Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dr. | 13.04.2011 11:01
Zde odkaz na Kumbálův a Střelcův umělecký produkt z období jejich prezenční služby, který bohužel upadl pro škodu celé české pop music do zapomnění. Na základě shlédnutí opravdu musím říci, že vojna není kojná!

http://www.youtube.com/watch?v=gb2hwqAbP0Y
Osobní profil Babylon cup 2011 (neregistrovaný) | 13.04.2011 0:05
Dobrý den, chtěl bych Vás pozvat na 3. ročník mezinárodního turnaje v malé kopané BABYLON CUP 2011.

Turnaj není kapacitně omezen! (2. ročníku se zúčastnilo 89 týmů)
Termín: 2. – 3. července 2011
Místo konání turnaje: Jaroměř
Startovné: 1050 Kč (50 Eur)

Pro vítěze turnaje je připravena odměna 7500 Kč v hotovosti, pohár, medaile a věcné ceny.

V areálu bude k dispozici vodní fotbálek, půjčovna značkových kopaček Nike, občerstvení po celou dobu turnaje i večerní zábava.

Zároveň s turnajem bude probíhat i turnaj žen – LADIES a turnaj přípravek JUNIOR (r. 2000 a mladší)!

Více informací najdete na http://www.babyloncup.cz
Vaše dotazy rádi zodpovíme na emailu: info@babyloncup.cz
Osobní profil Kartáč | 12.04.2011 20:36
No jo, Ondro, tady v týmu kromě tebe a Kumbála vlastně žádný chlapi nejsou... Samá buzna.

Jinak samozřejmě vzhledem k soupeři jsme žádný zázraky nepředváděli, ale to, že si to neumíme užívat, mě taky štve...
Osobní profil střelec | 12.04.2011 20:20
co ty víš tomme o vojně? viděl si maximálně seriál chlapi a chlapci a děláš tady nějaký závěry
Osobní profil Stepa | 12.04.2011 17:22
mě nepřišlo,že by byla negativní nálada, ale těžko můžeme být spokojení s takovým výkonem.

jinak včera super trénink, kdo nebyl tak si pořádně nezaběhal ( v zápase už to bude pohodička)
Osobní profil Tomm | 12.04.2011 13:38
Já třeba jsem hodně spokojenej, že máme 3 body ze čtyř možných. Že docela fungujou všechny řady (i když jedou tak na 60% svých možností), že na čtvrtou ligu zatím evidentně s přehledem máme. To, že někdy hrajeme jinak, než si někdo představuje (kapitán a kouč je spokojen!) je věc jiná - nejsem psycholog, ale nikdo z nás nebude předvádět lepší výkon, když se na něj bude řvát jak na vojně. Navíc z toho všichni budou mít podobnou radost jako kdysi měli mladíci z vojny...

Extrémně mi vadilo, že i když jsme celý zápas vedli a měli ho pod kontrolou, jen málokdo si to užil - mohli jsme hrát s úsměvem, uvolněně, v klidu a vyhrát třeba i výrazněji a s lepším pocitem. Ale to nám nejde. Je to pořád o těch samých lidech, který prostě tlačej na pilu, i když se dá pět gólů a vyhraje se... Před sezonou jsme si něco řekli o atmosféře, ale v těch "emocích" (z čeho? čtvrtá liga, opravdových starostí každej doma spoustu) stejěn ulítáváme...

Vloni jsme byli dole z atmosféry, když jsme neunášeli prohry, teď se to samé může stát, i když budou body a výhry... To je na hlavu...

Jinak já v sobotu na 90% nebudu moct hrát a Pošťák tu nebude, tak zkusím vymyslet variantu, abyc nemusel náš nejproduktivnější střelec Kartáč lézt do středu.
Osobní profil Kartáč | 09.04.2011 21:25
zdar, s tréninkem počítejte, počítám, že se u ředitelky v pondělí ráno zastavím. I kdyby ne, normálně tam můžeme.

Jinak se omlouvám za svou vzteklost, ale neodpustím si druhou stranu mince: Jestli si to nebudeme užívat, když vedeme a budeme se mrdat, za to co jsme mohli taky mimo jiné udělat, tak z toho fakt žádná radost nebude a výsledek bude taky horší. Takže pojďme, prosím, pozitivně, bez hodnocení spoluhráčů a makat.
Osobní profil Dr. | 09.04.2011 15:58
z mé strany dnes nic moc, Jene, doufám v trénink, po těch třech týdnech by se mi dost šiknul...
Osobní profil střelec | 09.04.2011 13:04
kartáči,nevím jestli ti to někdo při nebo po zápase říkal,ale měl bys zrychlit ty rohy
Osobní profil střelec | 08.04.2011 21:26
tak minule si na mě křiknul milda a já v dobré pozici přihrál
Osobní profil Kartáč | 08.04.2011 20:21
a komu přihráváš, prosim tě? nebo furt mluvíš o tý čtvrtý třídě? :-)
Osobní profil střelec | 08.04.2011 17:19
já se proměnil v přihravače :-D a nick bohužel už nejde změnit :-D
Osobní profil Dr. | 08.04.2011 16:40
to aby sis, Střelče, spíš seřídil mířidla sám - zatím sice trháš sítě ve IV. třídě, ale to je přece jen jiná úroveň než 4. liga
Osobní profil střelec | 08.04.2011 15:25
tomme,na příští zápas mě nemusíš nominovat.jen kdyby nás bylo málo,tak půjdu.jinak bych asi zůstal u marka na chatě a mohli si zahrát mladý pušky(i když mají křivou mušku :-D )
Osobní profil střelec | 08.04.2011 14:33
jj,ty strkanice
Osobní profil Mildinek | 08.04.2011 13:36
30. J. Rybář, 30. D. Mareš

Osobní profil Tomm | 08.04.2011 12:57
Jinak zde report: http://tydenik.psmf.cz/hl/4/e/
Bráchu může těšit titul MOM
Osobní profil Tomm | 08.04.2011 12:51
Jo a ještě něco - minule jsem se docela dost soustředil na sebe a nestíhal tolik sledovat konkrétní hru ostatních a nechci hodnotit,co se stalo, jen upozorňuju na dva důležitý body z mého pohledu na věc: hodně se mi líbila hra obrany (a obraná fáze celýho týmu, často vycházející ze super presingu útoku + Mírova komunikace a dirigování odzadu) a hodně se mi nelíbilo (a měli bychom si na to dát pozor) dohadování se a vztekání - dvě strkačky po odpískání, diskuse s rozhodčím, i když víme, že to k ničemu nevede. Pojďme ještě víc zkusit koncentraci na svůj výkon a větší pokoru
Osobní profil Tomm | 08.04.2011 12:45
Já jsem na tom podobně jako Vláďa, takže prosím bráchu, aby tak trochu počítal i s tím, že když odpadnu, tak bude muset nastoupit za mě v záloze, ale zatím návrh sestavy na zítra takovýto:

Varan - Míra, Milda, Vláďa - Tomáš, Pošťák - Kartáč, Štěpa, Ondřej, Kumys

Peťa ne že by minule zklamal, ale ani nepřekvalip v pozitivnim slova smyslu (tušim, že každý potřebuje víc času, ale tvá role je zatím taková, že toho času bude často hodně málo). Kumys by mohl hodně pomoci s napadáním svou agresivitou a lépe tak využít krátký čas, který stráví na hřišti. Jinak Kumbál zraněn, Michal s prckama.

Jinak znovu prosím o dřívější příchod na hřiště - minule jsem tam byl ve čtvrt sám (kolem půl dorazili Varan a Pižla) a pak jsme nestihli pokec před výkopem. Těšim se
Osobní profil Dr. | 07.04.2011 20:46
Koleno vyzkoušeno, vypadá líp než před týdnem, tudíž to tedy v sobotu zkusím.

Stoprocentní zátěž při zápase je ale něco jiného než mé rychlotestíky, takže Pižlu prosím o to, aby si (i když by mi dal Tom důvěru, postavil mě do obrany, a pan Varanides by se tak octl na základě vaší dohody mezi tyčemi)vzal i přesto pro jistotu věci do brány, neb já opravdu stoprocentní jistotu o tom, jak na tom budu, získám až před zápasem...

Jistota je jistota.

Kalendář akcí

« 09 / 2026 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz