Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jakou petici? snad nechcete zrušit stavbu školky?

nahnat hlavně Kbeláky, ať máme podpisy na petici

No a trénink zítra je tutovka - doražte! Všichni: účast jasná na 90%: Víťa, Šíma, Jarda, Pošťák Radek, Míra Hulín...druhej Pošťák, snad Láďa Jelínek... bude nás jako psů

Michal jde. Kdyby nešel ten Míra, což se dozvíme zítra na tréninku, tak jsem předevčírem nabídl v opilosti Jardovi, aby nám šel vyztužit obranu a on že jo. Ale vypadá to, že nás je hodně, tak to asi zrušim. Já jen, že ta možnost tu je...
Takže turnaj: Michal - Vláďa, Kumbál - Kartáč, já - Kumys, Ondřej, Pošťák, Štěpa... to je super, to vyhrajeme... ještě toho Míru, aby nám dědečkové vzadu nechcípli...

Já jdu, ale asi jen do kisny, Pižlo, pls vem mi rukavice.

Většina lidí se nám vrátila a uzdravila, takže 10 lidí dáme dohromady na 100%.

8.8. dorazim, alespon to ted tak vidim. Co v pondeli trenink? Bude nas dost?

tak náš brazilský obránce Luis Oliveira da Silva DEDA jde, kluk jeden mladej mi právě odpověděl na smsku :-)
Takže sestava zatim taková: neznámý gólman - Deda, panDr., ožralej Míra - Karty, HomoTom - Štěpa, Střelec, Kumýs.
Snad dorazí (Hey) Mr. Postman, look at me, co Peťa Kůča, co ten Michal?

střelče, doufám, že dva dny před turnajem, neřekneš, že nastoupíš za Vosy :-)

škoda, že nejde Milda, kdyby šel, tak by neúspěch zase "nedal dopustit" :-D

Kumbál snad půjde, do obrany by kdyžtak mohl i Michal

já jdu také

já určitě jdu

tak to odbráním já

právě že tam měli hrozně dlouho obsazeno, objednávali sme to už někdy začátkem června a šlo to až v tomto termínu

kurva, to byl ale blbej dárek...

Jinak to vypadá nedobře s obranou - Milda ne, Varan bude pryč, Mírova Krystína má den před tim oslavu narozenin mimo Prahu, Kumbál se zatim neozval... chjo...

nejde, jedu na tu chatu co sem od vás dostal ke svatbě

Já jdu na turnaj stopro!!! Jak psal Kartáč - koukejte všichni dorazit, ať se konečně sejdeme! Rozešlu smsky, ať jsou všichni ready.
Mildo, ty si to zařiď, ať můžeš

Mildo, ty jsi mimo, co tě znám
ale ne. Vysvětlim na místě.