Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jak to bude v sobotu s obranou? asi budeme muset hrát útočně a přestřílet soupeře

Kehar se dostal do trojky? no tyvole

ty vole.vosy "B" jsou v 7.lize.to nevím,jestli zvládnu

tak toto jsou neoficiálně naši soupeři pro podzimní sezónu:
3.B
Dvorce SK MPI
PAVAPA Motl
Ukradený širáci
Little Eden FC
Bakera
Kehar Club FC
Nova LFC A
Oratoř Kobylisy
Domácí potřeby A
President FC
Nemesis
Relax-FC
Více na http://www.hanspaulska-liga.cz/clanky/neoficialni-rozlosovani-tymu-hanspaulske-ligy-do-sku

Kurva, tak ani od Víti včetně něj nikdo nejde... Tak by to chtělo ještě dva lidi...

Svině Pošťácká!

Ted nas je 8 - navic jde i Varan a Jarda. A to by mel prijit jeste Postak, Vita a mozna nekdo od Viti, Danek... mozna Kumbal. Takze 12 nás bude určitě

Cus, dnes trenink bohuzel nestiham, bracha ma anginu, takze taky nejde. Skoda, je fotbalove pocasi.

no myslím to vážně.chci se ještě někde trošku prosadit a většinu z lidí tam znám,tak proč to nezkusit

A co Kumbal, Michal, Ondra B. - ti na turnaj jdou, či ne?
Ptám se, neboť znám jejich vstřícnost ke stránkám...

Střelče, to by opravdu byl tvůj životní transfer...
Co blbneš, ten tým jsme si opravdu zakládali pro sebe, tak proč bys měl někomu uvolňovat místo?
Pokud je to další tvůj šprýmovný frk, pak jako bych toto nikdy nenapsal...

Co to je zas za účast, bukvojové? Koukejte se psát! Před turnajem by se dala dát generálka.

vždyt se nestěhuju :-D

Doufám, že uděláš rozlučku. Bez XBOXU!!! S pifkem!

Ty jsi pééro. Ehm, teda křoví.

než si to přečtete v novinách,tak bych vám chtěl oznámit,že jsem dnes oslovil tomáše máchala a dotazoval sem se ho na hostování v béčku vos.prý se domluvíme na turnaji.trmá mi to srdce,ale chci si ještě zahrát a prosadit se a nedělat ve třetí lize křoví.ale ještě není nic dořešený

Paráda.
Jinak Míra určitě nepůjde, Kumys asi taky nebude moct...

juj, to bych moooožná, mohl nějak zkusit, aspon na dopo

VELKÁ ZMĚNA OHLEDNĚ TURNAJE - koná se v sobotu 7. 7., nevím, co to je za změny a za čachry, ale je to prostě sobota. Je to i logičtější. Pižlo, mohl bys to prosím přihodit do kalendáře - díky!
já asi pudu, ted už to neni otázka času, jako spíš nemoci