Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

já bych na to sral, Ondřeji, víš jak budeš vypadat po 90 minutách?

já tě určitě nevyzvednu neboť budu předtím v práci

já bych zítra mohl,ale mám od 17.00 velký fotbal.mohl bych se domluvit,že bych skončil v půl 7 a někdo by mě musel vyzvednout(asi štěpa),jinak to nestíhám.ale vypadá to,že vás bude dost

nabizim piskani cena dle dohody.tel.605142760

Vláďo, jako proti čističům kanálů nehraju. Tos fakt nemohl sehnat někoho na úrovni? Třeba Beerchester nebo Juventus Pivus?

V neděli bude naším definitivním soupeřem tým Kanálpucers PL - 6. liga.
Sraz na hřišti před sedmou!!!

Když někdo na prahu tohoto století není schopen napsat, zda ano, či ne, je to trouba.
Každopádně soupeře jsem najisto sehnal, tudíž nedělní přátelák platí! Tak bych prosil o účast...
A s Pižlou souhlasím, řadě z vás naservírujeme až pod čumáček hřiště, soupeře atp. a stejně vám to nevoní.

Training is canceled.

Mám 100-chutí to odpískat. Jdou napsaní + Tom. Kartágo, Míra + odepsaní nejdou. Varan a Kumbál dorazí pouze možná. ... ale jsem nasranej, to jsou pořád kšefty, už mně to neba a myslím že nejsem jedinej.

Dost mě naserete, jestli nebude, udělal jsem to, tak, že dneska jdu a zítra prdím na florbal..!!!

... a ty Vlado jdeš nebo nejdeš??? Napsanej nejsi, na SMS nereaguješ. Já pak nevím kolik vás jde a nejde.

zatím nevíme, v 17.30 napíšem co a jak

Hele jak to vypadá s dnešním tréninkem?Koukal sem že sou napsaný zatim tři lidi. Bude nebo nebude?

je to suáč!

se mnou to je pořád špatný, budu rád, když stihnu začátek sezony

Pižlo, vlož prosím do kalendáře přátelák v neděli v 19.00 na Spartaku.
Soupeř je zatím 3. klubová fotbalová liga, to je ta ta konkurenční soutěž, co ji hrajou šimčata.
Pokud byste našli někoho kvalitnějšího, napište, stávajícím zájemcům konání zápasu budu potvrzovat až zítra v poledne.

Tak to je tedy super nápad. Nicméně bych byl pro to, aby sis přece jen ještě procvičil to zakončení, v kopu přes stodolu jsi byl včera šampiónem

tak to je super,já půjdu do obrany

já jsem po velkém fotbale nataženej celej a držím hubu

Pro všechny, na hřišti buďte tak v 18.50, kdy se bude přesně moci začít hrát nevíme jistě (možná v 19.00, možná o deset minut později - záleží na konci zápasu na travnatémfotbalovém hřišti), ale být tam dřív je lepší...