Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Co to je "mladý masíčko"? To jako nějaký grilování?

Připojuji se k pokloně za dobré pískání - a Štěpa prej po uplynutí dvou dnů a pořádný várce sedativ taky

zítra na trénink bohužel nedorazím, kotník mám pořád hodně špatnej. na 90% dorazí můj kamarád Michal

kua proč ste mi neřekli že dete za mladym masíčkem? já myslel že jen dete někam do zaplivané putyky
jo a měli bychom poděkovat Vláďovi za parádní pískání, takže díky

jinak Štěpa nenapsal, že Varan měl z pískání takovej strach, že zvracel celou noc a tak jsem za něj musel jít já. Takže bych už letos nerad...

štěpa je bůh :-)

no když vám to tak jde,tak já jít nemusím.kvůli 5 minutám na hřišti se trmácet přes celou prahu se mi moc nechce.
a byl jsem aktivován na velký fotbal.prý je zraněných dost hráčů,tak to tam půjdu zítra rozběhat

tři góly Štěpa, jeden Milda... byla to dřina jako blázen - něco jako český hokejisti...

jééé, on jde příště Ondra! a já myslel, že už skončil...

nějaké bližší info k zápasu bude? aspon střelci.

jinak pískání dnes v pohodě, písklali jsme vosy B a vyhráli 16:1

tak to já měl cestu v pohodě, akorát v břiše se mi něco honilo

Tyjo, do kláštera s tebou...

Jinak můj včerejší večer byl opravdu výživný!!! Výhra 4:3 (to všichni víte), přesun na vedlejší diskotéku (spousta mladého masíčka a Štepka pijící mléko na baru, nevěříci barmanka na nás určitě dlouho nezapomene), přesun domů (spočítáno na minutu přesně na poslední metro, jenže se na přestupu na eskalátoru předemnou totálně rosekal nějakej týpek, lidi na něj totálně srali, a já kokot jedninej si nechám ujet poslední metro abych mu pomohl, odvedl jsem ho k dozorčímu a zavola záchranku, noční tramvají a se zakrvácenýma kalhotama jsem dorazil domů v 1:30). Luxus

All teammates: díky všem a parádní výkon, takhle se bojuje o záchranu!!!

Ukradený Širáci - Resident Harrachov 4:3

přesně tak, už se těším

Dneska nic jineho než výhru neberu....Tak doufám,že vsichni mákneme....UŠ forever!!!

Kbelákům: dnes raději sraz v 19:45 u Billy. Kumbál s tím počítá. Vypadá to, že se vejdeme do malého auta.
A co ten dnešní trenink? Já nás málo...