Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kurňa já zapoměl, že je ten mač. Nevzal jsme si věci do kasy, ale pumpu mám. Snad se stihnu zastavit ještě doma.

A Pižlo, vem prosím pumpičku.

Ahoj, na večer si s sebou zkuste vzít dresy, ať se nějak rozlišíme od toho Víťova týmu...

teď už není, ale aktuální tabulku naleznete v kolonce soutěž.

štěpo,štěpo,průběžná tabulka je na hlavní stránce :-)

a kdy někdo pošle průběžnou tabulku?

0:4 , vypadá to děsivě, ale hra a výkon odpovídá spíše výsledku 2:3 / 2:4. Koncovka bídná, šancí dost!

radši dejte výsledek

tak dneska tipovačka zaznamenala u dvou lidí po bodu.sázkovky jsou v ráji

můj postřeh jak hrát na pražačce. posouvat celý blok ať jsou jednotlivý řady blízko u sebe

tak zabojujte, držím palce

omlouvám se ale nedorazím, jdu na oslavu 30. narozenin mýho nej kámoše

Jak to teda bude s tím odjezdem ?

Jen pro jistotu - nejedu ze Kbel!

Volal mi Víťa a dohodli jsme se, že v pondělí si přivede svůj tým a že bychom dali turnájek, pokud nás bude dost na tři týmy. Plánoval, že bychom se tam sešli před šestou, přinesli nějaký pivo a vidělo by se. Bud to můžeme zorganizovat a dát dohromady širáky a jeden tým z tradičních sparingpartnerů a udělat turnaj o třech mužstvech, nebo to můžeme nechat na to, v jakym počtu se sejdeme a udělat prostě jeden tým dohromady.
Mně se to hrozně líbí, ale pak jsme si uvědomil, že tu v pondělí nejsem, takže prosim Kartáče, aby to s Víťou a ostatníma vykomunikoval. Díky a enjoy!

neprotestuji...jen jsem respektoval volbu většiny...

seš strašně měkej(i mimo hřistě) a vůbec ti to nejde

nic proti,ale kápo by měl být štěpa.i pro příští sezonu.
sorry tome

Tyjo, vemena... koukejte jít, jinak z toho bude vostuda! Já se samo omlouvám i za nedocházku i za rozjetí lavinky, ale snad to bude dobrý... Někdo brnkněte Varanovi a taky vymyslete odvoz ze Kbel (Kumys?).
Jinak pásku jsem nechal bráchovi, takže ho poslouchejte jako mě, tzn. vůbec

Sestava neni zlá: Pižla - Míra, Varan, Vláďa - Kartáč, Pošťák - Kumys, Peťa, Štěpa
Budu držet palce! A dejte vědět, jak to dopadlo...
doufam ze date dohromady aspon jeden tym proti nam!!!