Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tak jak to vůbec s tebou mildo vypadá?

Trénink dnes zkusím dohodnout s Haniakem, pokud vyjde, Pižla ho hodí do kalendáře.

chceme jít na okresní přebor v širáckých dresech

chodíš s nějakym spoluhráčem do kina?

jestli půjdeme do toho kina na černým mostě,tak vím o hospodě,která je základnou hoptajch teamu,tak bysme jí mohli vyplenit

jak je to s treninkem příští týden?
bude něco na tom spartaku?

to byl zase fotbálek

hraju s dimim :-)

já jsem se sice napsal, ale nečekaně mi teď do toho vlezla jedna pracovní záležitost, kterou nevím, jestli stihnu dokončit, takže to vidím 50%/50%

dnes přijde i Dimi

Vlado, to rad slysim! Bez ohledu na tve vykony v zapasech, vis, ze me na trenincich taky dost vytacis. Jsi linej a pomalej, laxni, nechytas, strilis odevsad a pak tve bohorovne dirigovani a chvaleni zacatecniku, co s tebou hrajou... Uz je na case, abys zacal makat.

Čistý, strelce!

tak kdo mě chce mít dnes v týmu? jaký tričko si mám vzít?

Hele, Tome, co ti na to mám říct. Vím, že ke mně máš výhrady dlouhodobě, tak nemám jinou možnost než zkoušet ti je vyvrátit. V zápasech se o to snažím pořád, a když jsem na podzim přesvědčil i Honzu nebo Střelce, tak tebe snad taky jednou přesvědčím.
Podle tělocvičny mě s těmi mými koleny nemá smysl posuzovat, když chceš ale z mé strany i tady nějaký vyšší výkon, tak tedy zkusím přidat.
Hrát opravdu chci a fakt myslím, že teď už na to opravdu mám.
Více rád proberu ústně.

asi se na 15.4. hlásím na pískání.jde do toho někdo se mnou?
jinak docela nepříjemné píkat 3 zápasy v řadě.nepříjde někdo vystřídat?

no zas tak dobře jsem nehrál.a i když doženu kondici,tak už mi dělá problém i míč a občas nevím kam naběhnout.takže vlastně se na fotbal už ani nehodím

jj, stále v Satalicích, venku se asi bude hrát příští týden, kdy jsou prázdniny - a to na Spartaku Kbely...

trénink stále v satalicích? Kdy to vidíte že se bude hrát venku?

No a k těm taktickým věcem, je vidět, že se o tom asi doopravdy je potřeba víc bavit. Ať už před zápasem či jindy, tady toho moc nevyřešíme. Nicméně za mě: hraje se tu jinej fotbal - ty dlouhý míče obecně víc lítaj a my určitě máme na to, jich nakopávat míň než soupeř. Jde ale o to si pro ně chodit ve více lidech, nebát se podržet a nakopávat jen v momentě, kdy to má smysl a ne když se bojíme hrát po zemi nebo neumíme přihrát. Zkrátka dělat vždy to nejlepší

Ale soupeři tu jsou tvrdší, hrajou jednodušeji - musíme si na to zase zvyknout.
S přesunem a alternováním Kartáče souhlasím, jen je potřeba si dávat pozor, abys na postu střeďáka i bránil

posraně