Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

já hlásím,že nejdu.po 6 hodině musím být v brandýse na veterině pro kocoura.má nádor a dnes mu to budou vyndavat.

A teď se ukaž, frajere čelákovická

Stepane, koukej prijit! Pokud chces dat prostor utocnikum, stridej se s Kartacem na stredu. Pokud bude Kartac stridat, neni tam nikdo, kdo by balon podrzel a predal dopredu (snad jsem ty, kteri tajne mysli na pozici stredniho zaloznika a dres s cislem deset neurazil). Takhle budem vsichni hrat 50 minut, ale bez balonu. Tot muj nazor.

Vážení přátelé, bylo by fajn dorazit, ať z toho není ostuda...
A Štěpáne, ty jsi taky kámoš, celé jaro si kopeš, a když se mám jít prát o místo v sestavě, tak se jakmile se odhlásí Michal, odhlásíš tak. Fůůůůůůůj, hanbaaaaaa.
Takhle se králem střelců nestaneš! A že by šance byla

No tak aspoň doufám, že se střelecky reinkarnuje Střelec a že dorazí Kumbal a rozbalí to jako na tréninku.

registračky jsou už dávno pořešený, resp. mam je u Toma připravený...
jinak lidi, hrát v dešti v sedmi a večer na Pražačce je za trest, doufám, že už se na to nevysere nikdo další...

Ahoj hoši,leze na mě nějaká chřipajzna,takže dnes nedorazím

Ondro, když budeš pravidelně a poctivě střídat tak ti to vyjde pouze a jen na 57 minut

ok tak přenechám své místo střelcovi

Jene, vem prosím od Toma registračky...

Ondro, proč chceš spáchat sebevraždu fotbalem?

super,hraju 58 minut :-)

jen at se ukážou!

já taky nevím jestli dorazím. uvažoval jsem o tom, že dám šanci v útoku ostatním. ale teď když nejde milda a tom tak nevím???

brašule, maximálně se může stát, že přijdeš o naši důvěru a tvoji kapitánskou pásku... takže v pohodě

hajzle :-)

Klucí, ne že bych machroval, že o nic nejde nebo tak - ale na zítřejší zápas nepůjdu. Chut je, ale mám možnost jet mimo Prahu, ale můžu jen do sobotního večera, takže by to znamenalo buď fotbal nebo víkend - takže za této situace asi volím víkend. Omlouvám se a good luck! t.

střelec: jenže ty jsi starej tipér, takže se tě to asi moc netýká, takovýhle litovačky, ne?

hlavně když si člověk uvědomí, že sme tu Nisu měli prakticky na lopatě a nebejt spícího Jirky a snad šesti tyčí, mohli sme mít minimálně jeden bod
takže pro příští rok co nejvíc zápasů doma, resp. Tempu, Běchovicích, Děkance - a můžem klidně atakovat čelní příčky, bez prdele

Střelče: Láska ke zvířatům šlechtí, ať to mourkovi dobře dopadne.
A voni, čelakovickej inžinýre, nerozmysleli si to, když viděj ten početní odpad?