Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

fajn:-)

tak zde je vyjádření svazu:
Dobrý den,
díky za info, zápis odevzdejte spolu s dalšími z neděle, tak jak píšete.
Za náhradní pískání budete mít odměnu 100,-Kč a za pozdní odevzdání v tomto
případě vyjímečně nebude udělena pokuta.
Z. Hopfinger,PSMF

už je tam

Štěpko díky, nové zápisy vytisknu, jen mi tam vlož i ten chybějící z minula.

jedna píštalka v deskách je,ale nevím koho je? je tam pouze jeden čistej zápis tak jestli máte někdo možnost tak ho prosím vytiskněte ať se to zase neshání na poslední chvíli. díky

tak zápis emailem poslán

jěště přibal pytel ledu na kotník

jj,to mi bude stačit.a ještě nějaké přání? :-)

tak i s bramborama tě tam svezem, zpět už však nikoliv

přesně tak.dokonce už spím s mrtvolama :-)

Ondra teď přebudovává image - stal se z něj gotik... takže myslim, že za rakev bude vděčnej

mám na střeše rakev

přesně tak

Štěpán, Ála, Martínek, Kartáč, Petra, Anička, Tomáš
to se snad vejdete

celá rodina je kolik? minule jsem se vešel i s bramborama :-)

já určo půjdu zas na podzim někam mimo Kbely pískat
musíme ted všecko vyhrát, na Tycho musíme vletět uplně stejně jako na Resident, pak prostě nemůžem prohrát, když nebudem mít kopec smůly

Tyjo - bude to boj jako blázen... http://www.psmf.cz/index.php?cmd=page&type=50&webSID=c3717fbc9fd36dba403dcb590277a
Soupeři pokaždé získávají bodík či dva a je to hrozně vyrovnaný... A nám se to pořád nedaří dohnat. Asi bude třeba získat tak 10, možná 11 bodů...

My do mínusu jít nemůžeme - za neodevzdaný zápis našeho zápasu. Nezapomeňte tam fakt prosím napsat, že pískal Vláďa - je za to tuším pár stovek do naší pokladny... třeba na píšťalku.
Jinak moc díky Pižlovi za pískando - s ním by měli jít ti, co zbývají a letos nebyli a jsou z okolí - tj. Peťa, Kumys, Varan (Pošťák a Michal jsou mimo Prahu, Milda je zdaleka, já nemůžu).
Štěpo dík za starání a koukej přijít - zápas o vše! Logicky mi vychází, že s jednou nohou dáš polovinu golu co obvykle - takže jeden levou a jeden hlavou

zkusím to,ale nevím jestli se mi vejdeš do auta. jedeme totiž celá rodina hned ze zápasu pryč. navíc mám pořád strašně nateklej kotník tak nevím na 100% jestli dorazím
tak to můžeme za odměnu zachlastat