Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kartáč | 18.09.2010 0:04
Zjednodušeně:
Kecy tady nic nezměněj, pojďte chodit všichni na trénink, pojďte tam mluvit o taktice, pojďte si natrénovat rohy a přímáky, pojďte si zkusit dvě tři cvičení, zaměřený na to, co nám nejde. A pojďte si to užívat, nebo skončíme, jak ty uřvaný dědci, co nás vždycky jednou za rok naserou...
Osobní profil Mildinek | 18.09.2010 0:02
že si to prostě budeme užívat, že budeme víc komunikovat a budeme víc v klidu. Budem makat a radost bude nehledě na výsledek.

a) nemůžeš bejt v klidu, když si nedáš jedinou kloudnou přihrávku
s tím související b) radost nebude nikdy, když budeš hrát celej zápas náhoďáckou mrdku

leda že bys byl nějakej hipík z osmičky, ale k tomu máme doufám daleko
Osobní profil Kartáč | 17.09.2010 23:49
Včerejší zápas jsem neviděl, ale z toho, co jsem slyšel, jsem pochopil, že soupeř byl kvalitní a my jsme hráli víc než půlku zápasu na hranici možností a drželi šanci na bod. Vlastníma chybama jsme to pak prohráli.

Zápas předtím byl extrém a mrzí mě, že si z něj děláme hlavu. Zapomenout na takový hovada.
První zápas byl super. Stejně jako Kumysovi mi přijde brzo dělat nějaký závěry a plašit. Co nám pomůže, je maximální soustředění na hru a pokud možno, co nejvíc utlumit (negativní) emoce. Během zápasu i po něm.

Za mě osobně si myslim, že bez velkých změn (regulérní tréninky, posílení kádru, zaměření se na výkon, oslabení kamarádčoftu) už jen těžko budeme hrát v týhle soutěži o špičku. Soupeři jsou prostě komplexnější a my už s výkonností veskrze stagnujeme. Alespoň s timhle přístupem, jakej máme. Léta nás pálí střelecká efektivita, ale nikdo to netrénuje, nic pro zlepšení se nedělá. Máme problémy s držením balónu, rozehrávkou, přehledem ve hře, ale nic se pro to nedělá. Hrajem možná nejlepší hurástyl v celý hanspaulce, ale bez tréninku a změn to prostě na víc stačit nebude. I naši nejlepší hráči maj svý největší rezervy v hlavě. Chceme po sobě moc, nejsme takoví talenti, abychom dokázali na týhle úrovni hrát krásný akce cedlej zápas intuitivně, prostě tam je třeba nácvik.

Je hezký, že chceme měnit styl, ale držet pokyny nám nikdy fakt nešlo. Jestli opravdu chceme, tak pojďme změnit tréninky, pojďme na sobě pracovat a intenzivně mluvit o tom, co budeme hrát, jak to hrát nebudeme a co je při tom důležitý.

Jenže, protože nás znám, diskuse skončí v kroužku čtyř lidí a dál nedosáhne. Polovina lidí se ani nevyjádří, zbytek nic měnit nechce. Takže jsme tam, kde jsme byli. Podle mě nám nezbejvá nic jinýho, než si říct, že si to prostě budeme užívat, že budeme víc komunikovat a budeme víc v klidu. Budem makat a radost bude nehledě na výsledek. Každej mi předhodí, že ho nezajímá výsledek, ale předvedená hra. Jenže ta prostě vychází z toho, jakej je soupeř a co nám dovolí.

Jsem si myslel, že to bude krátký :-D Hounou
Osobní profil Mildinek | 17.09.2010 22:53
no já osobně to beru kontinuelně z jarní sezony, dyt sme málem sestoupili, hráli sme příšerně
Osobní profil Kumys | 17.09.2010 22:49
A jen druhá věc, máme za sebou tři utkání, dvě z toho na velkým hřišti, který nám nesedí. Chvíli se nedaří a hned hledáte problémy, nic ve zlým, ale dvě utkání prohraný, to moc není...kdyby se to s náma táhlo 6 utkání neřeknu ani popel...Jen názor do diskuze..:-)
Osobní profil Mildinek | 17.09.2010 22:46
to vim moc dobře, spíš mi jde o ty jeho kecy poslední dobou
Osobní profil Kumys | 17.09.2010 22:41
Jen podotknu jednu věc, Ondřej nebyl ve čtvrtek naštvanej z toho,že se nedostal na hřiště
Osobní profil Mildinek | 17.09.2010 22:30
pokud bych mohl nadhodit moje řešení - na každej zápas a jiné hřiště je samozřejmě potřeba individuální taktika, ale mé postřehy ze včerejšího zápasu jsou následující:

- na velkých hřištích proti lepším soupeřům prostě nemáme šanci "po Hartigovsku", tzn. zmatené pobíhání vpředu bez ohledu na to kde je míč, bez míče na noze, prostě hra na náhodu. Tohle platí možná v Běchovicích, nebo na Děkance, ale jinde ne.

- toho vyplývá další poznatek a to, že při optimálním počtu hráčů by se oba Petrové měli vrátit na pozice "zaskakujících" útočníků, ze které pomaloučku potichoučku přešly do pozice hráčů základní sestavy.
Nechápejte mě špatně, je mi jasné, že mají odtrénováno, choděj na každej zápas, ale na poslední velké poradě se jasně řeklo, že tenhle tým ambice ještě bude mít, proto by se mělo udělat maximum pro to, aby se uspělo. A když k tomu připočteme fakt, že je pak třeba Ondra, kdysi náš nejnebezpečnější hráč, frustrovanej a otrávenej z toho, že se nedostane ani moc do hry a chce si zahrát víc (on sám sice řiká, že už neni přínosem, ale to je samozřejmě nesmysl, je to jen diplomatickej obrat, mám ho prokouklého) a nakonec z toho vyústí to, že chce jít jinam, tak to je taky špatně.

- můj návrh řešení: Vláďa se nějakým způsobem (předpokládám, že tréninkem :o ) dostal na dost dobrou úroveň a můžeme s ním v současné době počítat s coby stabilním obráncem. Vari, Kumbál i já, přes určité váhové hendikepy, tu obrannou hru zvládáme stále obstojně, takže zde taky pata nedře, resp. není důvod k nějakým změnám. Míra je jasnej, jen se musí uzdravit.

Střed je jasnej.

Útok bych při účasti Štěpy, Ondry P. a Honzy P. točil standardně od začátku ve třech lidech, v případě, že bychom se sešli čtyři a více obránců, střídal bych tam i já. Petrové jsou platní v pozicích žolíků, ale v kombinační hře, proti ostatním zmíněným útočníkům, mají zjevné rezervy a to je bohužel právě to, co potřebujeme nejvíc.

Zkrátka řečeno, vrátil bych se k modelu z loňského podzimu, který fungoval velmi dobře. Zkuste to promyslet.

Ještě dodám to, že díky mé tréninkové absenci a vůbec manku v přípravě sem plánoval tento podzim odehrát pouze jako mlčící dělník, ale jelikož si narcisticky myslim, že sem včera i tak možná naběhal nejvíc km, tak se mi zas zvedlo trošku ego a opět do toho kecám

ba ne, to je jen fórek, vyzývám radu starších ať se vyjádří
Osobní profil Mildinek | 17.09.2010 22:11
na menších hřištích jako je Pražačka

co je potom větší hřiště? :O
Osobní profil Stepa | 17.09.2010 21:51
spíš bych dopředu přesunul Mildu
Osobní profil Stepa | 17.09.2010 21:50
podle mě se určitě něco musí změnit,protože včera to bylo od nás fakt trapný
Osobní profil Dr. | 17.09.2010 21:36
jo a trénink se pokusme dát dohromady!

ne jen kvůli zakopání si, ale i kvůli nácvikům. kdybych byl např. s Tomem včera měl řešení toho trestňáku nacvičené, opravdu bych nezkoušel střelu ale počítal bych, že se mi zpoza zdi nabídne, takhle jsem ho viděl na poslední chvíli a už jsem to řešení nemohl změnit...

a ještě něco k diskuzi: co takhle vyzkoušet na menších hřištích jako je Pražačka zas jednou Kumbála v útoku? ve stávající situaci vepředu skoro nestřílíme a on se prosadit umí, vždyť na tréninku nehraje už nic jiného...
Osobní profil Tomm | 16.09.2010 18:22
škoda, přeškoda brácha... Já jsem docela death. Ale dám do toho vše, jak jinak
Osobní profil Kartáč | 16.09.2010 17:21
Boys, budete to muset odmakat beze mě, ale zato jde Kumbál i Varan. Chuť je jako prase, ale neni mi moc dobře a ke všemu by neměl kdo hlídat malou. Tak nechci slyšet o ničem jinym, než je výhra.
Osobní profil Postman | 16.09.2010 15:29
Cus borci, jsem nastydlej jako prase, ale on by to Ondra sam neubehal, takze jdu!
Osobní profil Kumys | 16.09.2010 15:28
Jedu taky ze Kbel v 20h u Billy
Osobní profil střelec | 16.09.2010 13:35
dneska bude zase v utoku přetlak ještě že sem minule zahrál
Osobní profil střelec | 16.09.2010 8:43
ok,budu.ale jak tě znám,tak stejně budu čekat
Osobní profil Stepa | 16.09.2010 8:31
buď tam tak 20:05
Osobní profil Michal_ | 16.09.2010 8:29
Budu ve 20.00 u Billy,můžu vzít 4 lidičky

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery