Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Stepa | 20.09.2010 11:28
já dnes určitě nedorazím a vzhledem k narození syna je ohrožena má účast i na čtvrtečním zápase
Osobní profil Kumys | 19.09.2010 22:22
čus kucí. Jak nebude rozhodnuto jestli trenink bude do 17h, tak se odhlašuju a jedu na florbal...na nějákej trenink chci, tak se piště
Osobní profil Kartáč | 19.09.2010 20:38
já se furt ještě moc necejtim, mohl bych jít chytat maximálně, ale budu toho mít tolik, že to asi ani nestíhám. Zatim se odhlašuju.
Osobní profil Dr. | 19.09.2010 19:56
zítra tedy zase bez tréninku?
Osobní profil Kartáč | 19.09.2010 16:52
jinak pokud soupeř čte naše stránky...
Osobní profil Kartáč | 19.09.2010 16:51
Celoplošnej presink jsme se tam snažili hrát vždycky a vždycky jsme dostali na prdel. Vždycky si nás natáhli na sebe a buď nás udělali kombinačně nebo hráli dlouhý balony.

Já bych hrál agresivní blok na naší půlce a snažil bych se o brejky a střelbu z druhý vlny. Jakmile nevyjde brejk, nebál bych se to zpomalit, dát dozadu a snažit se hrát s balonem a čekat, jestli něco nevznikne.

Vim, že nám to nikdy moc nešlo, ale je to styl, co na nás hrajou na těchhle hřištích soupeři. A jsou úspěšný, tak proč to taky nezkusit?
Osobní profil Dr. | 19.09.2010 14:45
k bodu 5. slovem tam myslím do útoku
Osobní profil Dr. | 19.09.2010 14:44
jestliže už jsme si tu vykecali díry do hlav ohledně to, co bylo, měli bychom se nyní zaměřit na to, co bude. tedy na čtvrteční mač na nepopulární Pražačce. a právě tenhle zápas nám může vrátit klid i dobrou náladu, tak prosím překonejme averzi k tomuto hřišti a zkusme vymyslet, co ve čtvrtek udělat pro to, abychom uspěli.

zde je můj návod:

1. hrát celoplošný presink, prostě soupeře uštvat - vzhledem k charakteru hřiště se nedá spoléhat na kombinační hru, tudíž je to podle mě jediné řešení.
2. v útoku hrát tak, že jakmile obejdu jednoho hráče a nemám nikoho v lepší pozici, komu bych nahrál, okamžitě střílím.
3. nenechat se ovládnout emocemi či tím, že to spasím sám, když to ostatním nejde...
4. rozdělit v útoku rovnoměrně čas mezi klíčové hráče s ohledem na to, že Štěpán bude hrát i ve středu, neboť nejde Tom.
5. obrana myslím může hrát klidu i ve čtyřech, ale pokud by byl v útoku problém, zkusil bych tam nasadit jako bourače Mildu či jako střelce Kumbála.
Osobní profil Kartáč | 18.09.2010 18:37
Vláďo, já jsem pro to, abychom hráli všichni všude, ale v tvym případě je to něco jinýho. Nikdy jsi nebyl nejrychlejší a i když, jak tu padlo, hraješ v zápasech mnohem líp, než bych čekal, přeci jen rychlost ti zkrátka chybí. A občas podporuješ útok až zbytečně a dost se to otevírá. Nic víc.
Osobní profil Stepa | 18.09.2010 17:17
jasně máš pravdu, promiň ( na ukrajince ale křičím daleko víc)
Osobní profil Stepa | 18.09.2010 17:16
omlouvám se,že to tak řeším,ale to co dělám tak to musím dělat na 100%
Osobní profil střelec | 18.09.2010 17:15
jako chybu beru na sebe,ale nabíhal tam i někdo jiný a bohužel sem to zahrál špatně.ale seřvat mě jako malýho ukrajince na stavbě si nemusel
Osobní profil Stepa | 18.09.2010 17:15
asi máš Kumys pravdu, ale musíme umět hrát i na větších hřištích.
nechci ve čtvrtek nastupovat na Pražačce s tím,že to zase bude průser
Osobní profil Stepa | 18.09.2010 17:10
já se Vláďo nezlobím,ale v posledních třech zápasech jsem to určitě moc netahal (ačkoliv to samozřejmě někdy dělám) spíš mám pocit,že se vůbec nedostanu k balonu (poslední dva zápasy)
no a k projevu křiku na Ondru: byla to pouze a jen frustrace, měl jsem tam jasnej náběh byl jsem tam sám nedostal jsem to, šlo to pouze někam nazdař bůh, tím jsme propadli a byl z toho pro soupeře lehkej gól
(samozřejmě to není správný,ale podle mě to byla obrovská chyba)
Osobní profil střelec | 18.09.2010 16:56
já se zase nedivím,když to štěpa tahá.občas to nemá komu dát
Osobní profil Dr. | 18.09.2010 16:13
omlouvám se za pravopis, je to na odebrání diplomu, ale spěchal jsem
Osobní profil Dr. | 18.09.2010 16:10
diskuze se pěkn+ rpzjela, to jsou mi věci...

teď tedy přispěju do mlýna se svou troškou i já:

1. mluvit o zápase jako ztrátě času je pro mě nepřípustné, když se deset lidí snaží. to, že se nám herně nedaří se prostě stát může.

2. o tom, že to není v tréninku bych si opravdu dovolil pochybovat. v téhle soutěži se proti nám staví řada hráčů, která trénuje či trénovala 3 x či 4 x týdně plus si na to ještě naložila zápas velkého fotbalu od 1.A třídy do divize. pokud se tedy nbesejdem ani jednou za týden, co tu pak vlastně řešíme... Mildlda má na tréninky svůj názor, aneberu mu ho, že to s časem nemá lehké, ale pokud hráč kolektivního sportu trénuje jen individuálně, dá mu to leccos, ale to nejpodstatnější, tj. alespoň nějakou herní praxi, nikoliv. navíc ty tréninky v létě rozhodně nebyly nějakou šudlanou, sešli-li jsme se bylo to rychlé a tvrdé, odpovídající dle mě úrovni 4. či 5. ligy. a to zas taková hrůza není. chápu tedy, že Milda nemá čas, ale s dalšími výhradami k tréninkům nesouhlasím, mě např. určitě k něčemu jsou, ač jich je málo.

4. k hernímu rozestavení výhrady nemám 2-1-2 je pro mě přesně to pravé, horší ale už je, a to má řada z nás pravdu, co s tím děláme. určitě bychom se měli více prolínat, hrát to celoplošně, ale když už to zkusíme, pak to skončí na tom, že hrajem v útoku moc tahačsky a kombinace tak vázne, a teď se na mě,Štěpo, nezlob, ale mířím tím hlavně k tobě: to, proč se teď neprosazuješ podle mě vychází hlavně z toho, že se snažíš prodrat přes dva tři hráče slalomovým způsobem až do kasy, ale to je tak náročná disciplína, že z ní logicky žádné výsledky nejsou. a ještě jedna poznámka k téhle věci - zatímco třeba tom, mě pochválí za to, že se nabídnu do křídla tak, abych mohl zakončit, Honza na mě zas v přáteláku huláká, že tam nemám chodit, že je to riskantní. na tohle bychom si opravdu názor už ujednotit měli.

a konečně za 5.: myslím, že Ondrova selekce do skupin je poněkud přehnaná, protože mám dojem, že do zápasu dáváme všichni maximum, a to ať se mimo zápas každý chová a projevuje, jak chce. to, že někdo neriskuje zdraví, je pochopitelné, za to se není třeba omlouvat. myslím, že hlavně vzhledem k naší současné zdravotní situaci i možnostem přípravy bychom si téhle úrovně měli dost vážit a být i hrdí na to, že se na ni dokážeme udržet!

a definitivně a za 6. prosím o to, abyste si vy, bouřliváci, už definitivně zkusili srovnat své nervové aparáty. ačkoliv se ti třeba, Štěpo, nezdálo, že bys na Ondřeje zakřičel něco hrozného, nevhodná byla především ta forma projevu, kdy to vypadalo, že se už vůbec nekontroluješ - tj. odpovídalo to tomu dvoreckému stoperovi, který nám byl svými projevy místy k smíchu. a to ti říkám jako člověk, který ještě tak před sedmi lety hulákal skoro stejně jako on

Osobní profil střelec | 18.09.2010 15:52
no co se týče treninků,tak už asi 4 roky se tu píše,že by se mělo teda trenovat a ne hrát pouze fotbálek.ale jaksi jste rádi,že vůbec příjdou neširáci a hraje se aspoň ten fotbálek
Osobní profil Kartáč | 18.09.2010 14:03
Myslím, že se ukáže, že má Kumys pravdu. Ale to jak hrajem, se delší dobu nelíbí ani mě. Nemyslim, že musíme víc běhat nebo makat, ale ze všeho nejvíc nás pálí systém, ani ne tak to nasazení. A tohle je to nejtěžší pro nás. Ani ne vymyslet systém, jako ho plnit. A chybí nám spousta drobností, bez kterých to plnění fungovat nepůjde. Potřebujem mít větší přehled ve hře, hejbat se i víc dozadu, rozehrávat delší dobu. A jsem přesvědčenej, že to se trénovat musí. Tohle uměj lidi z velkýho fotbalu z tréninku.
Osobní profil Kumys | 18.09.2010 13:20
Čus, Štěpo máš pravdu mělo by se více rotovat a pohybovat se, ale je si třeba říct, že na to fyzicky většina týmu nemá. Minulej zápas s Nemesis, kterej byl, jakej byl, to víme, ale první půli jsme se nenechali tolik rozhodit jejich kecama. Byli jsme ve velmi dobrý sestavě, chyběl jen Honza Pošta co se týče hry dopředu ( s Láďou Jelínkem nelze nastálo počítat, jsem rádi, že dorazí a pomůže hře,ale jak víme není to pravidelm a nebude) a stejně jsme si moc šancí nevypracovali, protože hřiště bylo veliké, naše fyzička není úplně taková, jako máš ty a oni nás prostě přehrávali. Tím nechci říci nic špatného,ale je si třeba říci,že velký hřiště jsou pro nás prostě horší, uvidíte, že ted na menším hřišti to pro nás bude daleko lepší. Následuje myslím 5 nebo 6 zápasů ve Kbelích.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz