Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

chudák zvíře.proč ho taháš domů? :-)

já bych to asi nakonec měl zvládnout

jak to tedy bude s tréninkem? dáme ho, nedáme? počet přihlášených zatím optimismus nevzbuzuje...

čau bukvice, zejtra to asi nevidim, nejen, že jsem si z vandru přivezl vlka, ale asi budu muset hlídat prtě...

tome,ne jenom v tipovačce :-)

Tyjo, v tý tipovačce jsem směšnej... to jsem ještě nezažil... všechny výsledky jsou obráceně než jsem tipoval

The Italian team visited an orphanage in Cape Town today. "It's heartbreaking to see their sad little faces with no hope" said Jamal, aged 6.

mně teď přijde vtipný hlavně to, že to po odpoledním zápase ztrácí na aktuálnosti...

Anebo W. by nesměl být W.???
Ach ty jeden podolský interpretátore dedukcí pan V. Bůhví, co pan V. svou v. vůbec m.

samozřejmě to je jen vtip, v různých variacích (ještě Francie), přičemž ke Slovákům to sedne nejlépe
ale to by V. nesměl být V.

to snad nemůže bejt pravda, ne? Tak co vole širáci gól, jak se to povedlo v pondělí? A co teda nějaký turnájky? Ale nic na trávě, ta nám sedí jak Pražačka...

Už i malý černoušek má bžundu z našich bratov, jak smutné a přitom poučné. Ještěže se dítka nerozklepala před divokým panem Weisem...

ty vole, co to má bejt za džouk? :-)

The Slovak team visited an orphanage in Cape Town today. "It's heartbreaking to see their sad little faces with no hope" said Jamal, aged 6.

Jo, je to možný ale to byla nějakí směska Indů, Bahrajňanů atd.

co pískalo za rozhodčí ten zápas s Gumídky? nebyli to ti z toho ryze tureckého klubu?

tímto vyzývám Danka, Jakuba Štěpána, Nescafé Classic a další obvyklé hosty, ať přijdou. Dáte si improvizovaný přáteláček za širáky proti Víťovu teamu o ceny...

Ahoj, myslím, že nemusíte pospíchat. Vzhledem k tomu, že pravděpodobně dáme dohromady jen jeden tým tak si zahrajem až až. Navíc někteří kluci jsou až do šesti v práci, takže tam budeme až na těch 18.30.

dorazite vsichni snad nejak brzo ? na 6hodinu tam budem!!!
Na tréňajs dozažte, má přeci přijít i Víťa a jeho boys !!!