Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ježiš, Kumys, Vláďa, Ondřej - už nechci psát nic víc, tak nebudu reagovat na vás osobně... Napíšu už jen rezultát za mě - má-li ještě vůbec moje slovo nějakou váhu:
Rezultují mi z toho pouze tři věci (negativní emoce a přístup nehodlám řešit - známe se a víme, jakej přístup je v týmu nastaven):
1) Jako týmu nám chybí přehled a klid s míčem. Nedá se to moc naučit, ale dá se na to cíleně myslet - nervat to přes hráče, na obsazeného, chodit do tří, být vždy čelem k bráně soupeře - nopak si nahrát s obránci, s golmanem, útočník zády k bráně sklepne na zálohu či do křídla. Prostě to nervat, nezbavovat se míče (to absolutně neznamená tahat), netlačit... podržet míč.
2) Jednozančně nás týmy porážejí tím, že nás početně přehrávají v určitých částech hřiště. Pokud nehraje Míra, neustále nám výrazně chybí citlivé doplnění zezadu. Ano, beci si odehrají svoje vzadu, ale dopředu je to slabota. Ve všech situacích potřebujeme podporu jendoho beka, abychom vepředu byli ve čtyřech - my vám dozadu také pomáháme - chce to odvahu a cit, kdy doplnit - bez to ho to nejde.
3) Nálada v týmu stojí za hovno už dlouhodobě. Nechválí se, jebe se, vytváří se tlak. Jasně, všichni chceme maximum, ale parta je dobrá, lidi makaj, tak proč někdy někoho nepochválit??? U nás se to prostě nedělá. Jenže kdyby ti, kteří jebou do druhých, dostali úměrnou zpětnou čočku, tak se urazej a jdou domů. Takže pojdme obnovit dobrou partu, která tu je a pojdme se podporovat a věřit si navzájem. Žádnej jeden ani dva spasitelé nic neudělaj...

Štěpa: výkony na hovno, to jo... ale celou dobu si řikám, že neni vhodný období řešit emoce - všichni toho máme hodně a ty ted možná ze všech nejvíc, ale at si kdo chce co chce řiká, k sobě bychom se tak, jak jsi to předvedl na posledním zápase, chovat neměli - frustrace, nervy - vše chápu, ale má to svoje hranice. Já takhe hrát nechci.
Co se týče systému, jednoznačně souhlas s podporou útoku zezadu, rozestavení bych neměnil.
K tomu, jak jsi psal, že nedostáváš balony - dostáváš jich jednozančně nejvíc ze všech. Když se neví co s míčem, kope se na štěpu. Já jich neměl jako střední záložník ani pětinu - dost možná svou vinou.. to připouštim.
Ale myslim si, že některý soupeři jsou prostě nad naši úroveň - ne nad tvou - na NAŠI - jakože týmu. A to je potřeba vnímat... Každej je k poražení, ale sere mě, že kdo neumí prohrávat, tak to jsme my. Podle mě se běhalo v posledním zápase dost, ale prostě a jednoduše to nestačilo...

Kartáč: hodně se mi líbí, jak jsi psal - nekonfliktně k druhým a přesto moudře. Jenom si nemyslim, že to je v nácviku či pohodovym přístupu. Nácviky nikdy nevyjdou - jak psal Ondra. Nescházíme se a nikdy nebudeme, většina lidí z širáx nechodí, kdyža ano, tak pozdě a bez energie něco trénovat. Je zázrak, že chodíme kopat - na tréninky většina z vás neni schopna vůbec přijít nebo bez podpory smskou či hovorem aspon zareagovat. Co se týče přístupu - odmítám ho už řešit. Je to pět let starý a máme v tom jasno!!! Všichni to máme jinak - ale všichni chceme hrát na maximální možnou úroveň, ale jednoznačně bez urážek a výčitek - jsme kamarádi a jestli se podle toho k sobě nebudeme chovat, tak já na to fakt seru!! Výkon nevýkon. Parta je dobrá, tak proč se urážet...

Ale přesto: k Mildovi - nemyslim si, že by mladý nebo Vláďa nebo kdokoliv měl sedět - ne ze solidarity, ale kvůli tomu, že na takovýhle úrovni jdem všichni na rovinu kopit (snad jen s výjimkou Ládi, když přijde - a to včetně Štěpy a ostatních našich lepších hráčů). Spíš jsme vděčný, že díky početný střídačce aspon vydržíme s tempem a fyzičkou.
Tréninky jednoznačně přínos mají!!! A to v ohledu ne výkonostním ani fyzickém, ale právě v tom, který nám nedá ani zápas ani tahle debilní diskuse - sejdeme se, stmelíme se, a hlavně si vyřikáme vše nutné - a to je k nezaplacení!!! Jestli někdo potrénuje fyzičku, nebo jestli se dva tři lidi sehrajou - tím líp... i to se na tréninku rodí. Ale zásadní je ten kontakt a ten ti Mildo, kurevsky chybí.

Jj, trénink super. Já jsem tento týden absolutně nestíhal - ani se sem mrknout a ted jen koukám, co se tu urodilo... no těžko reagovat po týdnu. Možná jsem kapitán a reakce se čeká - ale spíš si myslim, že je k ničemu - Milda se Štěpou to vidí jasně, Kartáč s Vláďou toho namluvěj za tři... vim, co říct a bylo by fajn to tim uzavřít - ale neni to jednoznačný a stejně na to nikdo nečeká... Dělat v takovymhle týmu kapitána je fakt za trest.

vzhledem k okolnostem dnes slušnej trénink. dík

Trenink je, všichni doražte, je nás poměrně dost asi 11... tak doražte, je od 18h

hele kdybyste se radši napsali dřív, tak to být mohlo, (a ještě stále doufám, že bude). jenže když se všichni kolem páté juknou na to, že je nás tu napsaných 6, pak je výsledek skoro na bíledni...

Sorry, nestíhám z práce a stejně jsem nějakej nachcípanej. Tak já nedorazím

No jak tak koukám z tréninku zas nic nebude. Takže já jedu cvičit do letňan, kdyby měl někdo zájem se připojit, tak at mi napíše.

ještě k tréninku - kumbal mi volal s tím, že by dorazil až před sedmou, Honza s tím, že by asi šel.
teď už to nechávám na ostatních...

Nazdááár, na trénink nemohu, mam permici na derby, jinak diskuzi k poslednímu zápasu nemůžu nazvat jinak než "hustou"...

i minimální herní praxe je lepší než nic, přijdu, ač mi taky bylo blbě a podle mých měřítek i hůř než Jeníkovi - v sobotu už jsi vypadal proti mně jak rybička, tak neblbni a pojď

možná zabíjená,pokud mu přesně nepřihraju

stepa, bude zapijena?

já dnes opravdu nemůžu,zkusím Michala jestli by nešel a pošlu sms Tomovi

měl by si vědět,že na vás nekřičím,ale snažím se vás vyhecovat k většímu nasazení

Sakra! Co ty tréninky??? Mám pocit, že když se o to nikdo nestará a neobesílá lidi, tak se prostě nescházíme!!! Pojdte všichni! Já jdu. Kdo jde taky???

no tak to je špatný.kdo na nás bude křičet

Ježíš, Kumys, Vláďa, Ondřej? Co je to za podivnou čtveřici proroků? :-D