Úvod » Články a komentáře » zápasy

UŠ - MTPCH

publikováno 14.05.2018

Před sezónou jsem měl asi docela velké oči. Tedy ohledně našich očekávaných výsledků. Myslel jsem, že s tak mladou, technickou a ofenzivně laděnou sestavou, si prostě MUSÍME vynahradit to utrpení posledních tří sezon, kdy to byl nepřetržitý boj o přežití... Leč - tu a tam nějaká ta absence, nějaké to nečekané zranění, pravidelné trefování brankové konstrukce místo sítě, pomalé starty do zápasů - no a najednou tu máme opět snahu o návrat do klidné části tabulky namísto do jejího čela... Jsme tak trochu jako současná Sparta - takovejch talentů, ale celkově nic moc.

Včera jsme se postavili proti zkušenému protivníkovi, kterýžto žuchnul na podzim ze čtyřky. Technickému, dosti upovídanému a hlavně silně bezservítkóznímu v ohledu k fyzickým soubojům.

Začátek byl z naší strany takový nemastný neslaný a Tom se ve své brance rozhodně nenudil. Nicméně i přesto jsme mohli po patnácti minutkách vést, a to ne o jednu branku. Jeeeenže - Andrej jednu tutovku zazdil a druhou poslal do břevna a Lampič o kousíček minul tyč. No a po chvíli nám to osud po zmatku způsobeném rozhodčími vrátil - nepohlídali jsme si útočníka a byl tu dost pádný důvod k nespokojenosti.

O půlce jsme protočili sestavu a efekt byl okamžitě patrný - do pěti minut po přestávce jsme už mohli vést - jenže jsme prostě opět nedávali a nedávali. A tak to vlastně bylo celou druhou půli - většinou se hrálo jen na půli soupeřstva, ale naše efektivita nestála za nic. No a když MTPCH proměnilo jeden z brejků, tak z toho nakonec byla naše další prohra, o kterou se kromě nás samých do značné míry zasloužil i habán - házenkář hájící protivníkovu svatyni.

Sbohem velké oči, vítej realistický pohlede...

UŠ - MTPCH 0:2 (0:1)

Šiří: Tom K. - Lampič, Peťa, jaá - Štěpán, Tom H., Honza H. - Bohdan, Andrej

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

  Ano
4 (57,1%)

  Ne
3 (42,9%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery