Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

čau štěpko,vemeš to v sobotu přes šestajovice?

doufám že zneužíváš svého postavení a sexuálně vydíráš maturant(k)y

Jeníku, report možná zítra spíchnu, nic ale neslibuju, jsem u maturit každý den do šesti...

Pižlo a Štěpáne, řešení je jednoduché, stačí jen z toho neodevzdaného zápisu opsat základní údaje ohledně týmů, střelců, času gólů a celkového skóre a poslat mailem an adresu psmf@psmf.cz s tím, že originál dodáme do příštího týdne, že jsme ho zatím nemohli dodat, když nepřišel rozhodčí...
Samozřejmě je nutné do toho zápisu dopsat, že jsem pískal já, a napsat, z jakého jsem týmu.

Chyba je částečně na mé straně. Varianta číslo 1. naskenovat a poslat s omluvou mailem na psmf@psmf.cz 2.pokud nebude scan tak jen omluva, výsledek, branky, karty atd. na tutéž adresu s inforamcí, že zápis dopošleme buď doporučeně poštou nebo dodáme v příštím týdnu společně s dalšími zápisy o utkání, které budeme pískat v neděli.

No tak to je docela blbý asi, já nevim, do kdy je to nutný tam hodit. Já nechci do mínusu!

píštalka se nenašla a se zápisem nemám teď vůbec čas něco dělat. škoda,že to někdo neřekl

zápisy ze zápasů co jsme pískali jsem hodil v sobotu do schránky ve Vysočanech, zápis z pátka je pořád u mě v deskách neboť jsem o tom do teď nevěděl. co s tím?

Štěpka, Kartáč: odevzdal někdo z vás zápis o utkání na svazu i s tím našim zápasem proti Residentu??? co píšťalka našla se?

Opět bych rád rozjel debatu na téma pískání. Vypadá to, že nikdo nemůže a tak nás čeká stejný osud jako naše dva soupeře ve skupině, tj. -6 bodů. Potřebuju k sobě ještě jednoho, dobráckýho kokota, co půjde pískat (nehalste se všichni).

Tak ji zkus spíchnout jednou sám, akademiku

samej sprosťák tady a reportáž nikdo nepíše...

kunda pošťácká...

hosi, vzdavam to, tady chcije, zitra mam zkousku, je nas malo, je to sakra daleko a boli me zada, dalsi vymluvu uz si nevymyslim, sorry

dělám co můžu... poslal jsem sms 6 lidem... později dorazí snad Tom Svoboda a kamarád od Štěpy...tak to by bylo 10 a když se ozve někdo další, tak nás snad bude dost... hlavně to nevzdejte a přijdte!!!

Já řešim bakalářku, takže nevim jestli dorazim. Napíšu se, že jdu, ale pokud nás nebude rozumnej počet na hraní(ideálně 12 se mnou), tak nedorazim.

Cus,
to nas ma byt dnes jen osm? Nevite o nekom neprihlasenym?

sedativa už vyprchala, ale i přesto připojuji poklonu za parádní výkon při pískání

scan nemám tak to večer pošlu emailem