Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Souhlas, platba byla vždy 2000Kč za půl roku!!!!

to mi přijde fakt dost? podle mě to byla půlka,ale vím to jen z doslechu

částka tam je 8000 na dvě splátky za jaro a podzim. Neni to nějak moc? Tak to bylo i dřív?

jo a Rasťa řikal něco o tom, že když už mám doma tu smlouvu, tak že bychom měli co nejdřív zaplatit za ihrisko.

Milí přátelé, protože se teď až na drobnou přestávku budu 3 týdny pohybovat mimo české luhy a háje, chtěl bych vás požádat o aktivitu ohledně zajišťování přípravných mačů - alespoň pro posledních 14 dní v srpnu. Honzu tedy žádám o kontakt s Šimkovic, další s kým mohou.
Přece jen by to nějakou přípravu chtělo, před jarem chyběla a jistě si vzpomenete na kvalitu prvního mače z naší strany.
Od srpna se do shánění zapojím též.

no, voškubali nás pěkně. Vydělali si na cestovný na další dvě sezóny, tak vás ,Hanko a Mílo, chci vidět na každym mači!

no lepší bude být někde u vody.na fotbal se vykašlete

bojs, dneska čutál za školou od půl sedmý jako vždy, hojná účast, takže doražte, kdo chcete, hraje se stopro na dvě...

bavili jsme se s Pižlou, že bych si zítra šli kopnout, třeba i jen zastřílet, minule s náma byl Varan. Tak pojďte i klidně někdo další...

a co chobotnice Paul?

Ty vole - já to věděl od začátku

Přiznávám - jsem tragéd. Ale taky je třeba říct, že to bylo divný mistrovství...
Štve mě jen, že jsme se rozhodoval, jestli podpořit tradičně úspěšné týmy - Němce nebo Italy... íčka nevzali spoustu kokotů, který nemám rád, tak jsem myslel, že se probráněj až do semifinále... a oni zrovna váleli Němci.
Konec výmluv - sláva vítězi... kterýho nejspíš 90% tipujících vůbec nezná

SRY že sem nenapsal dřív, ale byl sem mimo. Zítra odjíždím zase pryč a jen s minimálníma přestávkama sem pryč celý školní rok. Takže chytat (pouštět) můžu až koncem prázdnin a v září.

to je prdel, jak už tam má Tomáš tu nulu

povedené po všech stránkách

ale já taky dvakrát nezářim, ještě že už nesázim

vzhledem k tomu,že jsi Tome lempl,ti v tipovačce nepomůže ani to přesné pořadí

Vzhledem k tomu, že tu nikdo není, se dnešní trénink ruší. Nejsou: Jerry, Petr, Vlado, Tom Odhlášeni: Kartáč, Boby, Štěpa, Pošťák. Ze zbytku 10 lidí nedáme!

vzhledem k tomu, že tu v červenci nebudu, i vzhledem k minimálnímu zájmu ostatních sděluji, že tréninky a příprava jsou pro mě aktuální až od srpna.

neser a aktualizuj tipovačku :-)

Zdar, předpokládám že bude v pondělí nízká účast, páč je svátek a spousty z vás určitě bude v čoudu. Tak kdo se chystá ať přivede koho sežene (babička, děděček atd.). Doufám, že to nedopadne jako minule. V 9-ti lidech se hraje těžko.

ach jo, co s tim teď? Říďa říkala, že všechno jako minule, tak jsem nic nekontroloval. to mi přijde dost nefér.