Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

no to jo.
a sere mě,že nemesis hrají ve kbelích a my na pražačce.co kdyby jsme po zápase udělali dokopnou někde poblíž?

fíha, pěkné finále o postup do druhé ligy v naší skupině

tak málem jsem měl i tři body včera za Brazílii

plašane.a přestan sbírat body v tipovačce

tak plašim, našel jsem v soutěžním řádu, že vyloučené mužstvo je považováno za sestupující.

tak mě napadá, jak to dopadne, když nějakej tým vyloučej ze soutěže - vypadne z tabulky. A neznamená to náhodou, že se tim čára sestupu posune o jedno políčko vejš?

Míra: ta kontumace s MTPCH na stránkách týdeníku neni, ale našel jsem to na psmf.cz, takže máš recht. Ale pro nás je to irelevantní, jelikož nás zajímá jen zápas s Tychem...

Ahoj vodáci,
pár Širáků se v Deltě ozvalo, že by rádi jeli na vodu. Pořádám Sázavu či Ohři od 13.-15.8.! Odjezd na místo vyplutí už ve čt večer! Pokud chcete někdo jet, ozvěte se mi už do 20.6. na email janposta@seznam.cz. Ze společných známých by snad měli jet Míra s Kristýnou, Kumys, Hazi s Anežkou (Hanka S. s Milošem, Pižla možná).

Gambrinus VH má už třetí kontumaci...s námi,MTPCH a s Tycho,takže jsme zachráněny...

aha.já to měl z doslechu

navíc plichtu maj jen s 4 TD a Reage boys, takže by nás to ohrozit nemělo...

na týdeníku maj jen jednu kontumaci, tohle je druhá, otázka je jestli přijdou příští kolo.

no jestli jsem se díval správně,tak gambrinus už měl zkontumován třetí zápas,tak ho asi vyřaděj.a pokud jim zkontumujou všechny zápasy,tak se tychu přičte jeden bod a má stejně jako my.ale snad se pletu

Tycho ruplo s Reage 0:2, tudíž je asi každému jasné, co z toho plyne.
Ano, správně, v pátek si zas konečně čutnu

Taky jsem si toho všiml, že jsem totallooser... Netrefil jsem nic kromě Argentiny - samozřejmě ne přesnej výslede

nech tomáše na pokoji :-)
ale taky se divím,že nemá víc bodů.asi to tipoval zhulenej

stav tipovačky: 1. Míla (11), 2. Kartáč (10), 3. Ondřej (9)
NejLooser: HomoTom (1)

pro statistik chtivé návštěvníky: kontumační výhra v posledním kole nad Gambáčem...

mě by měl vzít štěpa
kartáč: já mohl mít zase za slováky.