Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

copak,něco se chystá? :-)

hm, tak dneska to vidim na dvě červený... jedna za hrubost a druhá za strkanici s dědkama

tak hlavně ať je to během hry a ne o přestávce

já vlatně taky můžu

příští týden nejdu, tak dnes budu moc hrát na hranici žluté

to bychom je rozhodně fákli

nejhorší by bylo,kdyby dnes nehrál a trest měl na další zápas

Vláďo, já bych souhlasil, ale ty sis prostě nevšiml, že v týdeníku už ten zápas je a že ji tam Štěpa má - je to jasný http://tydenik.psmf.cz/hl/3/c/

ok,budu tam

Poslední poznámka k operaci ŽK: Vůbec mi nejde o to udržet Štěpána na hřišti za každou cenu, ale věc se má tak: Má ŽK v zápise ze zápasu s Harrachovem, je to jeho první karta, ale tu, co měl dostat minule jako druhou, mu do zápisu zřejmě nenapsali, poněvadž jinak by byl uveden mezi hříšníky v zápisu z jednání STDK 1.6., kde ale uveden není.
Jde mi jen o to, že mu tu druhou kartu, jak ze všeho vyplývá, posledně nikdo asi nezapsal, a proto by hrát mohl.
Třeba bude ještě dnes vydáno 10. číslo týdeníku PSMF, kde to budete mít potvrzeno. Tak sledujte stránky PSMF a uvidíte...
Každopádně přeju mnoho zdaru se Štěpou či bez.

Kumbál nás nabere v 19:30 u Billy.

já bych to taky neriskoval, ač vim, jak nám Štěpa bude chybět...

souhlasím, musíme to kousnout

VláĎo, jestliže Štěpa ty karty reálně dostal a jestliže jsou i na stránkách týdeníku, pak je vše jasný. To, že neni napsaná na stopka je očividně chyba zapříčiněná pozdním odesláním toho zápisu. Rád bych měl Štěpu na hřišti, ale je to kravina riskovat...

Jo a pro večer přeju hodně štěstí, jak už jsem psal, opět se neobjevím, neb budu zřejmě zhýrale dlouho do noci slavit s maturanty...
V pondělí už ale na tréninku prach z kopací obuvi zcela jistě setřesu.

je dnes nějaký hromadný odjezd ze kbel nebo s pižlou z vysočan? :-) a karimatku nepotřebuju

Takže tedy ještě jednou a naposled: Pokud není v zápisu ze STDK PSMF uvedeno, že máš stop na 1 mač, pak ti vysoce pravděpodobně nikdo kartu nezapsal...
Zbytek už čiňte podle vlastního uvážení, ale taková je běžná praxe posledních let. Opatrnost je sice na místě, ale nemusí být přehnaná, pokud jsou tu určité body SIGNALIZUJÍCÍ, ŽE BY VŠE MĚLO BÝT OK.

taky mi to tak vychází, radši bych neriskoval, i když to bude sakra těžký
Nevšiml, pane magistře, voni jsou holt študovanej člověk, co si všeho všimne