Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

já si myslím,že to máme špatně poskládané.jsou tu typy,kteří za každou cenu chtějí porážet i ty nejsilnější týmy,pak ten průměr a pak ti,kteří si chtěl pouze zahrát(možná i fotbal,když to jde).já bohužel patřím už do té poslední skupiny(chci si zahrát a hlavně se nezranit.nemohu si dovolit být ani den na nemocenské.a proto tak nebojuji a nechodím do soubojů.není to kvůli tomu,že jsem línej,ale prostě to mám v hlavě,že mi jde hlavně o zdraví.
a to si myslím,že na 3. bééé ligu je špatně.s tímto přístupem to mohlo fungovat tak v 5.lize.

můj návrh je zlepšit rotování a pohyb po hřišti, rozestavění 2,1,2 bylo absolutně na nic. Ať třeba dědek z obrany vyběhne při rozehrávce až dopředu a jinej to zase víc ztáhne. Jde mi o větší zapojení po celém hřišti. Npř minule jsme myslím vcelku dobře bránili,ale dopředu už se nikdo nevydal(až na vyjímky)

hrotím to protože jsem prostě takovej a chci abychom hrali víc fotbal. zlepšit se potřebujem opravdu všichni, já osobně teď hraju tu největší sr....

Včerejší zápas jsem fakt neviděl, ale umim si to představit, doufám. Nechci chytračit, ale myslim, že je to hodně v hlavách a že prostě tyhle věci vyžadujou skutečnou změnu přístupu většiny z nás a vim, že to v tomhle věku neni lehký. Nemyslete si, že si řeknem, že budem hrát jinak a půjde to samo. Osobně si myslim, že tu změnu potřebujou i ty nejlepší z nás.
Ale taky mi Štěpo přijde, že to hrotíš. Ztracenej čas pro mě byl zápas s Nemesis, rozjela se mi rýma, nasrali mě a ještě to bylo o zranění - a ke všemu nás přehráli. Neumim si představit nic horšího.
Jen tak mimochodem, všimněte si, jak se vždycky jednou za rok až dva bavíme o tom samym a jak se ještě vůbec nikdy nic nezměnilo. Prostě se daří či nedaří v závislosti na tom, kdo je zdravej a jak nám to jde, kde se hraje a s kym.
Navrhujte, co myslíte, že je třeba dělat. Štěpo, Ondro, Tome, Vláďo, všichni!

moc to hrotíš štěpo.je jasný,že tě to musí srát,když ti nikdo pořádně nepřihraje,ale holt nejsme tak dobrý jako ty.

a Ondro ty se neurážej nic hroznýho jsem na tebe nekřičel a přínosem pořád si tak není o čem se bavit

poslední zápas byl pro mě jen ztráta času a do teď mě to fakt sere

další co mě vadí jsou řeči,že to bylo celkem dobrý a to že tomu dáváme strašně málo a hlavně že pořád chcete bejt v klidu

no mě přijde,že na závěry je právě vhodnej čas. minulej zápas byl naprosto bez pohybu a kombinace a soupeř ač byl dobrej se určitě přehrát dal

no abych taky něco přidal.
mě to nejde a tím pádem nejsem přínosem pro tým a chci pryč

a něco pro odlehčení, jeden náš zahraniční zákazník má vskutku zajímavou adresu:
Pot Draga Jakopiča 22
1000 Ljubljana

no vidíš, proto já osobně třeba ty tréninky tak nehrotim, protože vim, že mi nedaj o moc víc, než nějakej fotbálek s nasazením někde jinde kousek od baráku

dle mýho to neni jen o souhře. I když na tréninku nikdy nehraješ ani trochu v sestavě podobný zápasu, o postech nemluvě. Tempo je třetinový, herní styl nijakej.

Ale to jsme si říkali pořád i loni a přišlo hřiště, co nám nesedělo a byli jsme zase v prdeli, rvali jsme to jak blbí a nic...
samozřejmě neočekávám že budem každej zápas dominovat, ale když sezonu a čtvrt nemáme míč pořádně na noze, tak už je to k nasrání (nevim jestli to ten letošní zápas bylo uplně jinak, nerad bych křivdil)

Jartáč - já to zas myslel tak, že ta účast na trénincích se dost často používá jako hlavní (zjednodušující) argument toho, proč nám to nejde a dle mého ten hlavní problém rozhodně není v tom, dyt vás chodí dost trénovat, neřikejte, že tu souhru narušuju jen já

Mildo, tim, že jsem napsal, že to vypadá, jako že za to můžeš ty, jsem naznačoval, že to tak nemyslim :-)
Ale každopádně na tréninky nechodí pořádně víc lidí. A když jsou, tak to je jen hra dvě hodiny bez střídání. To je uplně jiný tempo a nasazení než 3. liga. I když pár pěknej trenálů letos bylo, to se musí nechat. O fyzičce nemluvim a individuální tréninky nezmiňuju. Chybí nám společnej trénink zaměřenej na taktiku a zakončení především. Ale vim, že se to nezmění, proto vim, že se nezmění nic. I když tomu budu dávat všechno. Rozdíl je ten, že ty si mylsíš, že to prostě jen změní vůle nebo to, že si něco řeknem. Ale to jsme si říkali pořád i loni a přišlo hřiště, co nám nesedělo a byli jsme zase v prdeli, rvali jsme to jak blbí a nic...

Kartáč - je hrozně jednoduché oponovat tréninkama a neúčastí na nich, o prázdninách sem chodit chtěl, nemohl sem kvůli zkurvené nemoci, v běžném roce je to pro mě prakticky nemožné, páč práce, páč dítě, páč hodina v zacpané v Praze v pondělním odpoledne
a když sem zdravej, tak samozřejmě trénuju individuálně (možná víc než kdokoliv jinej z vás), to samozřejmě víte
a je to opravdu hodně zjednodušené svalovat to na tréninky - přeci to, kolikrát si zajdu zahrát fotbálek za školu na hřiště, nemá tak zásadní přínos v tom, jak budu kvalitním hráčem - nějaká ta fyzička a práce s balonem ano, ale co dnes v sobě nemáme, to už tam nedoženem

a ještě k tomu poslednímu odstavci - právě že nejsme tam, kde sme byli - tam sme byli právě loňskej podzim, ale pak přišlo jakési Kbelské jaro 2010 a došlo k určitému uvolnění a ambice dostávají trošku na prdel
a můj dojem je, že ne všem je to uplně po chuti, asi by to chtělo nějakou opětovnou valnou hromadu
rozhodně nejsem pro posily, kádr je dostatečně širokej a kvalitní, spíš jde o přesné rozdělení rolí v kádru, jak naznačuju v minulém příspěvku

abych oponoval:
přihrávku si nedáš, protože netrénuješ a náhoďáckou mrdku hraješ, protože o taktice nemluvíš a nezkoušíš ji.
Teď to vypadá, jako bys za to mohl ty, co :-D
to samozřejmě chápu,že se nechceš zranit