Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

já bych i šel(pod 500 za oba zápasy bych ale nešel

K pískání, já se v pondělí s Mildou dohodl už na 24.10., v neděli musím dělat něco úplně jiného než pískat.
Po rozhovoru s Pižlou jsem tedy kontaktoval toho sympatického profesionála, co nás tak často píská a předběžně se s ním dohodl na tom, že by náš problém vyřešil. Potvrdím mu to ve 21 h. Do té doby je čas se dohodnout na tom, zda někdo pískat v neděli půjde. Pokud ne: platba za pomezního i asistenta na 1 zápas je 500 Kč - za 2 zápasy tedy tisícovka. Pouze za hlavního 300 za zápas, to bychom ale museli dodat pomezního.
Pokud se tu nikdo do večera nevyjádří, nepřihlásí se či nekontaktuje mě nebo Pižlu, rozhodčího najmu.
Pak ale zdůrazňuji to, že náklady na jeho najmutí budu vymáhat od těch, co na své povinnosti kašlou a zcela bez ohledu na to, jestli na stránky chodí, nebo ne. Od čeho je jinak máme?!?

tak určitě má dobrý hry

PS Ondáš: já věděl, že se t bude líbit

Pískání je na pi..., nikdo nemá zájem a čas. Tentokráte se ovšem ukecat nenechám a nejdu. Vlado nemáš náhodou číslo na toho rozhodnčího co nás pískal v provním zápase??? Kdyby se náhodou něco podělalo a nechtěl nikdo jít!

Krtágo: částečně uznávám, č.1 silikon, č.2 2xsilikon 1x pravý, č.3 1x silikon,1x pravý, č.4 rozhodně pravý + x-ko, č.5 rozhodně pravý, Esmeralda Hierro je moje krásná prdelka, ta silikony nepotřebuje!!!

teda Pižlo, čekal jsem lepší fkus, tohle je samej silikon - nejspíš i v mozku

chlapi, co pískání?

samozřejmě,že se budu snažit přijít

Tak ta s tim xkem,to je ale kus :D

Ty vole stepo,je to relax

No dobrá vy nedočkavci, posílám své sklapy z USA. Vše podstatné najdete ve fotogalerii ve složce americké zářezy.

z důvodu zdravotního stavu mé drahé polovičky je můj sobotní start ohrožen. tak si radši Ondro zajisti jinej transport.

pan tomm si to najednou rozmyslel

já to myslel tak,že se možná neurazím

Jestli se nepletu, tak si Štěpa může křičet na koho chce a co chce, tak bych tu obhajobu postavil jinak, Střelče:-D

štěpo,když mě v sobotu vyzvedneš a pak hodíš domů,tak na mě při zápase můžeš křičet

Pižlo, na fotky kašlem, chcem vidět skalpy!

Milda: to říkám už poněkolikátý, že čtení s porozuměním není tvá nejsilnější stránka... :-)
jo štěpo a to že se mám do kbel dostat po vlastní ose je tutovka nebo kdy se rozhodneš?