Úvod » Články a komentáře » zápasy

UŠ - Komety FC

publikováno 06.05.2018 (aktualizováno 08.05.2018)

Tahle sezóna je jako na houpačce, pravidelná tak, až se mi to nelíbí...

Lichý zápas výhra, sudý prohra. Lichý dva body, sudý nic.

Výkony sice většinou solidní, ale ne vždy zrovna ziskové.

Tenkokrát jsme si to opět v sedmi (bez Toma, Lampiče, Peti, Dimy a Michala) rozdali s tabulce dominující ruskojazyčnou komandou, kterážto doposud neokusila ztrátu bodu.

A bohužel si na tomhle pocitu nezgustla ani po zápase s námi...

Rychle jsme vedli, ale poněvadž jsme se opravdu dlouho dostávali do tempa, asi po dvaceti minutách už jsme prohrávali o dvě branky. Soupeři líp kombinovali a hlavně přesněji zakončovali. Naději nám ale dala druhá Andrejova trefa a o poločase jsme tak mohli plánovat pokus o obrat.

Asi po deseti minutách jsme vskutku vyrovnali a zápas byl de facto vyrovnaný. Jenže ke konci mače nám přece jen začaly docházet síly, pročež se při bránění objevovaly velké rezervy, čehož zelené protivnictvo s plnou střídačkou využilo a pět minut před koncem to zas bylo o dva góly v jeho prospěch. Na poslední chvíli jsme sice ještě snížili, ale na vyrovnání už bylo moc pozdě...

Sejít se v plné sestavě, mohli jsme si určitě z Pražačky odvézt bodík, či dva, ale v takhle osekaném složení by to byl dost šťastný zisk.

Na druhou stranu - když byly síly, bojovali jsme solidně, měli i dost šancí. Jen Bohdan šel minimálně čtyřikrát sám na brankáře a k tomu jsme ještě trefili dvakrát tyč... Jenže gólů jsme prostě dali málo a dostali moc, takže se budeme muset opět pokusit přiblížit čelu a utéct zadku tabulky za týden v naší kbelské domovině.

UŠ - Komety FC 4:5 (2:3)

Šiří: Tom K - Míra Navrátilec, jaá - Štěpán, Bohdan, Honza - Andrej

Širé trefy: 2x Andrej, 2x Honza

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

  Ano
4 (57,1%)

  Ne
3 (42,9%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz