Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kartáč | 26.09.2010 21:07
já vim, že ne. Prostě na to ale někdo je citlivej. Lepší podle mě hecovat prostě po šimátorovsku, ale to vám nesedí. Nemesis byli extrém a nezvládli jsme to. Nedá se nic dělat, neřešil bych to.

Tohle jsou ale všechno uplně podružný věci podle mě. Detaily, který pomůžou, ale nic nezměněj. Občas máme takový problémy i na hřišti ve Kbelích, přesto to tam většinou zvládáme. Protože nehrajem tak špatně. Psychika odchází většinou s tím, jak se ti nehraje dobře.
Osobní profil Mildinek | 26.09.2010 20:58
samozřejmě bleskový zkrat, řekneš soupeřovi "kokote", nebo pokáráš spoluhráče, to ano, to nelze uhlídat a ovládnout pokaždé, ale hned musíš hrát dál, ale ne se k tomu vracet ještě za několik minut - to třeba proti Nemesis předváděl i Štěpán s Tomášem, tohle týmu hrozně škodí
Osobní profil Kartáč | 26.09.2010 20:47
Je v tom problém, protože na současnejch trénincích se jen hraje a to často v mizernym tempu a netrénuje se. Ale to jsem tu napsal už minimálně dvakrát. Hádání se s rozhodčím a soupeřem je uplně něco jinýho a nedůležitýho - výsledek byl ten, že se hádali lidi se mnou. A to bylo špatně. Stačí ale i teď na někoho křiknout a hned je oheň nas střeše, nemám to rád sám, proto to prostě dělat nechci.
Osobní profil Mildinek | 26.09.2010 20:40
vnitřně nasranej přeci neznamená hádat se uprostřed zápasu deset minut v kuse s rozhodčím/soupeřem
Osobní profil Mildinek | 26.09.2010 20:39
Kartáč - ad tréninky, budiž, nechodim na ně já, ale drtivá z vás většina ano, ne? tak by v tom takový problém být neměl, ne?
Osobní profil Kartáč | 26.09.2010 20:35
Kecy po zápase by bylo nejlepší si uplně odpustit. Nikdy to nic nevyřeší a každej je jinak plnej emocí a řeší si ty věci jinak. Každopádně si nemyslim, že by někdo nemakal naplno, všichni děláme, co můžem. Jen nevidim důvod, proč bych měl bejt nasranej, celý roky jsem byl a byl jsem za to mrdanej. Když se mi daří nebejt, tak zase chceš, abych byl. Dělat to nebudu a snažit se budu vždycky. Jen to prostě někdy sedí víc a někdy míň. Na Pražačce večer a ještě s umělym osvětlením to prostě moc nejde, i když se snažim. A vy ostatní na tom nejste líp. A ať si o tom vy dva myslíte, co chcete, dělám, co můžu (a vy, patrně, taky). Myslim si, že vim, čim to je. Vy s tím nesouhlasíte a měnit to nechcete. Tak co mám dělat víc, když jsem maximálně přesvědčenej, že mi vaše rady prostě pomoct nemůžou? A představte si to: zrovna vy dva – dělali byste někdy něco se zápalem, o čem jste přesvědčený, že to neni pravda? Podvolim se jakýkoliv taktice, na který se domluvíme, ale nechtějte po mně nadšení, když mi to přijde zcestný.
Osobní profil Kartáč | 26.09.2010 20:22
Nevím, jak jste to mysleli, ale objektivně mě to nasralo. Nemyslim si, že bych se uzavíral, jen si prostě myslim něco jinýho. A uzavřený mi přijdete oba stejně jako já vám. Přijde mi to uplně jasný, stejně jako, Mildo, tvůj názor tobě. Argumenty předkládám, netvrdim něco jen tak na základě pocitu, ale na základě dlouhodobýho přemejšlení a sledování našich výkonů.

Řešení jsem předložil. Můj návrh jsou tréninky. Jinýmu řešení v krátký době nevěřim. Za pár let se to nejspíš trochu vylepší samo, jak naberem zkušenosti.

Teď budem hrát ve Kbelích a budem jako vyměněný, uvidíš. Nemusíme všechno vyhrát, ale určitě budeme mít mnohem vyšší úspěšnost. Tím jsem si jistý. Ale ani to vás nepřesvědčí. Tak na to zapomeňme. Myslete si, co chcete, jen doufám, že se prostě přestaneme furt obviňovat a nadávat si. Protože je naprosto logický, že teď prohráváme častějc. Kdyby s tim nesouvisela pozdní hodina hraní (která dle mýho pozorování dělá problém i některým dalším lidem) a hřiště, jak vy tvrdíte, bude to minimálně těžšíma soupeřema.
Osobní profil Mildinek | 26.09.2010 20:12
a nechci bejt rejpavej, ale právě té nasranosti, takové té zdravé-vnitřní, bych uvítal trošku víc - pořád slyším slova "pojďme si to užívat, pohodička, hlavně se nepohádat", a už jen čekám, kdy se na konci dalšího prohraného zápasu ozve "neva, hlavně že sme si udělali žízeň"

samozřejmě není mou představou abychom na sebe řvali jak tuři a nadávky už vůbec ne, ale prostě mám pořád pocit, že čím dál tím víc lidem v týmu jde právě o ty fráze zmíněné nahoře a to je podle mě rozhodně mimo, když jde o třetí ligu, takovejhle přístup je vhodnej pro osmičku, nebo pro veterány, takže bych apeloval na tým i v tomhle směru
Osobní profil Mildinek | 26.09.2010 20:01
počkej rozhodně nebylo mým cílem nějak útočit, jen sem konstatoval věci, které rozhodly o naší prohře a které nesouvisely s těmi důvody, které si uvedl ty

ty prostě pořád omíláš dokola nějaké dogma, které třeba s tímhle zápasem nemělo vůbec co do činění a právě je v našem zájmu jako týmu, abychom přestali právě omílat podobné fráze a skutečně si brali poznatky z aktuálních zápasů, tomu se ty evidentně bráníš a připadá mi, že se schválně před tím "uzavíráš" a nehodláš to ani řešit, natož připustit
Osobní profil Kartáč | 26.09.2010 19:43
Mam trošku pocit, že ta debata trošku přerůstá někam, kde jí mít nechceme - aspoň já teda ne. Z výměny názorů jsou tu obvinění, kdo za co může a na druhý straně sebepochvaly.

Dva roky jsme na Pražačce neuhráli ani bod a tady se rozebírá jeden jedinej zápas a dělá se z něj precedens. Otočte to někdo, dokažte na hřišti, jak jste skvělý fotbalisti a přestaňte tu osočovat. Nehledě na to, kdo tu používá politickou rétoriku... Útočíte a prudíte, zatimco já pouze tvrdim něco, co se vám nelíbí. S tim jděte do hajzlu. Docela jste mě nasrali, Mildo a Vláďo.
Osobní profil Mildinek | 26.09.2010 19:04
a ve čtvrtek sme rozhodně nehráli na hranici našich možností, byl to takovej ani ne polovičatej výkon, zbytečně připosraný už od začátku
Osobní profil Mildinek | 26.09.2010 19:03
a neřekl bych, že by soupeř "stál a přestal hrát", prostě neměli najednou míč a nemohli hrát to co dřív
Osobní profil Mildinek | 26.09.2010 19:01
a co nám třeba v posledním zápase nešlo? tys nebyl schopnej ani jednou uhlídat svého hráče, na to přeci nemá vliv povrch, nedali sme hodně tutovek, to nás trápí na každém hřišti

z mého pohledu se jasně ukázalo, že když se dopředu vysune někdo, kdo umí podržet balon a dát finální přihrávku, tak to znamená daleko větší nebezpečí, než nějaký splašený bejčení bez ohledu na pohyb balonu - a to je podle mě hrozně důležité, nemůžem dát branky, když nemáme míč na noze
Osobní profil střelec | 26.09.2010 19:00
no já už řadu let říkám,že zápasy nevyhráváme fotbalovostí,ale vůlí.kdokoliv se na nás jde podívat a nezná nás,tak nemůže uvěřit,že jsme ve třetí lize
Osobní profil Kartáč | 26.09.2010 18:52
čím mám podložená moudra? Zatím statistikou a tím, co nám v těch zápasech objektivně nešlo.
Osobní profil Kartáč | 26.09.2010 18:26
Neblbnu, jen mě nebaví poslouchat pořád dokola kecy o tom, jak jsme dobrý. Takže mlčim. Nebo ne. Podle mě jsme ve čtvrtek začli "hrát", až když soupeř nemohl a jen stál. To jsme kabrňáci, jak jsme se s tim na posledních deset minut srovnali. Tempo jak na tréninku, to se to hraje. A jak říkám, mně je to jedno, já se podvolim čemukoliv. Ale bojim se, že to nebude případ všech.
Osobní profil Dr. | 26.09.2010 18:18
nééé politik, demagog je to...

Co blbneš?
Řekni mi, čím máš ta svá moudra podložena, a bude-li to objektivně posouditelné, ani neceknu.

Nemám ani naivní abmice, ani zkreslený pohled na realitu - jak už jsem tu xkrát napsal, můžeme být hrdí, že v konkurenci hráčů s pravidelným tréninkem tuhle soutěž hrajem.

Nicméně z Pražačky sis udělal mantru, jenže něco, co se pořád opakuje, logicky neodpovídá proměnlivosti reality. Ano, na Pražačce to v minulých letech nešlo a bylo to i tím, že jsme na ni nebyli zvyklí, to nikdo nezpochybňuje.

Jenže to opravdu nebyl případ posledního zápasu. Když jsme byli srovnaní, hráli jsme vyrovnaně a nakonec je i přehrávali, povrch hřiště, ani jeho tvar nemůže za Mírovu naštvanost či verbální seberelizaci tebe samého, tedy za záležitosti, které náš výkon podle mě ovlivnili...

A to řešení z posledního zápasu málem přineslo bod nebylo nijak složité, tak tu tvými slovy "nepindej"!

A Pražačku už prosím založme ad acta - buddhista nejsem, tudíž mantry nebaštím
Osobní profil Kartáč | 26.09.2010 17:55
sorry, ale přijde mi, že si prostě nechcete přiznat, že hrajem na hranici našich možností a že prostě nejsme "fotbalisti". Až budete mít někdy nějakej z vašich argumentů podloženej nějakejma výsledkama, faktama nebo až vaše navrhovaný řešení povedou k nějaký změně hry na Pražačce, tak má cenu, abychom v debatě pokračovali. . Narozdíl od vás vidim naše možnosti reálně a odmítám jednou za půl roku stále dokola naivně doufat v něco, na co zkrátka nemáme. Narozdíl od některých už nemám zdaleka takový ambice aje mi to v podstatě jedno. Jen nedokážu mlčet, když vidim vaše nasraný xichty a pocity zmaru, přičemž si myslíte, že to změníte jen tak pindáním na webu a povídáním o změně taktiky. Klidně budu od teď mlčet, je mi to opravdu jedno, ale budu se vám občas smát, jestli vám to nebude vadit.
Osobní profil Mildinek | 26.09.2010 15:05
to je fakt, hraje to oboustranně, nic určitého, good point
Osobní profil střelec | 26.09.2010 15:00
a výmluvy,proč něco nejde :-)

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery