Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Myslim, že by měl chytat Kumys

a kdo rikal,ze si nevybehnu

to jsem čekal, že se chytneš - lenochu. Do útoku se ti nechce běhat, co?

jen potřebuji rukavice

jooooooo,konečně se ukážu v bráně

Pujdu piskat toho 21.11. s Tomem.Jindy bohuzel nemohu...10.10. se oddavam opijeni v moravskem sklipku a vikend 24.10. slavim narozeniny...Takze je jen jediny termin ktery mohu a myslim,ze je na me urcite rada...

Smolda nemůže, takže musíme sáhnout buď po Kumáčovi nebo Střelcovi nebo Varanovi... O Varim zatim nic nevim...

vidím, že je málo lidí, domluvil jsem si tedy, že můžu přijet.

Zatim to vypadá na Kumysníka střílce...

Nebo můžem oslovit Smoldu... A co je s tim Michalem?

viděl bych to na střelce, beztak už s náma nechce hrát .)

to je tedy super situace

Hlavně, kdo se zhostí role gólmana... Michal je celej tejden v hajzlu. Pižla letí do jůesej. To fakt nevim, kdo bude chytat. Nějakej dobrovolník?

Doufám, že se nějaký dobrodinec zhostí role statistického zapisovatele a po dobu co tu nebudu povede statistické a čtenářské okénko.
PS: ONDRÁŠI JÁ TĚ V PÁTEK NABERU!!! BUĎ V 9:45 NA RUZYNI ODLÉTÁME NA MEZINÁRODNÍ MATCH U.Š. VS LOS ANGELES GALAXY

Jinak 10. 10. už je pískání - nadšenci se mohou hlásit. Časem přijde tvrdá represe. Milda už se napsal na 24. 10. na Děkanku - kdo ho podpoří? Já jsem se napsal na 21. 11. - kdo mě podpoří?

Jo, já tě klidně vyzvednu metrem na Vysočanský...

kdo jak v pátek jede? nemůže mě někdo vyzvednout v počernicích nebo na černáku? nebo ještě můžeú do vysočan. mám v práci odpo a nechci utíkat moc brzy.dík

jsou to buzeranti.kam se hrabou na hokejisty.ti šli do turnaje s pokorou a jak to dopadlo.tihle namachrovaní nezdárci už můžou o vítězství pouze povídat,ale asi už nic nevyhrajou

chtělo by to nějakej internacionální zápas - myslim že v HP je nějakej komplet tureckej a snad i arabskej tým
a kdo bude dávat goly ?