to bylo něco hrozného, doufám že se to v sezoně opakovat nebude
Osobní profil Dr. | 13.03.2010 20:08
Schladming zdraví Kbely, tak jak jste to vyčutali?
Osobní profil Havlos | 13.03.2010 18:14
Moc se vsem omlouvam za odvezeni klicu....
Osobní profil Pižla | 13.03.2010 14:46
Čus Vlado, až ti dorazí propozice z PSMF. Přepošli mi je prosím, ať to můžu hodit na web a ať mám jistotu, že platba dorazila. Díky.
Osobní profil Pierre | 13.03.2010 10:15
Bohužel nedorazim, jsem nemocnej.
Osobní profil Mildinek | 12.03.2010 10:41
já sem se tedy napsal, ale berte to tak na 70%, 100% účast-neúčast potvrdím zítra kolem poledního, nevim totiž jak se budu vracet
Osobní profil Kartáč | 11.03.2010 21:34
to se napíšeš až poté, co vyloučim ze zápasu heteráky? hybaj se zapsat, buzno!
Osobní profil Kartáč | 11.03.2010 21:27
ne, ty u nás nemaj mýsto!

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery