Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Zdar, tak co trénink dnes? Jde i Láďa Jelínek, takže nás je aktuálně 6. Určitě nepůjdou Varan a Tomáš S., kteří jsou zranění. Kdo další přijde? Co Kumys, Michal, Míra, Štěpa, Kartáč? A co neširáx?

V pondělí asi nestíhám

Moje staroželezovitost se v červenci bude asi projevovat tak, že budu lézt někde po horách s dvacetikilovým báglem. Když nad tím tak uvažuju, staré železo není zas tak špatné označení

Ondro, přeju samolitr brzké uzdravení.

no s tím tříslem bych nemohl hrát ani v přípravce

Vždyt to řikám, že už patříte do starýho železa... Veteránskou ligu je možné hrát už od 35

já jdu zase za 14 dní k ortopedovi a jsem zvědavej,co mi řekne na to tříslo.ale od posledního zápasu nic nedělám a bolí to pořád stejně

Děkuji za organizační úsilí, já se ale asi v červenci připojovat nebudu, neb kolena potřebují voraz, od srpna se však jistě zjevovat začnu.

Borcí, včera jsem se domluvil s Tomášem Haniakem, že můžeme přes léto chodit na Spartak na naše domácí hřiště. Termín a čas se nemění - takže pondělí v 18.30h. Pižlo, hodil bys to prosím do kalendáře? Díky

Nic neproběhlo, ale dneska to asi ani neproběhne... nebo vlastně nevim. Jen přijd na pivko

a jdete pak někam, nebo už to proběhlo?

Urco jdou Varan s Markem a Vlado bude vědět až v 18:00. tj v nejhorším případě nás je 11.

Já urco jdu jen se nemůžu lognout z telefonu. Obeslal jsem pár dalších tak snad někdo půjde.

Zdar chlapci, pracujeme s Pižlou na tom

není to tak hrozný, Tomas rozesílám sms a když přijdeš tak náse je zatím osm, na přihlášení nekoukej

Tak na trénink ve třech nejedu. Hoši, až zase budete dlouze diskutovat, proč nehrajeme třetí ligu, tak já bych věděl...

Vláďo: jasně v pohodě

Štěpáne, omlouvám se za špatně signalizovanou nadsázku. Nic zlého jsem tím nemyslel, měla to být sranda výzva pro Mildu pro podzimní sezónu, leč nezdařila se mi. Já nerad všude cpu ty optimistické emotikony jako vy a pak to takhle dopadne... Pardon.
Na znamení pokání dotyčný příspěvek mažu a ještě dodávám, že ti ligu první přeju stejně jako tys mi přál tu třetí. Mildovi pak přeju to, aby dal na podzim aspoň deset kusů, na něž jistě má.

Měli bysme jít udělat na první zápas v první lize kotel

proč bych to dělal, já to Štěpovi přeju, konečně má kolem sebe ty správně ambiciozní lidi

za mě +1 (Dima gólman) a pokud vim, Kůča říkal, že by měl jít i Dimi