Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

to dáš

koukal jsem do statistik a abych dosáhl průměru dva góly na zápas tak jich v posledním zápase potřebuji dát pouhých dvanáct. takže všechno na mě

zase se tu nic neděje :-(
za hvězdičku dosaď "v", ne "č" :-D
no, pane, já nemudruju, na dovče psát asi nebudu, musim pít pivo a žrát stejky. Slovo "koment" by ti asi PhD. nezajistilo, tak ho raději ze svých prstů příště nevypouštěj. A výkon? Byl slušnej, to jo, ale na apoteózu to zase asi nebylo, ne? To by někteří tuto smrdící sebechválu museli vykonávat zápas co zápas. Takže uhas emoce a koukej přes tejden trénovat, ať je co slavit, pi*o
hele, radní, ty tu moc nemudruj, a když už se na té dovolené dostaneš i ke kompu, tak můžeš napsat koment, přece jen by vypadalo blbě, kdybych ho já zakončil vlastní apoteózou...
brácha, z tohohle pohledu si to dle výkonů tak z půlky zápasů nezasloužíme o nic víc
. Což o to, basička pro Erectico... nic proti, jen bych se zaměřil na motivační basičku pro Širáky, aby se na to nevysrali...No, jako vlastně nejvíc by mě sralo, kdyby postoupilo Oranjes... ty si to prostě nezasloužej, hráli hrozně... I když nás dost jednoznačně porazili

Mildi: Můžeme je motivovat basou, nebo hoblovačkou, pokud bys byl rozhazovačný
Střelče: Už si hledej nové angažmá. Když už i já dám gól, tak to je nablízku něco velkého... A nemyslím Míru

snad se na to Erectico nevysere a my musíme dát Hopgay team
tak šance na postup tam je,ale není to pouze v našich silách

tak sem mluvil s Tomem a trénink se koná, tak doražte
tak jak to vypadá? bude se hrát?
zítra zatím s tréninkem nevím, bolí mě kotník z minulého tréninku a v sobotu jsem tomu taky moc nepřidal
a já hlásím,že když postoupíme,tak přestupuju

Hlásím, že odjíždíme pryč, takže nebudu na následujících dvou trénincích, na zápas tu budu, ale poslední trénink v červnu asi taky vypouštím. Tímto jste všichni předběžně zváni k výpomoci při našem stěhování (ze Kbel do Kbel), které bude právě v této době (hlavně poslední tejden v červnu) probíhat...
pro zájemce z řad nepřítomných: 4:3 pro nás!
no uvidíme :-)

klucí,nevadí vám,že jsem prodal nedělní zápas? dostal jsem nabídku jak od hoptajch teamu,tak i od oranges a to se nedá neodmítnout