Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

co si zahrát odvetu? pouze však v lepším složení!!!

Saenc to prý nedá dohromady

já půjdu asi opět pomoci šestajovicím.včera sem dal gol a sem za hvězdu

V neděli v 19. h. na Spartaku poslední přátelák!!! Pokuste se dorazit v co nejhojnějším počtu.
Co se týče soupeře, Vosy mi to odřekly, snažím se tudíž jinde, na druhou stranu nemohu garantovat potřebnou kvalitu protivníka.
Proto prosím Mildu, zda by nedal dohromady hromotluky z loděnice či koho koliv dalšího, kdo by mohl oslovit kvalitního soupeře.
Tome, Ivův tým, Kosiy, Černošice v jakémkoliv skupenství?
Štěpo, nedali by se znovu zkusit ti Saens?
Kdokoliv další, kohokoliv dalšího...

na fotbalovém hřišti ve Kbelích

kde je teamstore arena?

Vláďa kecá. Vzhledem k tomu, že jsme měli max. jednoho člověka na střídání a jedinej obránce na hřišti byl Vláďa, a to ještě půlku zápasu nehrál, tak nelze mluvit o tom, že by nám to nešlo. Zahráli jsme si dobře, byli jsme silný na balonu, šancí jsme měli jak maku a soupeř toho využil poměrně dost. Kumys s Peťou na becích nezklamali, zahráli velice slušně, ale s Mírou, Dědkem nebo Mildou se logicky rovnat nemůžou. Podle mě přátelák super, prověřil nás, soupeř nás docela nechal hrát. Stačilo hrát jednodušejc, destruktivnějc a nebát se to vzadu mazat do kopřiv a mohlo se klidně i vyhrát. A stačilo by, kdybych to třikrát z ideální pozice poslal kolem gólmana nególmana a bylo taky jinak. Ale když člověk nestřídá, holt ta koncovka uplně v klidu bejt nemůže.

Pro zájemce - výsledek přáteláku 4:6. Moc nás nepřišlo a moc to ani i na základě toho nešlo...
Další a poslední přátelák proběhne pravděpodobně příští týden v neděli vpodvečer (od 19. h.) opět na Spartaku.

Trénink v tomto a příštím týdnu v ÚTERÝ od 18.30 na Spartaku, ne za školou!
Cena za hodinu užívání hřiště - 500 Kč, tak si s sebou vezměte hotovost!!!

ale my hrajeme pouze jeden zápas :-) takže pokud se chceš unavit,tak si domluv ještě něco jiného :-)

Ondřeji, "mi" místo "my" nepsal ani Jan Gladišjan, a to byl dysfšechno par excellence

prosím o včasný příchod do 18.20, ať začneme včas!

pokud budu v kondici tak dorazím

mam toho moc, v neděli se pokusím být, když budu mít vše hotovo, nic tomu nestojí v cestě.

Ohledně tréninku už jsem psal Tomáši Haniakovi, až odpoví, dám vědět co a jak.
Michalovi a Kůčovi jsem psal sms, tak snad na zápas přijdou, ale Jan o sobě nedává vědět, asi ho vykrákám telefonicky za ušiska...
Štěpána také žádám o účast, pokud to půjde, to samé se týká i Kumbála, ač měl po tréninku poněkud seniorské řeči.

Trénink určitě musí být jinde... Navrhuji zajistit to Kbelské a dávat za něj těch 500. Já mezi 22. a 25. nebudu v Praze, takže to prosím někdo zařiďte. Pokud si to nezařídíme, trénink nebude.
Brácha, prosim tě, vošéfuj tu fakturu - vim, že toho máš hodně, ale prostě jim jenom zavolej, že to zaplatíme. Já to tam pošlu z účtu (sežen mi jejich) a ostatní mi to pak dají.

jakej?

Bohužel se mi nepodařilo odchytnout školníka, tak ten trénink asi musí být někde jinde

pižlo a je v tom i tréninkové hřiště?
já mám natažený třísla a zítra na trénink určitě nedorazím