Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Cena pro každého 275Kč z celkového počtu 14 lidí to dělá 3850Kč na tým.

Startovné na novou sezónu je zaplaceno a tak můžete nosit korunky, budu vděčný i těm co mají dluh z minulé sezóny, zatím nejmenuji, ale už mají dva velké černé puntíky. Pokud nezaplatí půjdou na nástěnku, aby si na ně všechny děti ukazovaly prstem.

jasně dorazím

Přátelé, jak vidím ty haldy omluvenek na tréninky či přátelák, tak chci jen podotknout, že do 1. mistráku zbývají pouze 3 tréninky (včetně toho dnešního) a zatím jeden dohodnutý přátelák.
Tak si prosím vyhodnoťte, jestli byste si ty 2 nebo 3 hodiny týdně opravdu nemohli vyšetřit.
Opět se totiž řítíme stejnou cestou jako před jarní sezónou.
Tento postřeh se samozřejmě netýká nemocných a dovolenkářů...

tak jde i šíma, takže nás je 11 - stěpo doraž...

já bych možná dorazil,ale ještě nevím

jdou i Jenda a Jarda, takže ted nás je 10... další lidi šéfuju...

Kubovi napíšu. Milda je invalida. Ondřej je pořád stejnej. Kartáč je sráč.

já ani trénink ani zápas, ta nemoc pořád nepřešla, sem z toho zoufalej

dnes trenink ruším.mám po těle nějakou vyrážku a nechci se zbytečně potit

já se omlouvám, ale nasazení v práci a naší politické aktivitě mi ubírá čas a síly. Poslední tejden v srpnu jsem totálně zabitej, tak se mnou nepočítejte, první v září se ještě uvidí

Rezervace hřiště na Spartaku potvrzena - tudíž zápas proti týmu J. Štěpána v neděli 22.8. od 18.30.
Toma prosím o to, aby to Jakubovi napsal, nemám na něj číslo.

K přátelákům: oslovil jsem dědovce, co hrajou momentálně 6. ligu, dají mi vědět co a jak asi v příštím týdnu. Pro přátelák s týmem Jakuba Štěpána, jsem u Tomáše Haniaka rezervoval hřiště na neděli 22.8. od 18.30 do 20.00. Zatím mi to nepotvrdil, tak ho ještě zaurguju.
Tome, zkus prostě pana Š. a jeho kosí bratry, když to Honza nezvládl. Neměl bych ani nic proti tomu, kdyby proti nám vesla sestavila tým figurami podobný Reggae boys. Lepší něco než nic!
A tomu, že nám vyjdou přáteláky do posledního týdne, asi neodoláme, začíná mi to připadat jako jediná reálná možnost.
Jo a už bychom se měli snažit scházet na tréninku všichni z UŠ, ať se nevidíme komplet jen na 1 přáteláku. Konkrétně tím mířím na Mildu, Ondru Beneše i Střelce, když jim to zdraví a práce povolí.

Co se týče přáteláků, tak díky Štěpovi a Vláďovi za hledání a kontaktování. Já se zkusím také mrknout a někoho oslovit - snad nebudme mít v posledním týdnu srpnovém tři přáteláky....

To rozlosování je good... štve mě jen, že já bud tři týdny po sobě od soboty 25. 9. pracovně pryč

první čtyři zápasy venku na neznámých, pak samý Kbely. Nesmí nás ten začátek zlomit...

a ještě tři holky

jen vy dva a jeden spacák?

no toho 22.8. můžu jako pižla,jedeme na čundr spolu :-)
Vzhledem k toumu, že na přátelák nejde Tom, Míra ani Milda, prosím všechny ostatní, aby dorazili, jak jen to bude možné!
Zatím účast přislíbili Pižla, Pošťák, Štěpán ne na stopro, ale on to jistě zmákne, + k tomu já. Prosím i ostatní zvláště z řad zkušenějších - Honza, Střelec a další - se na to nevyprdli a aby se napsali. Vhodnější víkendový termín v létě snad už nebylo ani možné najít...
Byl bych rád, aby z toho něco bylo, a to nikoliv šaškárna...