Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Nazdárek kucí, najprve gratuluju Štěpkovi k narození dalšího potomka!!! Jen doufám, že se zněj nevyklube další spruzenej Širák.

Tedy zatim...

nic zlomenyho tam nebylo,tak myslim ze to pujde.

míra vole neriskoval bych

nene...Doporucila mi 14dni klid a zitra to bude 13.Takze to urcite pojedu zkusit.Ted to neboli tak uvidime pri zatezi.Ale myslim,ze to bude ok.AKorat v pondeli to trochu bolelo ono stat cely derby na nohach...:-D Ale ten vysledek stal za to.

Míra podle mě zůstal přihlášenej z dob před zraněním

Míra jde? to jsou mi novinky...

Štěpo, k bodu 1 tvého příspěvku podotýkám, že nešlo jen o to, že bys někoho seřval, spíš o to, jak ses všeobecně v dotyčném mači choval - ne zrovna přátelsky, ne zrovna chápavě, prostě moc individualisticky...
už se ale o tom opravdu nemusíme bavit, určitě to bylo z nervozity kvůli potomkovi, takže teď už se to opakovat stejně nebude, ne...

nemýslíte,pánové, že je nás na zápas přihlášeno zatím trochu málo??? tak s tím prosím něco dělejte!!!
místo Štěpy půjde Láďa Jelínek, takže nás je momentálně jistých 6. a co vy ostatní???
soupeř je na tom jako my, bylo by fajn uspět...

a jsem rád,že si mi už skoro odpustil

Ondro,rád bych tě svezl,ale na 95% zítra nepůjdu

zas nepřeháněj.i když hraješ celej zápas a třeba ti to vyjímečně nejde,tak seš nejplatnější na hřišti.a když mě ve čtvrtek hodíš domů,tak ti odpustím

ale ten roh opravdu nebyl špatnej

s některejma názorama prostě rozhodně nesouhlasím:
1.rozhodně nikoho nejebu - kromě Ondry, po tom rohu - doufám,že mi už odpustil
2. tak když něco zkazím tak to na mě klidně křikněte, já se SNAD neurazím, sám vím,že to bylo špatně a nebudu říkat,že to bylo celkem dobrý(jako někteří)
Třeba naposled to Milda udělal,když jsem špatně zpracoval a nic proti tomu nemám
3. v útoku je potřeba podle mě točit maximálně 4 lidi, spíše 3 (vím,že hraju nejvíc a klidně na některý zápasy nepůjdu,aby mohli hrát i jiní)
4. kvalita určitě není u všech hračů stejná (naprosto souhlasím s Mildou)
5. na úzkým dlohým hřišti bych změnil systém na jednoho útočníka před bránou(Milda), kterej bude dostávat dlouhý balony do nohy

no já za to nemůžu.ale stihl sem ho

ty jsi tragéd. Plníš jen očekávání,co? Před každym zápasem napsat, že asi nemůžeš...

při dobíhání busu mi píchlo ve stehně,tak sned to bude dobrý

Tomáš to pěkně uzavřel - hezké rovněž je, jak jsme všici názorově konzistentní, byli-li by takoví naši poslanci, žili bychom v ráji...
Nicméně základní průnik, který mi z toho vychází je to, co už is opakujem tisíc let, výledek je častokrát více na našich hlavách než na okončetinách.
ohledně těch tréninků má Tomáš pravdu, je to hlavně týmbyldynk, to jsem chtěl uvést už sám, ale opominul jsem to.
Ještě jeden malý podotek k Mildovi - ač Tomáš hájí mé místo na hřišti, za což mu děkuji, tys rozhodně nic, co by mé místo v sestavě ohrožovalo, nenapsal, ba naopak, takhle dojatý jako při četbě tvé pochvaly na mou adresu jsem už dlouho nebyl. že bys mě ty, maximalista maximalistů, někdy pochválil za sportovní výkonnost, to jsem opravdu nikdy neočekával, o to více mě něco takového ale těší

a kdo je Jezis, Peta Kucera?:D jinak me napadlo zda nehrat na Prazacce na dva stredaky, neco jak psal Kartago, klidne bych tam vypomahal
kua vůbec se mi nechce hrát