Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Borci, já dnes trenál vynechávám, po včerejším utkání winter classic se cítím trochu rozkoplý (rýmička + únava)

tak dnes kvalita treninku klesne,bohužel nedorazím.zamrzlo mi auto a mám náběh na kašílek

PS: dnes jsem testoval běžule a musím je reklamovat, páč mi prodejce tvrdil, že jedou skoro sami a já dnes padal jako hruška.
PS2: za měsíc mám formu jako blázen!!! Vasák, no problema! Pokud je tam kategorie pro hendikepované, tak mám šanci na dobré umístění, do první desítky rozhodně.

Štěpko, 6000 mi stačit bude, do smlouvy ti napíšu, že až vyhraji nějakej závod, tak 49% z výhry je tvejch. Dobrý ne. Jsi schopen mi třeba do košíku na tomhle shopu: http://eshop.lyze-radotin.cz/ naházet vše, co by si mi doporučil do začátku (vosky, kartáče, škrabky atd.). Stačí základní výbava pro údržbu a mazání. Košík pak zkopíroval, nebo print screenem poslal do mailu, já už bych si pak objednal. Na konci týdne si tam budu vyzvedávat snowboard, tak bych to vzal vše na jednou.

jo a na začátku března vyrážíme na Vasák

pak potřebuješ starou žehličku, plastovou kartáč a nějakej nylonovej kartáč

ne stačí základní řada stoupacích vosků, třeba od swixu (jeden kolem 80 Kč) a skluzný buď CHčka nebo Lfka taky od Swixu
levnej obchod je e-kredit

Jó Pižlo a kolik máš ještě ušetřeno? To ti ale 6000 stačit nebude

Případně bych uvítal nějaký workshop:
1. Mažeme lyže (začátečníci)
2. Mažeme lyže (pokročilý)
3. Mažeme játra (alkoholici)
4. Nejlepší klystýr (pouze pro 3%-ní)
5. Učíme se padat kreativně (workshop se speciálním hostem Petrem Železný misterm světa v akrobatických pádech)

Ještě jednu radu a poradu, bych prosil. Co vybrat za vosky a jaký klystýr, případně potřebné příslušenství a jak mazat, protože kdo maže ten jede, kdo přemaže, tak stojí a kdo nedomaže, tak prokluzuje. Kurva, to je, ale věda! Štěpko nechceš mi dělat servismana? Já bych spal do 10h a ty by si mi od 4h připravoval lyže. Co ty na to? Naposledy v Kořenově mi to s tvejma lyžičkama jelo a stoupalo, jako blázen.

Voe jsou prázdniny, jako nechodíš do školy, nebo co? Já zapoměl, že ty si vždycky raději chodil za školu, než do ní.

jako 13. není trenink?
to jako vypadno z formy

Štěpko díky moc za asistenci, včera jsem nakoupil jedna báseň. Už mám lííííííížeee, boty i klacky na odrážení. Dneska je budu zkoušet na štěrku za barákem. Teď už se jen naučit nepadat, zatáčet, předjíždět a možná i trochu bruslit.

tqady je odkaz...myslím že tyhle by měly být dobré
http://www.axonsport.cz/index.php?web_submenu_sort=85.1.3
a tady další info
*SLEVA 40% V PRODEJNĚ AXON, PRAHA 4 PRODLOUŽENA DO 17.2*
sleva se vztahuje na vše bez výjimek, zboží průběžně doplňujeme
*TERMÍN*
DO 17.2.2012
*PRODEJNA AXON*
areál Pragoflorservis, a.s.
V Mokřinách 8
Praha 4
147 00
GPS: 50°1'16.523"N, 14°24'15.938"E
vjezd do areálu z ulice V Mokřinách a z ulice Modřanská (za čerpací stanicí)
*OTVÍRACÍ DOBA*
PONDĚLÍ: 14 - 18 HOD
ÚTERÝ: 14 - 18 HOD
STŘEDA: 14 - 20 HOD
ČTVRTEK: 14 - 20 HOD
PÁTEK: 14 - 18 HOD
*KONTAKTY*
Všechny případné dotazy rádi zodpovíme na tel. 222 740 407 (od 14 hod) nebo na .
*POZOR - PLATBA MOŽNÁ POUZE V HOTOVOSTI*

bys byl pižlo větší borec,kdybys jel do nového města a sebral je northugovi

jo a hůlky můžeš koupit v Axonu v Bráníku, teď tam maj 40 % slevu

lyže budou asi ucházející. já bohužel nic moc za ty peníze neobjevil.

délka hůlek je dost individuální. Já mám 184 cm a hůlky na klasiku 160 cm. U tebe bych volil raději kratší t j. asi ty 150cm. Neměly by koukat nad rameno.

Jo, ještě jaká délka hůlek (for me) na klasiku, tak 140-150cm?

co bylo? hokej?