Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

já mám zas celá záda bolavé, ale do pátku to snad kousne se, na obranu to bude gut

Těšim se jak malej jarda... ale mám naraženou celou levou část těla z toho včerejšího nečekanýho pádu a taky mě bolí v krku. Určo přijdu, nechám tam vše, ale bude to nepříjemný...

pro mě by ždibínek nebyl?

Jinak si v pátek vemte korunky, jednak pro mne, ale i pro Toma.

Dobře děláš Mildo, takovéhle ochotníky potřebujeme.

s dovolením si zabírám pískání na Děkance

1. Děkuji vůdci za důvěru.
2. Na trénink prosím přijďte v co nejhojnějším počtu a s dostatečným časovým předstihem, ať nečekáme - cena hřiště je 500 Kč za hodinu!!!

dopředu asi ne, nevim jestli bych to zvládl jak fyzicky, tak technicky

I když vzhledem k marodce a docházce ještě že nás je v zadu pět. V útoku je to úplně stejné, ale vzhledem k formě i poctivosti tréninku tam výrazně vyčnívá zabijácké duo ŠPína - neboli Štěpa+Pošťák=lavina... s nimi se střídají stále se lepšící young guns a druhou mízu marně hledající zabiják Střelec...
Záloha je jasná - tam to máme pod palcem s bráchou: on je výbornej, já to šudlám... Ale kdo jinej by tam chtěl hrát???

Helou bojz! Tak jak to vypadá s naší sestavou na pátek? Hlavně co naši obránci? Varan s Mildou jsou dlouhodobě mimo (hlavně duševně :o)), a tak nejstabilnějšími obránci jsou Míra s Vláďou a Kumbitch. Přesto se obrana příliš neschází... Bude třeba vyřešit, kdo bude hrát a jak často. Obvykle máme čtyři beky, ted už je ready Vláďa, který i poctivě odtrénoval léto a odehrál všechny přáteláky.
Viděl bych to tak, že v současnosti vyčnívá jen Míra a ostatní se o místo poperou. Mildič může teoreticky také dopředu a ne vždy se budeme scházet, ale i tak může být přetlak. Konkurence je parádní věc... už ted z toho mám osypky.

tys ještě nepřestoupil? měl by sis pospíšit, dnes je uzávěrka přestupů FIFA

možná pro nemoc vynechám páteční zápas.ale snad se dám dohromady.stejně asi nebudu nikomu chybět

No jo, já zapomněl na ten nejhezčí

Dobre podoledne, 7:1 myslim, Štěpa daval dva a na oba mu přihrával Míra, vidim to jako dnes.

asi 6:1, já dva, Pošťák dva, Štěpa jeden, Tom jeden.

Jak jsme hráli?

Kumbič nepříjde, hovnař.

A vemte si i modré dresy!

A trénink je v ÚTERÝ na témže místě jako přátelák!!!
To jen pro ty, kteří naň přišli minulý týden v pondělí, ač tu byla změna s předstihem oznámena.
já jdu. i když jsem to zpochybnil, tak to zvládnu. Časově. Snad i fyzicky