Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil střelec | 14.10.2010 13:28
varánku,to je jasný,že doraž.pokecáme o xku
Osobní profil střelec | 14.10.2010 13:27
tak já jdu teda kritizovat,když si držím tu výkonnost
Osobní profil Varan | 14.10.2010 13:23
Má cenu, abych vůbec chodil na zápas?Přijde mi z toho, co tu čtu, že se vám můj styl hry stejně nehodí do hry.
Osobní profil Mildinek | 14.10.2010 13:17
Dr. | 14.10.2010 13:05

tyvole nevztahuj si všechno na sebe, fakt nemínim každej nevážně míněnej příspěvek konzultovat s psychologem, který mi potvrdí, zda to někomu z týmu přinese, nebo nepřinese újmu
Osobní profil Dr. | 14.10.2010 13:14
A poslední podotek, ačkoliv s vámi nesouhlasím, nebo mě dokonce štvete, nechci nic jiného než vy, tj. zlepšení, jen mám jiné představy než vy.

Tyhle slovní potyčky týmovou atmosféru narušit opravdu nemohou, stejné scénáře tu provozujeme už několik let, stačí se jen podívat trochu proti toku času.

Optimální bude, když každý z nás optimalizuje nároky na sebe a přestane se soustředit na chyby ostatních, to nám dle mě opravdu pomůže.

Kritikem by měl být opravdu jen ten, kdo si vysokou výkonnost drží stále...
Osobní profil Dr. | 14.10.2010 13:08
Štěpo, kdo říká, že se o to nebudem snažit?
Osobní profil Dr. | 14.10.2010 13:05
Mildi, himl, ty sis v obraně taky zahrál, víš, co to je na téhle úrovni tam hrát, sám sis to proti Dvorcům vyzkoušel a že bys nás ostatní strčil do kapsy, asi říct nemůžeš. Tyhle teoretické postřehy si proto fakt už nech.

Myslím, že když to šlo, snažili jsme se útok podporovat, a koneckonců jsme až tak úplně bezzubí nebyli. Myslím, že kdybych např. jen já pouze odmazával, tak bys o mě před 14 dny nenapsal, že patřím ke stabilním. Nahrávky byly, nabízení se bylo, sem tam i to zakončení, a to od nás všech. V každém zápase nám toho soupeř i hra našich spoluhráčů a nás samých dovolila něco jiného, ale jako pasivní zakopávači jsme nehráli nikdy.

To, že se nám poslední zápas nepovedl, tě opravňuje k takovýmhle projevům? Kdybys dal tři góly, neřekl bych ani popel, ale nějak jsem si nevšiml, že bys čněl.

Tyhle vtípky tu trus, až to půjde i tobě, pak na to budeš mít právo. Možná bys taky potřeboval nějakou tu zkušenost s tím vracet se vlastně po 4leté pauze, aby tě tyhle debilní kidy přešly...

Konec.

Nechci být osobní, ale fakt jsi mě nadzved!
Osobní profil Stepa | 14.10.2010 13:05
s tímto postojem opravdu nesouhlasím. amatéři jsme,ale musíme hrát lépe
Osobní profil Dr. | 14.10.2010 12:50
Kumbála v útoku bych si uměl taky za sebe představit, malé hřiště je pro ten jeho tělocvičnoidní styl otočka a bum ideální a fakt je, že rychlá střelba nám vepředu v téhle sezóně chybí asi ze všeho nejvíc...

Štěpo, asi by to bylo hezké, kdyby to hráli takhle všichni, ale jsme amatéři a každý umíme, co umíme - např. to, že nám minule ulítávali přihrávky ve velkém se stát může, ač nás to nešlechtí, viz profesionál Suchý v reprezentaci. Ale třeba proti Nemesis jsme dokázali dopředu dostat míčů dost, to, že se z toho branky nedaly, je už věc jiná.

A Tomáš si tohle pojetí vyzkoušel v opravdu anomálním zápase, kdy nám soupeř nechával hodně prostoru a stačilo tak před naší brankou v podstatě ponechávat stopera, který hlídal toho jediného útočníka, kterého spoluhráči vydrželi podporovat nejvíce poločas.
Osobní profil Mildinek | 14.10.2010 12:44
tak tak, ve třetí lize už musí být na postu někdo, kdo má právě ty vlastnosti, které (paradoxně) Vláďa vyjmenoval - jen odstavit hráče a odmazat balon, to už nestačí, na tom sme se shodli - i když momentálně bychom byli vděčni i za to precizní odmazávání
Osobní profil Stepa | 14.10.2010 10:07
já si naopak myslím,že Tomáš hře obrany velice pomůže. Právě pro ty jeho schopnosti které si zde vyjmenoval je pro obránce ideální. Takhle by měli hrát všichni. Vždyť někteří obránci můžou hrát klidně v útoku. Proč to nezkusit?
Osobní profil Dr. | 14.10.2010 9:41
Tome, nemyslím, že bych byl někým neambiciózním, vždy jsem chtěl hrát naplno a na úrovni, kdybych nechtěl, neškrábal bych se ty roky přes všechny operace a ten čas za vámi... Myslím ale, že všeobecná ambice vážící se na číslo soutěže prostě chybí, a týká se to opravdu drtivé většiny z nás. Na druhou stranu ale všichni určitě chceme hrát na úrovni, takže o absenci ambicióznosti u řady z nás bych nemluvil, myslím jen, že si za tím slovem zkrátka představujeme zkrátka něco jiného - ale opravdu nikomu určitě není jedno, jestli hraje naplno, nebo ne - a to by nám mělo jít především.

Snahu sanovat problémy chápu, ale mám podobně jako Střelec obavu, aby se z toho nestal na téhle úrovni takový začarovaný kruh - tj. bude se to opakovat každý rok...

K tvému návrhu opravdu už jen definitivně chci dodat to, že si fakt nemyslím, že by ses měl stahovat, věkem, technikou, schopností obejít hráče, přihrát a rychlostí prostě do středu pořád patříš, naučil ses to tam hrát, máš s tím zkušenosti, nejsem pro to, aby ses stahoval. To, že se ti pár zápasů třeba nedařilo, na tom nic nemění. Vždyť stabilně nadstandardní výkony z nás podává na podzim opravdu jen Michal. A důvody jsou nám všem asi jasné - v každém zápase jiná sestava, malá účast na trénincích nebo nemožnost se jich zúčastnit + zdravotní potíže. Fakt si myslím, že i přes to, kolik jsme minule dostali branek, je nás do obrany dost a dokážeme svou roli zvládnout. V předchozích zápasech jsme toho myslím zvládli docela dost odehrát slušně, včetně zápasu proti silným Dvorcům, kde jsme se točili ve čtyřech.
Osobní profil střelec | 14.10.2010 9:06
takže pánové,
po uvážení sem se rozhodl,že budu tuto sezonu chodit pouze vypomáhat a mám k tomu pár důvodů.
za prvé zúžení kádru,zdravotní problémy,radost ze hry,která se vytratila a hlavně motivace,kterou nemám.a já týmu hlavně pomůžu,že hrát nebudu.minulou sezonu,když sem vynechal pár zápasů,tak jste dokázali porážet i silné týmy.
Osobní profil Dr. | 14.10.2010 7:58
Rozhodčí dostal zaplaceno, tisícovka je na jeho účtu, odpískání proběhlo v pořádku.
Osobní profil Tomm | 13.10.2010 17:16
Už jsem zase zpět a líbí se mi, jak se tu diskutuje - slušně a k věci. Chápu Vláďův postoj a ve standartních situacích se s ním ztotožňuju - chceme hrát všichni a nemá smysl z toho nikoho vylučovat. I se chápu, že se Vláďa vyjádřil a to upřímně.

Určitě bych nerad svým návrhem někomu znechutil docházku (Vari, Vláďa, střelec či jiní) - se všemi se určitě počítá a to i dlouhodobě, ale vycházel jsem z toho, že situace NENÍ standartní a že poslední zápasy nikomu onu kamarádskou radost nepřinesly. Zkusil bych stabilizovat tým herně a tím i situaci v něm, aby zase mohli hrát úplně všichni a v poklidu. Obecně je problémem, když nás na zápas přijde více než deset, protože pak už se těžko dodržuje rozložení a střídání hráců na postech (brána - obrana - záloha - útok: 1-3-2-4), takže bych byl pro to, abychom v jakékoliv situaci hráli na postech v tomto počtu.

Jente nás chodí stabilně jedenáct až třináct! Přijde mi proto logické, že v těchto situacích někdo hold čeká na šanci... A ten přesun mě dozádu a běhavějšího a silnějšího Štěpy na střed byl návrh. Platí o něm i vesměs všechny dodatky Mildiče. Myslím, že bychom to mohli zkusit.

Dlouhodobě je tým rozdělen na dvě půlky - více a méně ambiciozní. Štěpa, Milda, Míra, já patříme k té více - Kumbál, Ondřej, Vláďa k té méně a ostatní jak kdy či v různé míře, takže těžko říct. Já jsem zkusil dát návrh, co dělat, když nás přijde více jak deset a jak to na hřišti poskládat - myslím si, že 13 lidí nemá šanci se uživit. Je mi jasné, že oba mladé Petry ani Vláďu jejich pozice neuspokojuje, ale jaké je řešení? Nechat sedět Kartáče? Nebo střelce? Pošťáka? Nebo vybírat podle formy? Jak? Nebo točit dozadu ve čtyřech, do zálohy ve dvou a dopředu v šesti?

Rozhodné slovo za mně: bude-li vůle, abych taktiku před příštím zápase rozlousknul já, budu pro ten návrh. Nebude-li, podřídím se jinému.
Osobní profil Mildinek | 13.10.2010 14:57
v posledním zápase bych se radši moc nenimral
Osobní profil Dr. | 13.10.2010 14:03
A abych tu komunikační hustotu poněkud zjemnil, ptám se, Pižlo, co komentář? Mně se posledně moc nepovedl, tak šup sem s něčím lepčím!
Osobní profil Varan | 13.10.2010 11:52
Koukám, že se se mnou do obrany moc nepočítá.Doufám, že nová taktika vyjde.GOOD LUCK
Osobní profil Dr. | 13.10.2010 9:58
Už jen krátce - Tom chtěl, abychom se k tomu vyjádřili, já jsem to udělal, mám nějaké postoje, nehodláím je skrývat. Kdyby bylo řečeno, takhle to bude a hotovo, nedělal bych to.

Nikoho, včetně Štěpy, nemám zájem demotivovat, takhle jsem ty minulé zápasy i výkony všech viděl, napsal jsem to tak toť vše.

Šlo mi hlavně o to ukázat, že na tyhle záležitosti jsou fakt různé názory a rozdíl mezi nimi není způsoben tím, že bychom si snad ve značné většině chtěli jít zahrát pro žížu, jaks tu, Mildi naznačoval.

A poslední věc, tyhle věci nemá opravdu smysl probírat tady, neb se tu objevují právě jen a pořád ty samé firmy, a názorové spektrum je tak značně omezeno.

Ono by asi fakt bylo dobré si mezi všemi říct, jestli to číslo ligy berem jako mantru, nebo ne. Ale mezi všemi.

Jak už jsem tu uvedl v pondělí, krátkodobé opatření akceptuju. To, že se mi nelíbí, je věc jiná. Nehodlám ale mlčet, když se mi něco nelíbí.
Osobní profil Kartáč | 12.10.2010 17:07
Vláďo, moc to řešíš. Je to prostě pokus, trošku zmobilizovat síly a udělat něco se záchranou. Jiný řešení neni. Sezóna nám ukazuje, že jsme v této sestavě na hranici možností a myslím, že asi stojí za to, to zkrátka zkusit urvat a zachránit. Přiznávám, že moje priorita to není, ale taky jsem řekl, že pro úspěch týmu nemám problém se podřídit. Co s tím budeme dělat dál, je na diskusi, ale myslím, že krátkodobě to stažení sestavy vyzkoušet smysl má.

Jinak Láďa Jelínek v sobotu pravděpodobně nemůže, pokud si nevymění směnu.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 07 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz