Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Michale, Kumbále, dědci!!! Koukejte přijít - obrana se nám rozpadá, Pižla odlítá do států, jste teď potřeba jako nikdy!!

Tome, Kartágo, vyzkoušejte Jarouše a Danka. Prosím, prosím!!!

Jako další jdou Bobby a Jakub Štěpán, u ostatních čekám na reakce. Je nás tedy na 100% devět a myslím, že když rozhodíme sítě další tři do 12-ti lidí seženeme.

tak doufám,že nás bude aspoň deset
víte o někom kdo jde a není psanej?

Tak já bohužel dnes ne - je mi špatně a nestíhám z práce... dnes to zabalim

ještě uporozňuji, že se hraje od šesti, protože už se brzo stmívá

já dorazím na trénink s Michalem

mam je já, už jsem je našel...

Na trénink se zatím zaškrtávám jako "ne" - není mi dobře a možná raději vynechám. V případě nouze můžu jít do kasy...

Mildi - doufám, že si je spolu s dalšími věcmi vezmeš na pár let na starosti a budeš o ně poctivě a stoprocentně pečovat

Každopádně obvykle je mívám já, ale vzhledem k tomu, že jsem už prohledal všechny možný místa, kde by mohly bejt, tak myslim, že zůstali někomu po pískání či tak něco. Proto se prosím všichni minimálně zamyslete, ideálně koukněte doma...

kartágo - paráda, mimo kbely musíme nahonit co nejvíc bodů ?:ú)

kerej kokot je ztratil?

Ještě něco než odfrčím za sportem.
Je nutné najít ty registračky, popř., když se nenajdou, je nechat zhotovit znovu.
Za opakované hraní bez nich je totiž pokuta a tuším, že je možný i odečet bodů...

Mildo: proměnili jsme relativně dost šancí a v pravou dobu. Dali jsme docela brzo dva góly, což nás uklidnilo, soupeře unavilo a nutilo hrát otevřeně. Postupem času se taky projevilo, že nás bylo víc, oni se očividně nesešli. A ke konci to už vzdali, ke všemu odešel i gólman vztekle z brány, tak to už pak bylo jen o dohrání...

Trošičku mimo fotbalovou mísu, ale Mládek a Jožin jsou zpět. Rusko a USA kopírují Mládka.
http://www.youtube.com/watch?v=XVP_siJ6lhg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=M9oZxF3X8Cs&feature=related

pohodička

v čem to bylo? že by stačilo konečně proměnit aspon půlku šancí, nebo spíš nebyl moc odolnej a sehranej soupeř?

8:1

takže výsledek kolik?

jen předesílám, že v týdnu tu nejsem, neb frčím se školou na sportovní kurz, takže trénink i mač se mě netýkají

a za včerejšek pochvala všem, comeback jste mi pěkně usnadnili

chlapi je to na nás, Spartu vyklepla Žilina, Ostravu Mogilev, Plzeň Besiktas, celý Čechy Litva. Je to na Širákách, aby zachránili čest českýho fotbalu...