Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kolik to nakonec bylo?..:-)

střelec: obvolej si lidi s autem (Vláďa, Kumbál, Kumys, Štěpa) - já jedu z práce
Mildič: škoda, budeš chybět - zajdi si fakt na testy, abys neměl boriliozu nebo nějakej podobnej šit...

a co ten odvoz?

to je divný,já nepřináším nic už asi 2 roky a furt musím chodit

tak já to dnes nedám, nebyl bych vůbec přínosem (sem hotovej po jedněch schodech domů) a možná bych si mohl uhnat něco horšího

nevíte náhodou někdo, kde jsou registračky? Já jsme je doma nemohl najít - ale jak jsem se stěhoval, tak jsem je možná někde zašantročil... Nebyl však na konci sezony někdo pískat nebo tak něco? Díky - v nejhorším nahlásíme r. č. Jinak dnes na zápas dorazí Láďa J., tak se možná stáhnu do obrany a Pošťák na střed, aby nebyl přehuštěný útok a obrana mohla střídat.

mladíci,je mi to líto,ale dnes nedorazím,mladýho si dnes bere starší přípravka na zápas,takže musím s ním,někdo přece musí vychovávat novou generaci širáků

to je nejhorší termín na zápas,co znám.ještě že mám do 2,jinak bych nestíhal

já bych dal skupinovej odjezd

odjezd nějaká organizace nebo každej sám?

Milda klasickej fotří syndrom... je to psychická choroba, něco jako anorexie... :-D

Mildo vždyť s tím marodíš už 3 měsíce a chceš mi říct, že si to léčil receptůrama od babičky.

Pošta pro tebe: jj, opět pondělí, do konce září venku a pak tradá do tělocvičny!!!

ale tom už dlouhý vlasy nemá a ani už není tak mladej

jj, nějaký 18ti letý s dlouhejma vlasama, na dovolený do péra

a nekouslo tě klíště?

tyvole já zatim musim změnit můj status, pokud mi bude tak jak dnes, tak bych rozhodně nebyl schopnej hrát, asi si zajdu na nějaké pořádné vyšetření, takle už to dál nejde

Ahoj širáci, dotaz na vedení klubu...Podzimní tréninky budou opět v pondělí, co???

já taky asi dorazím.snad to taky fyzicky a snad i psychicky zvládnu

si to spočítel.bylo nás 11 a všichni kromě tebe,vládi a mě dali gola