Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

bohužel sem mimo

pozor změna!!!
dostal jsem sms od T. Haniaka, že turnaj se koná 8.8. na kbelském fotbalovém hřišti.
začátek turnaje je 9.00!!!

Pižlo, hoď to do kalendáře a vy se gejové pište...

gejové, Kbelskej turnaj je sedmýho srpna, počítá se s náma, tak doufám, že konečně dáme slušnej tým, ať se už ve Kbelích roznese, že nejsme ouplný hovnaři...

Ondráši na hostování tě pustíme, ale nevím který klub si bude moci dovolit platit ti tak vysokou gáži jako my. Všechny závazky jsou totiž za ním.

V klidu, Střelče, Zláťa by měl jistě zájem...
Vy ostatní mimo pana vysmátého - i přes mnoho aktivit, které jistě máte rozpracovány, se prosím pokuste sehnet nějakého toho soupeře pro přátelák, ať to v srpnu není "příprava" jako loni. Já rád pár mailů rozršlu, ale nechci v tom být sám.
Tudíž ještě jednou:
Honzo - Černošičáci? Libor Žák?
Mildo - Vesloni?
Míro - Regent?
Jak jsem tak jukal, zatím to na tradiční vosí turnaj nevypadá, ptám se tedy Pierreho, zda o tom něco od bráchy neví.

pustíte mě na hostování?

Míra myslim, že jde, Jakub asi taky dorazí, Varana je třeba popíchnout, vzal by určitě i Marka

Já snad dorazím...

Pižlo, co Bobby, Varan, Kumbál, Michal, Ivo, Jakub Štěpán, Jenda, Lampic, Ondra Hána, Míra Hulín - zkoušel jsi? Mám oslovit?

Zdar, určitě doražte! Jdou dva lidi od Víti+Víťa, dorazí Jarda, Já, Pošťák (tedy zřejmě oba, na Radka nemám kontakt), vrátil se Tom, dalších sedm lidí jem obeslal a čekám na info. Každopádně sedmička je jistá a tři lidi dohrmady dáme.

Ahoj, bude trenink? Napiste se tam, at vim, jestli ma cenu jezdit!!!

mam spálovou angínu, takže zejtra nikam nejdu, ale zorganizujte si to ostatní...

jo, tak psal mi Tom, že ve starý smlouvě se ještě počítalo s Vosama

alžířánka - malýho Zizua

sbalil nějakýho pěknýho černouška?

Někde jí má Tom asi. A ten je teď v řiti francouzský...

a máme i tu starou smlouvu?

tak jí vyhodíme z okna :-)
já bych asi šel a domluvím si s někým to hostování.asi kbelský vosy B