Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Michal říkal, že chodit bude o dost víc než na jaře. Pižla tu jen nebude asi ty tři týdny v září, co zmizí do USA.

dotaz - jak to bude pro podzim s golmanama?

Níže najdete rozlosování mačů pro podzim.
http://www.sportovninoviny.cz/fotbal/hanspaulka/tabulky.php?strAction=showResults&resu
Pražačka snad jen 2x, půlka zápasů ve kbelích, zato ovšem v září hrajeme vše mimo rodnou hroudu ve čtvrtek či v pátek večer. + k tomu lahůdkové poslední kolo 2.12. na Pražačce - čtvrtek ve 20.45.
První kolo - na Aritmě u Divoké Šárky - ano, té za Dejvicemi - v pátek 3.9. od 17.30.
Jak vidíte, je to za dveřmi, tak vás prosím, abyste zkusili kontaktovat možné soupeře pro přáteláky, zas tolik času už není...

Na 22.8. jsem zamluvil hřiště na 18.30. Tudíž by to snad pro nikoho neměl být problém stihnout.
Ohledně turnaje se můžeme dohodnout i příští týden v pondělí, přihláška je do 20. Pokud se to nedá dohromady, zkusím něco zajistit sám tak, aby to bylo v týdnu od 23.8., ale tradiční vyjednávací pasivita ohledně přáteláků vůkol mi už leze krkem...

Vlado: turnaj se mi nechce přihlašovat, když neznám možnou účast, známo je mi pouze toto: nemohou Kartáč, Pošťák, Ondráš a nehodí se to Mirečkovi, Štěpkovi a Pižlovi. Účas přislíbena pouze od tří hráčů, Tom, Peťa a ty Vlado. Tak vám nevím???
Přátelák vypadá následnovně: nemouhou Tom a Ondráš, Já jedu v termínu na čundr a dorazil bych pouze v případě, že přijedu rozumně a výkop bude později (spíše k večeru).

Já tu toho 22. 8. taky nejsem, ale myslim, že bychom toho měli odehrát co nejvíc. Jinak k turnaji viz "Články" - jsem pro se tam přihlásit.

Pro ten turnaj 28. jsem. Jednak vzhledem k tomu, že nemůžeme naivně čekat, že se nám Pražačka v budoucnu vyhne, a proto bychom se tam měli pokusit naučit hrát, a za druhé proto, že to momentálně vypadá na jeden jediný najisto sjednaný přátelák na neděli 22.8. večer. Jiné jsou jen v závoji nejistoty, proto bych neváhal a přihlásil to. Navíc si podle propozic zahrajeme, když nám to aspoň trochu půjde, 2x tolik co na turnaji ve Kbelích...

já tu víkend 22. ani ten další nebudu.
tuto sezonu se budu ještě trápit ve 3.lize a jestli to nepůjde,tak na jaře skončím nebo přestoupím

ano

Ještě dotaz, Jabub nám nabízel toho 22.8. ????

Je to tam, pod článkem můžete psát své reakce a zájem hrát.

Pižlo, hoď sem prosím tu nabídku toho turnaje. Vím, že ohledně místa konání se bude prskat, ale taky už bychom se tam mohli naučit hrát, když se tomuto hřišti na naší úrovni jen těžko vyhneme...

Čau Jiří, trénink bude, ale my, politicky činní, máme pak ještě poradu, tak budeš chlastat jen se svýma vrstevníkama a my se pak přidáme. Turnájek docela dobrý, skončili jsme šestý z osmi, ale herně to bylo super, dostali jsme za celej turnaj dva góly, bohužel jsme taky jen dva dali, ale kromě Erka jsme asi ve všech zápasech měli trochu navrch, takže fajn. A nebyl MilDick a MireCheck ani Láďa Jelínek (ten co není Míra Havlík)...

Na pondělní trénink jsem se napsal, ale kotník budu jen zkoušet. Co dnešní turnájek? Jsem neveděl že UŠi hrajou i vodní polo.

Pižlo, vem prosím naší obranné posile nějaký náhradní dres.

Dle Tomáše Haniaka tam někdo z nás má být na los kolem 8.15, ale jak to už známe, stejně se začně až v těch půl.
To koleno by mělo u mě být OK, je rozdíl mezi intenzivní zátěží na 2 hodiny na tréninku a 2 hodinami rozstrkanými do celého dne s možností odpočinku...

Jinak teda doufám, že pokud platí info, které tady zaznělo před několika dny a pokud jsme na turnaj doopravdy přihlášeni, tak zítra se sejdeme v 8:30 na hřišti.

Jako z tvého týmu? Z Vos "B"?

z tajných zdrojů se ke mě doneslo,že pár lidí z týmu vyráží dnes do noční Prahy.tak doufám,že se zítra budou snažit

mě přátelák Saenc odmítl