Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Stepa | 18.09.2010 12:10
to samozřejmě chápu,že se nechceš zranit
Osobní profil střelec | 18.09.2010 12:06
já si myslím,že to máme špatně poskládané.jsou tu typy,kteří za každou cenu chtějí porážet i ty nejsilnější týmy,pak ten průměr a pak ti,kteří si chtěl pouze zahrát(možná i fotbal,když to jde).já bohužel patřím už do té poslední skupiny(chci si zahrát a hlavně se nezranit.nemohu si dovolit být ani den na nemocenské.a proto tak nebojuji a nechodím do soubojů.není to kvůli tomu,že jsem línej,ale prostě to mám v hlavě,že mi jde hlavně o zdraví.
a to si myslím,že na 3. bééé ligu je špatně.s tímto přístupem to mohlo fungovat tak v 5.lize.
Osobní profil Stepa | 18.09.2010 11:28
můj návrh je zlepšit rotování a pohyb po hřišti, rozestavění 2,1,2 bylo absolutně na nic. Ať třeba dědek z obrany vyběhne při rozehrávce až dopředu a jinej to zase víc ztáhne. Jde mi o větší zapojení po celém hřišti. Npř minule jsme myslím vcelku dobře bránili,ale dopředu už se nikdo nevydal(až na vyjímky)
Osobní profil Stepa | 18.09.2010 11:21
hrotím to protože jsem prostě takovej a chci abychom hrali víc fotbal. zlepšit se potřebujem opravdu všichni, já osobně teď hraju tu největší sr....
Osobní profil Kartáč | 18.09.2010 11:05
Včerejší zápas jsem fakt neviděl, ale umim si to představit, doufám. Nechci chytračit, ale myslim, že je to hodně v hlavách a že prostě tyhle věci vyžadujou skutečnou změnu přístupu většiny z nás a vim, že to v tomhle věku neni lehký. Nemyslete si, že si řeknem, že budem hrát jinak a půjde to samo. Osobně si myslim, že tu změnu potřebujou i ty nejlepší z nás.

Ale taky mi Štěpo přijde, že to hrotíš. Ztracenej čas pro mě byl zápas s Nemesis, rozjela se mi rýma, nasrali mě a ještě to bylo o zranění - a ke všemu nás přehráli. Neumim si představit nic horšího.

Jen tak mimochodem, všimněte si, jak se vždycky jednou za rok až dva bavíme o tom samym a jak se ještě vůbec nikdy nic nezměnilo. Prostě se daří či nedaří v závislosti na tom, kdo je zdravej a jak nám to jde, kde se hraje a s kym.

Navrhujte, co myslíte, že je třeba dělat. Štěpo, Ondro, Tome, Vláďo, všichni!
Osobní profil střelec | 18.09.2010 10:25
moc to hrotíš štěpo.je jasný,že tě to musí srát,když ti nikdo pořádně nepřihraje,ale holt nejsme tak dobrý jako ty.
Osobní profil Stepa | 18.09.2010 10:03
a Ondro ty se neurážej nic hroznýho jsem na tebe nekřičel a přínosem pořád si tak není o čem se bavit
Osobní profil Stepa | 18.09.2010 10:02
poslední zápas byl pro mě jen ztráta času a do teď mě to fakt sere
Osobní profil Stepa | 18.09.2010 10:01
další co mě vadí jsou řeči,že to bylo celkem dobrý a to že tomu dáváme strašně málo a hlavně že pořád chcete bejt v klidu
Osobní profil Stepa | 18.09.2010 9:57
no mě přijde,že na závěry je právě vhodnej čas. minulej zápas byl naprosto bez pohybu a kombinace a soupeř ač byl dobrej se určitě přehrát dal
Osobní profil střelec | 18.09.2010 1:35
no abych taky něco přidal.
mě to nejde a tím pádem nejsem přínosem pro tým a chci pryč
Osobní profil Mildinek | 18.09.2010 1:19
a něco pro odlehčení, jeden náš zahraniční zákazník má vskutku zajímavou adresu:

Pot Draga Jakopiča 22
1000 Ljubljana
Osobní profil Mildinek | 18.09.2010 1:19
no vidíš, proto já osobně třeba ty tréninky tak nehrotim, protože vim, že mi nedaj o moc víc, než nějakej fotbálek s nasazením někde jinde kousek od baráku
Osobní profil Kartáč | 18.09.2010 1:02
dle mýho to neni jen o souhře. I když na tréninku nikdy nehraješ ani trochu v sestavě podobný zápasu, o postech nemluvě. Tempo je třetinový, herní styl nijakej.
Osobní profil Mildinek | 18.09.2010 0:54
Ale to jsme si říkali pořád i loni a přišlo hřiště, co nám nesedělo a byli jsme zase v prdeli, rvali jsme to jak blbí a nic...

samozřejmě neočekávám že budem každej zápas dominovat, ale když sezonu a čtvrt nemáme míč pořádně na noze, tak už je to k nasrání (nevim jestli to ten letošní zápas bylo uplně jinak, nerad bych křivdil)
Osobní profil Mildinek | 18.09.2010 0:53
Jartáč - já to zas myslel tak, že ta účast na trénincích se dost často používá jako hlavní (zjednodušující) argument toho, proč nám to nejde a dle mého ten hlavní problém rozhodně není v tom, dyt vás chodí dost trénovat, neřikejte, že tu souhru narušuju jen já
Osobní profil Kartáč | 18.09.2010 0:45
Mildo, tim, že jsem napsal, že to vypadá, jako že za to můžeš ty, jsem naznačoval, že to tak nemyslim :-)

Ale každopádně na tréninky nechodí pořádně víc lidí. A když jsou, tak to je jen hra dvě hodiny bez střídání. To je uplně jiný tempo a nasazení než 3. liga. I když pár pěknej trenálů letos bylo, to se musí nechat. O fyzičce nemluvim a individuální tréninky nezmiňuju. Chybí nám společnej trénink zaměřenej na taktiku a zakončení především. Ale vim, že se to nezmění, proto vim, že se nezmění nic. I když tomu budu dávat všechno. Rozdíl je ten, že ty si mylsíš, že to prostě jen změní vůle nebo to, že si něco řeknem. Ale to jsme si říkali pořád i loni a přišlo hřiště, co nám nesedělo a byli jsme zase v prdeli, rvali jsme to jak blbí a nic...
Osobní profil Mildinek | 18.09.2010 0:22
Kartáč - je hrozně jednoduché oponovat tréninkama a neúčastí na nich, o prázdninách sem chodit chtěl, nemohl sem kvůli zkurvené nemoci, v běžném roce je to pro mě prakticky nemožné, páč práce, páč dítě, páč hodina v zacpané v Praze v pondělním odpoledne

a když sem zdravej, tak samozřejmě trénuju individuálně (možná víc než kdokoliv jinej z vás), to samozřejmě víte

a je to opravdu hodně zjednodušené svalovat to na tréninky - přeci to, kolikrát si zajdu zahrát fotbálek za školu na hřiště, nemá tak zásadní přínos v tom, jak budu kvalitním hráčem - nějaká ta fyzička a práce s balonem ano, ale co dnes v sobě nemáme, to už tam nedoženem
Osobní profil Mildinek | 18.09.2010 0:07
a ještě k tomu poslednímu odstavci - právě že nejsme tam, kde sme byli - tam sme byli právě loňskej podzim, ale pak přišlo jakési Kbelské jaro 2010 a došlo k určitému uvolnění a ambice dostávají trošku na prdel

a můj dojem je, že ne všem je to uplně po chuti, asi by to chtělo nějakou opětovnou valnou hromadu

rozhodně nejsem pro posily, kádr je dostatečně širokej a kvalitní, spíš jde o přesné rozdělení rolí v kádru, jak naznačuju v minulém příspěvku
Osobní profil Kartáč | 18.09.2010 0:05
abych oponoval:

přihrávku si nedáš, protože netrénuješ a náhoďáckou mrdku hraješ, protože o taktice nemluvíš a nezkoušíš ji.

Teď to vypadá, jako bys za to mohl ty, co :-D

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery