Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil střelec | 26.09.2010 15:00
tak on si zvyká na politické řeči
Osobní profil Mildinek | 26.09.2010 14:30
dávám za pravdu Vláďovi, poslední dobou mi Kartáč připadá fotbalově uplně mimo realitu (nemyslím hru, i když ta je tedy taky jak na houpačce), jako spíš vidění a pohled na naší hru, sice to nelze uplně objektivně posoudit, ale Kartágem uváděné problém skutečně nejsou tím skutečným důvodem špatných výsledků
Osobní profil Dr. | 26.09.2010 13:19
Jane, Jene, Jeníčku: Nemá smysl tu vést sáhodlouhé polemiky o tom, kdo z nás má pravdu, tudíž to dělat nebudu.

Nicméně ohledně toho hřiště fakt nesouhlasím v kontextu posledního zápasu. Když jsme se soustředili, byly kombinace, byly šance. A o výsledku opravdu nerozhodl povrch, ale to, jak jsme se nedokázali vyrovnat s 3. gólem a na 15 min. přestali hrát. Myslím, že tvé vlastní názory na hřiště i čas zápasu moc aplikuješ i na druhé... Nezvyk se samozřejmě může projevovat, ale zas nám už není patnáct.

Ten tvůj monolog na střídačce mě sice nerozhodil, leč stejně na člověka podvědomě působí a otravuje ho, když slyší zpovzdálí neustále něco o tom, že je všechno špatně - od času, přes míč až po hřiště... Tohle si povídej po zápase, ale v průběhu to prosím do budoucna radši vynech, ačkoliv chápu, co tě k tvým názorům vede.
Osobní profil jiri | 26.09.2010 11:43
Jsem reagoval na jeho příspěvek. Akorát teď koukám, že bukvice na trénink nejde. Doufám, že nás zajde na jedno víc. Dědek mi o půlnoci usne a já bych na to zůstal sám.
Osobní profil Kartáč | 26.09.2010 11:33
Hele Šiky, aby ses z kapitána neposual, proč to píšeš jen jemu, že přijdeš? Jsi nějak zpychnul :-)
Osobní profil jiri | 26.09.2010 10:51
Zejtra určitě jdu Tome. Náš tým Morgan vyhrál mistrovství v jachtingu, tak určitě přijde i nějakej panáček. ... a v úterý je volno
Osobní profil Tomm | 26.09.2010 9:46
Jo, zní to decela logicky... Ale taky se prostě musíme vyklidnit - ne si jít udělat žízeň - ale jít do toho bojovně, ale ne s nasráním a prudou. Je to pro nás přeci radost a ne práce. A podle toho by to mělo dopadat a to bez přímýho ohledu na výsledek. Myslim, že si to sedne. Bude líp - musíme přestat řešit a začít makat. A pokud řešit, tak osobně - v hospodě po tréninku a ne na diskusi nebo pět minut před zápasem. Proto přijďte si potrénovat a přijdte na pivo!!!
Osobní profil Kartáč | 26.09.2010 8:50
Vláďo, myslíš to dobře, ale nevíš asi úplně, o čem mluvíš. Samozřejmě, že hlava hraje určitou roli, ale ber to jako tenis: na antuce, na tvrdym i na trávě vyhrávaj různí hráči. My určitý věci prostě neumíme. A na tomhle hřišti a ke všemu ještě večer to prostě vyjde najevo mnohem víc. Nejde jen o rozměry hřiště, ale taky o trávu třetí generace. Ten povrch je pomalejší, jinak se z něj střílí - pocitově je to mnohem podobnější normální trávě a velkýmu fotbalu. A ten téměř nikdo z nás nehraje. Vzpomínám si jen tak namátkou, jak neúspěšní jsme byli na letních turnajích, co se hrály na normální trávě, ale obecně naše úspěšnost na trávě třetí generace není bůhvíjak vysoká – jakžtakž nám vyhovujou ještě ty hodně malý hřiště jako Tempo, Děkanka, Běchovice, ale i tam je naše dlouhodobá úspěšnost nižší než ve Kbelích.

Jakej má povrch vliv na náš výkon? Obrovskej. Třetí liga je tak rychlá, že prostě většina z nás v tý rychlosti nestíhá přizpůsobovat svý návyky z umělky-koberce na odlišný podmínky. Prostě hrajem instinktivně, jak to máme naučený z rychlýho povrchu a nejde to. Výsledek je, že na Pražačce, která je plná gumy, nám balony pořád uskakujou, nevystřelíme téměř nikdy přesně, přihrávky i kličky jsou pomalý. Naopak i průměrní soupeři mají balon jak přilepenej. (Protože hrajou celej život velkej fotbal, zatimco my kobercovou ligu) Copak jste si toho nikdy nevšimli? To je to, co nás psychicky sundává. Když deset lehkých balónů za sebou dáš hůř než bys dal normálně, hraje se ti blbě. A pozdní hodina např. u mě znemožňuje tohle všechno zlomit pojezdem. Než se rozpumpuju, je deset minut do konce a stav 0:3.

Není to poprvý, co jsem se na zápas soustředil co nejvíc, jak to jen umím, zkoušel jsem všechno možný, včetně volného odpoledne, spánku, čehokoliv. Stejně nahovno. U mnohých dalších je to stejný. Jsou věci, který prostě neovlivníš. A to že si povídám sám pro sebe, to mi prosím tě nevyčítej, tvrdíš, že na tebe nic vliv nemá a nikdo jinej nic neříká.

Myslim, že první dobrej krok jsme udělali, i když to nešlo, kousli jsme se, nenadávali jsme si a bojovali jsme. Díky tomu jsme se nakonec do hry dostali, ale je třeba si přiznat, že to bylo únavou soupeře.

Podle mě - a nebudete to chtít slyšet - existuje jedinej lék, na těchhle hřištích víc hrát, resp. trénovat. Jinak se můžeme jen snažit volit taktiku, která tyhle naše nevýhody bude eliminovat. Jenže - tzn. hrát uplně jinak a to my taky moc neumíme. Takže zbejvá zase trénink :-) A na ten se nesejdem. Chá chá.
Osobní profil Tomm | 26.09.2010 8:40
Jaj, kucí, to mě mrzí - 2:3... to je škody. Navíc ted je pauza a pak zas já nemůžu. Snad už zase půjde Štěpa, co Míra - byl a vydržel? Šli jsme dolů a ted už se zase určitě začneme odrážet ode dna a bude líp. Širáci gól!!!
Osobní profil Dr. | 25.09.2010 19:59
už to tu nechci nijak vířit, ale je fakt, že bych rád ještě něco zdůraznil:

Pro úspěch na téhle úrovni je nezbytně nutné dát do toho na hřišti vše a nenechat se ničím rozhodit. soupeřem, hřištěm, časem zápasu, vlastní chybou, špatnou hrou týmu, prostě ničím. zas jsme to zcela nezvládli, zas to blbě dopadlo. tři zápasy po sobě jsme to nezvládli v hlavách a výsledek je, jaký je.

zkusme se už opravdu při zápase soustředit jen na hru a vypustit vše ostatní včetně vlastního ega. nestalo se to jednomu z nás, týká se to klíčových hráčů, už se toho tedy zbavme!!!

za sebe vás opravdu někdy nechápu, když z naštvanosti jdete ze hřiště, zapřádáte nekonečné monology, slovně kolem sebe mlátíte.

važte si už sakra toho, že na téhle úrovni vůbec hrajeme, když co se přípravy týče tomu opravdu moc nedáváme. možná vám chybí ten můj pohled, prokousávání se přes zdravotní problémy, strašlivě dlouhý herní výpadek, přirozenou nedůvěru okolí atd. pak by vám už možná secvaklo, že má smysl hrát za jakékoliv situace naplno, prostě jen proto, že mám tu šanci hrát...

vrátil jsem se, vnitřně určitě spokojený jsem,ale naštvání z toho, že ti, na nichž by měli naše výkony stát, hrajou kvůli hlavě častokrát pod vlastní možnosti, se ale zbavit nějak neumím, poněvadž nás to poškozuje jako celek...
Osobní profil Kartáč | 24.09.2010 22:29
Pošťák má recht, myslím ale, že bych zkušenosti či poznatky ze včerejšího zápasu moc nepřeceňoval, hráli jsme přeci jen v netypické sestavě na neoblíbeném hřišti a hráli jsme na tomto hřišti prostě tradičně připosraně. Ale to nejpodstatnější: soupeř nás opravdu nijak zvlášť neprověřil, jejich šance a góly plynuly z našich chyb, které nevyplynuly ze soupeřova tlaku nebo dominance, prostě jsme hráli tužku. Soupeř navíc nestřídal a v druhý půli byl hodně statickej. To se fakt už opakovat v dalších zápasech nebude.
Jinak, liga je zase vyrovnaná, takže hoďme tyhle zápasy za hlavu, teď nás čeká zas pár zápasů doma, tak ukážeme, že něco umíme.
Osobní profil Postman | 24.09.2010 16:50
Postřehy z včerejšího zápasu mám tyto: Napadat ve dvou vpředu, ale pokud máme balón, hrát 2-2-1, aby obránci a záložníci mohli někomu nahrát a nedávat dlouhé míče (tzv. něco tam s tim udělejte). Když si vzpomenete na šance, co jsme měli, ani jedna nebyla po dlouhém nakopnutém balónu!!! Druhá věc, v útoku zahrál skvěle Milda, ikdyž byl občas nervózní, nezadrbe balón a hraje s hlavou nahoře.
Osobní profil střelec | 24.09.2010 15:23
standardně nás to takhle nikdo nenechá dělat
Osobní profil Kartáč | 24.09.2010 14:34
máte pravdu. Nechápu jen, proč si tak nevěříme,když takhle po zápase máme ve všem jasno. Myslim, že naší hru zásadně změnilo Michalovo rozehrávání a zapojení se do hry (chodil s balonem až na půlku). Chtěl bych, abychom to tak hráli standardně
Osobní profil střelec | 24.09.2010 13:45
no fotbalovější byl určitě,protože sme hráli jak největší pitomci.jinak podle mě to byl nejhorší soupeř co sme s ním za poslední dva roky hráli.neměli nikoho na střídání a do šancí se dostávali po nábězích za obranu,která je nezachytila.a o útoku ani nemluvím.děs a hrůza
Osobní profil Dr. | 24.09.2010 13:37
jen dodám, že mě to pěkně naštvalo, poněvadž ačkoliv byl soupeř opět fotbalovější, měli jsme na něj, stačilo jen neztratit ve 2. půli po 3. brance v naší síti na 15 min. koncentraci a mohlo to dopadnout veseleji.

aspoň vidíte, že v tomhle formátu fotbalu je možné obrátit skoro jakýkoliv výsledek, jen si to chce věřit a na tom bychom tedy už opravdu zapracovat měli...
Osobní profil Mildinek | 24.09.2010 11:02
jen pro pořádek a zpravodajskou povinnost: výsledek 2:3

zbytečně ztracenej zápas - nedaly se 4 vyložené šance, obdržené goly byly vyloženě zbytečné a hloupé a celkový herní projev byl zbytečně ustrašenej a nesebevědomej

už sme prohrávali 0:3, pak jsme na ně sice vlítli, ale to už bylo pozdě
Osobní profil Kumys | 23.09.2010 16:46
čus, zajistím dneska odvoz,ale na hraní to nevidím, bolí mě koleno a radši si dám pauzu, hrát budu jen, když to bude nevyhnutelně třeba.

v 19:30 u Billy
Osobní profil Stepa | 23.09.2010 14:44
chlapi držím palce ať si pěkně zahrajete a urvete nějakej ten bod
Osobní profil Kartáč | 23.09.2010 14:08
NO TI SEREM. Dostal jsem za úkol, že Mireček má Střelcův syndrom, tzn. den před zápasem dostal rýmičku a jeho start je ohrožen...

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz