Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Články a komentáře » zápasy

UŠ - Notor Střešovice

publikováno 03.11.2017

Další zápas, další změny - tentokrát po třech týdnech s Honzou a po dvou se Štěpánem, ale bez marodů Svoboďáka a Gajaze.

Po prvních 15 minutách hry jsme mohli v klidu vést 4:0 a bylo by po zápase. Jenže známe to - jedno nastřelené břevno, třikrát trochu nepřesná přihrávka před zívající bránu a nakonec upocené vedení 1:0, které nám ale negarantovalo vůbec nic.

Zvlášť poté, co jsme se zase nevyvarovali čehosi ve stylu osudové chyby, kdy jsme ve třetím z posledních čtyř mačů namazali protivníkům na bezproblémové vyrovnání. Následně jsme na pět minut totálně vypadli z role a bylo to už 1:3. Do půle jsme sice po druhé Bohdanově trefě opět snížili, ale i tak to mohlo být o pauze výrazně lepší...

Po chvíli odpočinku jsme se kousli a zas to byla plichta, jenže... Jenže naše betonová super obrana, která patřila do TOP 10 celé hanspaulky, je už prostě rok pryč a vlastně nikdo z ní momentálně nehraje. Takže to najednou bylo 3:6 v náš neprospěch, a to poté, kdy jsme prostě nebyli vůbec schopni reagovat na brejky notoriků.

Ještě jednou jsme se sebrali a snížili na rozdíl jediné branky, ale zas nás zradilo bránění a následně bylo po jakýchkoli bodových nadějích.

Sportovně je nutno uznat, že tenhle soupeř by se podle dnešního výkonu měl pohybovat někde zcela jinde, než se v tabulce nachází, ale je prostě fakt, že jsme mu tuhle výhru darovali.

Vypadá to tedy už docela reálně na žuchanec o patro níž, nicméně máme ještě tři kola před sebou a pořád s tím můžeme něco udělat. A kdyby se nám to už nepovedlo, je potřeba se dávat do cajku pro jaro - vnést do hry větší systém i odpovědnost při bránění od obrany po útok. Je sice fajn, že máme podle statistik jednoho z nejlepších střelců soutěže a Tomáš má zas nejdelší neprůstřelnost, co nám je to ale platné, když hrajeme hurá stylem, který nám výsledkově negarantuje vůbec nic... A moc proher tedy nikdy kýženou pohodu nepřinese.

 

UŠ - Notor Střešovice 5:8 (2:3)

Šiří: Tom K. - Honza H., Peťa - Tom H., Štěpán, Dima - Bohdan¨

Naše trefy: 2 Bohdan, 2 Štěpán, Dima

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

  Ano
4 (57,1%)

  Ne
3 (42,9%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz