Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

střelec: pochopils to? Z našeho geniálního signálu udělá Mildovu střelu na bránu a Pošťákovu dorážku - no to mi ho teda vyndej

Z mých tří asistencí jsi Pižlo přiznal jen jednu...

Hele, ale spíš nechápu, jak jsi to z brány mohl tak sledovat - buď jsi na to v kase pekl nebo máš dobrou paměť...
Každopádně díky všem za super výkon a bojovnost! Za stavu 0:2 to po půlce otočit proti zkušenýmu, tvrdýmu a nakopávajícímu soupeři - to neni špatný!

tak kdybys tam byl ty,tak tam nejsem já :-)

hajzle bonzácká

pižlo super reportáž,ale u první branky milda nebyl na hřišti :-)

a červená skutečně visela ve vzduchu

kdyby to náhodou někdo nevěděl, tak Širáci : Tycho de Brahe 4:2 !!! Širáci gól! Rozhodčí mrdky mediální ale teda...

a pískat sem byl před měsícem

no nevím nevím.zítra tam budu já a chci další červenou

Zitra doufam,ze budeme makat jako minule.Jinak nejdu na dalsi zapas...

Jo a v 9 u Billyho! Díky

Milda: nehraješ

Super! Samé parádní zprávy... díky. Zabereme a přidáme další dva body!!!

tak noha už je na 70% dobrá takže zítra s klidem hurá na ně

Chtěl jsem se nabídnout s odvozem, ale Jerry byl rychlejší. Jeroušovi děkuju, už jsem si říkal že půjdu pískat sám.

Pískat půjdu s pižlou já.
Jedu z Letňan, takže Vás naberu asi v 9h u Billy?

já to vidim bledě

Kumbal nejspíš zítra nebude moct - vezmeš, Štěpo, ještě mě, Kartáče a Varana? :o)
Kumys, jedeš z práce nebo z Letňan?
Kdyžtak pojedeme MHD, nebo se můžeme dohodnout s Pižlou a dopravovat se jenom do Vysočan.
Jak to kdo prosím vidíte? Dík

Ahoj,
zítra pravděpodobně nedorazím, tak budu držet palce.
Když nebude sudí, budete to muset zvládnout můj souputník z řad náhradníků. Co třeba takový Střelec?

chlapi co to pískání? kdo jde s Pižlou?
Kucí, soráč, ale asi jsem v ten moment zrovan fotil naší akci. Občas mi něco unikne, to víte, chytat, fotit a ještě si dělat poznámky je trochu náročné. PS: Fotky budou zítra!!!