Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil střelec | 19.11.2010 18:48
tak zatím nás moc psaných není
Osobní profil Kartáč | 19.11.2010 13:41
ještě, že jsme měli hospodáře (s největšíma bramborama na okrese...)
Osobní profil střelec | 19.11.2010 11:29
tak to ti uděluji cenu fair play
Osobní profil Mildinek | 19.11.2010 10:46
střelec - no spíš než odstrčil mě šikovně obhodil a všimni si, že zahraju rukou a díky mému férovému instinktu na chvilku přestanu hrát a to je pro tým fatální
Osobní profil Postman | 19.11.2010 10:17
Konečně nějaký zápas na metru
To Střelec: Né, že to zabalíš, když jsem se přihlásil, nebo se zase odhlasim.
Osobní profil střelec | 19.11.2010 6:29
ten který tě odstrčil a padl z toho gol? to byl snad jediný souboj,co sem tě viděl prohrát
Osobní profil Mildinek | 18.11.2010 22:00
no ten vysokej jejich útočník, toho bych bral hned
Osobní profil Kartáč | 18.11.2010 21:17
hele to fakt ne, hlavně tam i ten soupeř je hejno...
Osobní profil Mildinek | 18.11.2010 21:16
no mně se to právě dost líbí, je tam vidět souhra, Ty se tam zrovna prosazuješ docela dost individuálně, nikdo se nebojí zaútočit, pohodová atmoška... myslim že současnej náš projev nebude o moc lepší
Osobní profil Kartáč | 18.11.2010 20:30
to jo, ale jinak je to dost děsný. Proti tomu jsme esa teď, i když se nedaří.
Osobní profil střelec | 18.11.2010 19:34
sem se díval na ty videa a to sem byl ještě hvězda
Osobní profil Stepa | 18.11.2010 13:47
tak už se těším na sobotu jak si krásně zahrajem fotbálek
Osobní profil Dr. | 18.11.2010 13:28
Jo a samozřejmě platí to, co jsem sem už napsal. V posledních dvou mačích budu hrát, jen když to bude třeba z početního hlediska. Jinak se stahuju ze světel ramp. Opravdu nemám potřebu kazit společné úsilí, jestliže můj stávající přínos k němu není adekvátní.
Osobní profil Dr. | 18.11.2010 13:18
já opravdu nejsem teoretik, tapetování zde jsme si zakázal už v září. jen mi prostě dělá problémy stručnost... na profesionála možná chabá výmluva, ale je to tak.
Osobní profil Mildinek | 18.11.2010 12:37
koukám že náš další soupeř je druhej, mohli bychom opět oprášit to naše "se sráčema neumíme, na dobré se vytáhnem" a překvapit

i když letos to neumíme s nikym
Osobní profil Tomm | 18.11.2010 12:22
Vláďo, já tu nejchci nic rozdmýchávat, ale nevidíš si do pusy: pořád omýláš, jak to tu nemá smysl řešit (souhlasim), ale jseš jednozančně nejvýraznějším přispěvatelem a teoretikem...

Opět hovoříš o týmovém pojetí a rozhazování nálady v týmu, ale zeptej se někdy i ostatních (kromě Kartáče, mě a Kumyse, kteří jsme ti to řekli v pondělí v hospodě), jak vnímají tvé pojetí týmovosti a tvůj vliv na dobrou náladu.

Ale říkám to v klidu...

Jinak výzvu k potrápení kvalitního soupeře v sobotu, Štěpo, přijímám!!!
Osobní profil Stepa | 18.11.2010 9:39
to že sestoupíme mi tak nevadí, vadí mi jak hrajem. Nemáme sebevědomí a pořád si říkáme jak byl soupeř dobrej. Hrajem teď s někým nahoře. Pojďme je porazit
Osobní profil Stepa | 18.11.2010 9:36
já chci taky hrát s kamarádama a nechce se mi nikam po první nepodařené sezóně odcházet. Já osobně bych byl pro to,aby se udělala sestava a hráči se mohli točit. V tomhle souhlasím s Varanem.
Osobní profil Dr. | 18.11.2010 9:34
Rozjelo se nám tu pěkně...

Já už jen dodám jen pár drobností, které podle mě stojí za tím, kde jsme:

1. Teoretizování v diskuzi k ničemu nevede, jestliže se nevidíme. Řada z nás je tak pro sebe v podstatě navzájem cizí. Třeba vám to může připadat jako přitažené za vlasy, momentálně to tak pro mě opravdu vypadá. (Tím, co jsem napsal ve svém posledním příspěvku, naprosto nezpochybňuju, Mildo, to, že jsi dobrý hráč. To teoretizování v diskuzi mi fakt už ale přijde zcela mimo mísu vzhledem k tomu, že už několik měsíců si tu píšeme o tom samém a nic se nemění.)

2. Negativní projevy na hřišti jsou prostě problémem, který nám ty zápasy kazí, a to dost. Honza je v ohledu k negativním projevům chování na hřišti tolerantnější než já, mám pro to pochopení. Já ale stále budu opakovat, že už nám není dvacet a že bychom už měli být schopni se ze svých chyb poučit. Kdo mě znal v prvních širáckých sezónách, ví, že jsem místy řval jak tur z podobných důvodů jako Štěpán. Lidem to ale vadilo, tak jsem to změnil. Já bych chtěl prostě dosáhnout stavu, abychom se za sebe nemuseli stydět - právě proto, že je nás tolik, by si ti, kteří hrají nejvíc, měli uvědomit, že mají jisté privilegium, které ale vzhledem k počtu spoluhráčů není samozřejmostí. Zkrátka chovám-li se jako blbec - půjdu ze hřiště, protože nikomu neprospívám. A je mi zcela jedno, jestli půjde o Míru či Štěpána nebo kohokoli dalšího. Když ale tyhle kousky předvádějí xkrát do sezóny, pak mi to přijde opravdu moc, neb to prostě zbytku kazí něco, na co se těší celý týden... A to je ten zbytek opravdu veletolerantní, většinou si jen zaťuká na čelo, což je možná ta největší chyba. Kdybychom si za tohle od plic vynadali a ti provinilci by viděli, kolika z nás to vadí, možná, že by se přece jen zkusili nad sebou zamyslet a něco změnit.

3. Bez toho, že se budeme vídat, že spolu budeme čutat aspoň jednou týdně na tréninku, ať se jeho forma někomu líbí, nebo ne, se jen tak něco nezlepší. Když bychom chodili všichni, nebo alespoň většina, pak si nemusíme nikoho půjčovat, v nejhorším tak dva tři na střídání, a ačkoliv to bude jen hra na dvě branky, bude to mít úroveň a budeme moci porovnat, jak na tom kdo z nás je. Takhle se pořád trvá na starých vzorcích o tom, kdo by měl hrát i přesto, že to nějaké z hvězd nejde, nebo že to třeba někomu mimo hvězdy začalo jít - viz pro mě třeba v poslední době Petr Kučera. Fotbal opravdu není lyžování či cyklistika...

Víc už to tu zahlcovat nebudu, ústní forma výměny názorů je pro mě opravdu přednostní.
Osobní profil střelec | 18.11.2010 9:31
já jdu,jen sem čekal,kdo se ozve

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery